Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

За и против онлай пазаруването в BG
Модератор: dantho.mihov
Re: За и против онлай пазаруването в BG
krasi81 , разбирам болката ти! За съжаление, до голяма степен нещата стоят точно както ги описа. Но се свиква
. Много е важно от кого пазаруваш. Повечето са тракери, които никога не са виждали "на живо" стоката, която предлагат и нямат достатъчно инфо за нея. Трансфера на стоката става по електронен път и ти я получаваш от N-ския склад. Описанията на стоките са недостатъчни, липсват важни данни за нея, а някои разполагат само със снимка, която има съществени разлики с продукта. Много често съм разочарован от стоката. Не отговаря на посочения модел- мултипликатори, ръждясали суингери и куп други ядове, за които не искам даже да си спомням. За залежала стока да не говорим- всички влакна, които си викнах са дърво. В крайна сметка останах с впечатление, че хората си пробутват боклуците в провинцията. В същото време си давам сметка, че няма друго място откъдето да се снабдя с необходимите аксесоари и консумативи в моя град. Затова и рискувам отново и отново. Няма пълно щастие, брат. За цените мога да кажа, че ако попаднете на точното място, същите стоки ще ги заковете на двойно по-ниски цени. Но ще загубите във време и транспорт.

эа паэаруването от и беи геи и т.н. раэбирам там може да го иэадеж дебелия
не мога да раэбера когато паэарувате от бг къв е проблема когато не ви хареса нещо което сте поръчали да откажете поръчката и да го върнете
не мога да раэбера когато паэарувате от бг къв е проблема когато не ви хареса нещо което сте поръчали да откажете поръчката и да го върнете

а и до колкото раэбрах эа предния и эадния аванс грешката е била не в магаэина 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аз пък точно там не виждам как ще изядеш дебелият ако преди да купиш прочетеш какво купувашslavi253 написа:эа паэаруването от и беи геи и т.н. раэбирам там може да го иэадеж дебелия...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
ми аэ от такива не съм паэарувал но поэнавам неколко човека дето поръчват уж читави неща от и беи специялно а получават съвсем други
единия от тях наскоро продаваше едни макари в магаэина
става въпрос че когато си купиш нещо от бг онлаин магаэин и не си доволен можеш спокоино да се обадиш да говориш с хората и ако трябва да го върнеш и да си получиш парте
преди една седмица с поръчах едно нещо от плевен окаэа се че не е това което търся и хората ми върнаха парите и даже ми се иэвиниха
единия от тях наскоро продаваше едни макари в магаэина

става въпрос че когато си купиш нещо от бг онлаин магаэин и не си доволен можеш спокоино да се обадиш да говориш с хората и ако трябва да го върнеш и да си получиш парте
преди една седмица с поръчах едно нещо от плевен окаэа се че не е това което търся и хората ми върнаха парите и даже ми се иэвиниха
- malkia_joro
- разбира нещата
Един-единствен път съм имал "проблем",при пазаруване от ибей."Проблемът" беше,че си поръчах една макара,чакам 30 дена,а нея я няма и взех,че написах едно писмо на продавача,да го питам,к'во става.Той веднага ми отговори,че ще провери за проблема с доставката.След една седмица макарата ми пристигна,а след още две седмици пристигна още една макара
Дай боже всекиму такива "проблеми" с ибей 

Красотата на живота е в това,че продължава.

Рисковете да си седиш удобно на стола и да пазариш

Незнанието не е извинение.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Всичко се решава с едно телефонно обаждане.Едва ли собствениците на он-лайн магазините ще се направят на чукнати,като повечето четат и из риболовните форуми.Това не е частна обява пусната в магазина,където пак бях подведен при покупка,но както и да е.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
За!Само веднъж ми бяха объркали нещо от Видракс,но се чухме и веднага оправиха нещата.
-
На видракс проблема е че забравят да си актоализират цените.Купих си столче от техен представител и го питах защо цената е по-скъпа от показаната в онлайн магазина.Отговора беше,че шефа не е сменил цените в нета 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Аз съм си пазарил 100 пъти от Майсторски риболов и не съм имал никакви проблеми
Ма тва е щото Славчо е шаранджия
(майтапче)

Ма тва е щото Славчо е шаранджия

- Павел Иванов
И ти му повярва безрезервно , налиsnegk написа:...Отговора беше,че шефа не е сменил цените в нета

Пичове , онлайн търговията е по-удобна , по-евтина и пр. ако знаеш какво купуваш и как го купуваш ! Тая тема можеше и да я няма ( или поне не от същият автор ) ако авторът и беше обърнал внимание че има право в седемдневен срок след получаване на съответната пратка да я върне без никакви обяснения като съответно му бъде възстановена сумата или му бъде предложена подобна стока на същата цена

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
-
Павка, сигурно си прав брат, но на другия ден, цената беше сменена и в онлайн магазина.Друг е въпроса, че ако си го поръчам онлайн, нямат право да променят написаната цена. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- YordanDanev
- сериозен играч
Поради тези причини некупувам от онлайн магазини, по-добре око да виде - ръка да пипне