За и против онлай пазаруването в BG

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: За и против онлай пазаруването в BG

Мнение от Diman »

krasi81 , разбирам болката ти! За съжаление, до голяма степен нещата стоят точно както ги описа. Но се свиква :D . Много е важно от кого пазаруваш. Повечето са тракери, които никога не са виждали "на живо" стоката, която предлагат и нямат достатъчно инфо за нея. Трансфера на стоката става по електронен път и ти я получаваш от N-ския склад. Описанията на стоките са недостатъчни, липсват важни данни за нея, а някои разполагат само със снимка, която има съществени разлики с продукта. Много често съм разочарован от стоката. Не отговаря на посочения модел- мултипликатори, ръждясали суингери и куп други ядове, за които не искам даже да си спомням. За залежала стока да не говорим- всички влакна, които си викнах са дърво. В крайна сметка останах с впечатление, че хората си пробутват боклуците в провинцията. В същото време си давам сметка, че няма друго място откъдето да се снабдя с необходимите аксесоари и консумативи в моя град. Затова и рискувам отново и отново. Няма пълно щастие, брат. За цените мога да кажа, че ако попаднете на точното място, същите стоки ще ги заковете на двойно по-ниски цени. Но ще загубите във време и транспорт.
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

эа паэаруването от и беи геи и т.н. раэбирам там може да го иэадеж дебелия
не мога да раэбера когато паэарувате от бг къв е проблема когато не ви хареса нещо което сте поръчали да откажете поръчката и да го върнете :shock:
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

а и до колкото раэбрах эа предния и эадния аванс грешката е била не в магаэина :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

slavi253 написа:эа паэаруването от и беи геи и т.н. раэбирам там може да го иэадеж дебелия...
Аз пък точно там не виждам как ще изядеш дебелият ако преди да купиш прочетеш какво купуваш :idea: Инак ако нещо са те пързулнали с описанието как казва Сандо оставаш си и с продукта и ти връщат паретата та ...
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

ми аэ от такива не съм паэарувал но поэнавам неколко човека дето поръчват уж читави неща от и беи специялно а получават съвсем други
единия от тях наскоро продаваше едни макари в магаэина :wink:
става въпрос че когато си купиш нещо от бг онлаин магаэин и не си доволен можеш спокоино да се обадиш да говориш с хората и ако трябва да го върнеш и да си получиш парте
преди една седмица с поръчах едно нещо от плевен окаэа се че не е това което търся и хората ми върнаха парите и даже ми се иэвиниха
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Един-единствен път съм имал "проблем",при пазаруване от ибей."Проблемът" беше,че си поръчах една макара,чакам 30 дена,а нея я няма и взех,че написах едно писмо на продавача,да го питам,к'во става.Той веднага ми отговори,че ще провери за проблема с доставката.След една седмица макарата ми пристигна,а след още две седмици пристигна още една макара :shock: Дай боже всекиму такива "проблеми" с ибей :wink:
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

Рисковете да си седиш удобно на стола и да пазариш
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Всичко се решава с едно телефонно обаждане.Едва ли собствениците на он-лайн магазините ще се направят на чукнати,като повечето четат и из риболовните форуми.Това не е частна обява пусната в магазина,където пак бях подведен при покупка,но както и да е.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

За!Само веднъж ми бяха объркали нещо от Видракс,но се чухме и веднага оправиха нещата.
snegk

Мнение от snegk »

На видракс проблема е че забравят да си актоализират цените.Купих си столче от техен представител и го питах защо цената е по-скъпа от показаната в онлайн магазина.Отговора беше,че шефа не е сменил цените в нета :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Secret Carp »

Аз съм си пазарил 100 пъти от Майсторски риболов и не съм имал никакви проблеми :lol:
Ма тва е щото Славчо е шаранджия :lol: :lol: :lol:(майтапче)
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

snegk написа:...Отговора беше,че шефа не е сменил цените в нета :D
И ти му повярва безрезервно , нали :smt044 :smt044 :smt044

Пичове , онлайн търговията е по-удобна , по-евтина и пр. ако знаеш какво купуваш и как го купуваш ! Тая тема можеше и да я няма ( или поне не от същият автор ) ако авторът и беше обърнал внимание че има право в седемдневен срок след получаване на съответната пратка да я върне без никакви обяснения като съответно му бъде възстановена сумата или му бъде предложена подобна стока на същата цена :idea: Едно от основните изисквания при отваряне на онлайн шоп е самият продавач да попликува от своя страна някъде това с връщането и съответните условия по него . Да , става дума за в България и при отказ за приемане на съответната стока от съответният продавач в седемдневният срок или недостигане на споразумение пак в него то КЗК налага едни мноооооооого приятни глоби :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
snegk

Мнение от snegk »

Павка, сигурно си прав брат, но на другия ден, цената беше сменена и в онлайн магазина.Друг е въпроса, че ако си го поръчам онлайн, нямат право да променят написаната цена. :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Поради тези причини некупувам от онлайн магазини, по-добре око да виде - ръка да пипне :)
Изображениеима ли комат кучета много
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”