Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

За михалца около Русе
Модератор: bobopeli
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Номера с михалцата няма да стане, много е ниска водата на местата където съм чувал че се лови.
Днес се разходих до Хижа Приста да проверя терена, и въпреки прогнозата за тихо време в сайта на АППД имаше доста силен вятър и голямо вълнение.
Резултат за 2 часа, пълно капо на дъно и на плувка
Над корабната се лови дребен косат и платички така че на там мисля да се насочим на 30-ти
Днес се разходих до Хижа Приста да проверя терена, и въпреки прогнозата за тихо време в сайта на АППД имаше доста силен вятър и голямо вълнение.
Резултат за 2 часа, пълно капо на дъно и на плувка

Над корабната се лови дребен косат и платички така че на там мисля да се насочим на 30-ти

-
- сериозен играч
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Докато липсвах гледам тук са се родили едни мноого ценни идеи
.
Аз определено на 30-ти съм за риба та ако ще пастарма да вали. Само още не съм решил дали да изляза мноого рано по нощите и да изкарам и през деня или да си изляза сутринта и да поостана вечерта
.
Със сигурност идеята за срещата е свежа
и мъдра. А бе Ивак, ти без да мислиш даваш свежи идеи, а не ми се мисли какво ще е като се отдадеш само на мислене
.

Аз определено на 30-ти съм за риба та ако ще пастарма да вали. Само още не съм решил дали да изляза мноого рано по нощите и да изкарам и през деня или да си изляза сутринта и да поостана вечерта

Със сигурност идеята за срещата е свежа

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Честита Нова Година, колеги!
Дано през Новата да ловите много и големи риби
!
Колкото до михалцата -за риба ходих, но не за михалца
Наложи се да ходя на Ряхово да пробвам щуката на тапа. От две тапи резултатът е едно щукелче 20 см, което мина да ме види около 10ч и после до края на деня не пипна, то май и времето беше едно шантаво.... Водата беше бая студена, но щукелчето ме изуми със скоростта с която изчезна като го пуснах
Как не им е студено на тези риби
.
Иначе още не съм се отказал от идеята за михалцата, но първо ще трябва да уредя въпроса с билета за новата година.
Дано през Новата да ловите много и големи риби

Колкото до михалцата -за риба ходих, но не за михалца

Иначе още не съм се отказал от идеята за михалцата, но първо ще трябва да уредя въпроса с билета за новата година.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мойта любима е русенка,та февруари некьде ще отскочим до там по една работа и мерси за сьдействието,колега-нема да се измькнеш
тькмо в най големия студ-време за михалца мисля... само да не излезе,че се познавате от по близко,ама доколкото знам русе е голям град
бе при ВСИЧКИ положения-ТЯ да му мисли!!!!
оох,много се смея в моментта на тая си тьпа шега-дано и ти да имаш подобно чувство за хумор 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".