Моля за съвет за лодка

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Моля за съвет за лодка

Мнение от drat »

Колеги мисля да си купя ето тази лодка по-големия вариант.
http://www.plodex.eu/pm_285ib.html
Лодката ще ползвам за захранване и вкарване на въдиците.
Накой ако има впечатление от този модел моля да сподели.
Приемам и други предложения на цена около 500лв.
Изображение
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Re: Моля за съвет за лодка

Мнение от pachosz »

Возил съм се в такава само покрай брега, на гребла. Стабилна е лодката. За захранване и разпъване пък е повече от идеална.
За здравината не знам, да кажат колеги, които имат такава :D
Успех :smt023
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

След доста лутане между руски лодки ,seahawk и promarine 285ib реших да се спра на последната та след 10 дена ще я поръчвам.Пожелавам ти успех в избора.
ivoncho
новобранец
новобранец

Мнение от ivoncho »

колега здравей.Една препорька от мен виж и сам си предценни,но аз лично ще си купя SeaHawk 2,а сайтьт е www.lagobg.com
ivoncho
новобранец
новобранец

Мнение от ivoncho »

Мисля,че 345лв. за такава лодка сьс тези данни е повече от добре.Успех
rusty
новобранец
новобранец

Мнение от rusty »

Колега виж линка и цената която е там: http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =379&click
Греблата са част от комплекта
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

ivoncho написа:колега здравей.Една препорька от мен виж и сам си предценни,но аз лично ще си купя SeaHawk 2,а сайтьт е http://www.lagobg.com
Колега не е нужно да ходиш на 30км от София като можеш да отидеш да видиш(купиш) лодката в диемфишинг,аз я гледах и лодката е добра само че продавача ми каза че вече не давали никаква гаранция защото имали проблеми с пренапомпано дъно от рибари и давала дефект м/у борда и дъното.Незнам дали е бил прав ,но това е нещото което ме отказа от тази лодка.Иначе на пипане не е никак тънка в лаго може пък и да дават гаранция. :drinkers:
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

rusty написа:Колега виж линка и цената която е там: http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =379&click
Греблата са част от комплекта
Те и в плодекс са част от комплекта просто по голямата цена е за гребла на шарнир.Цените са еднакви и в рибоко и в плодекс
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

stefan_ginev написа:
ivoncho написа:колега здравей.Една препорька от мен виж и сам си предценни,но аз лично ще си купя SeaHawk 2,а сайтьт е http://www.lagobg.com
Колега не е нужно да ходиш на 30км от София като можеш да отидеш да видиш(купиш) лодката в диемфишинг,аз я гледах и лодката е добра само че продавача ми каза че вече не давали никаква гаранция защото имали проблеми с пренапомпано дъно от рибари и давала дефект м/у борда и дъното.Незнам дали е бил прав ,но това е нещото което ме отказа от тази лодка.Иначе на пипане не е никак тънка в лаго може пък и да дават гаранция. :drinkers:
Диемфишинг е този до Орозов или бъркам.
Изображение
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

drat написа:
stefan_ginev написа:
Диемфишинг е този до Орозов или бъркам.
Незнам какво е това Орозов аз съм ходил на Опълченска и Сливница.
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Поледни това може да ти свърши работа http://www.balkanboats.com/productdetai ... d=20&id=21
Аватар
Шморхи
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Шморхи »

Между Интекс и лодката на Плодекс, бих избрал втората. Има кил и транцевата дъска е по-добра от тази на интекса. Интекс с 2.5 к.с. мотор като му дам газ и просто...се огъва. :( Единствения плюс на Интекс е цената, но другата има кил и транцевата ми се струва доста по-кадърна.
Интекса го купихме една неделя с един приятел и точно след седмица ме молеше да купим промарин. Съжалявам, че му отказах.
Ако ще влизаш само да разпъваш, няма никакво значение коя от двете ще вземеш, ако мислиш обаче за моторче, разходки и прочие, категорично съм за Промарин.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

stefan_ginev написа:
Не знам защо от Дием фишинг са дали такава информация. Имал съм два случая на описания проблем с пренапомпване на дъното (при повече от 300 продадени лодки от този модел това си е напълно приемлив процент), но гаранцията си е една година и просто заменям лодката за нова ако това се случи. Действително дъното не е пригодено да се напомпва до такава степен колкото бордовете и не става да се стои прав (както при дъната под високо налягане), но все пак е достатъчно здраво и устойчиво.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

promarine написа:Не знам защо от Дием фишинг са дали такава информация. Имал съм два случая на описания проблем с пренапомпване на дъното (при повече от 300 продадени лодки от този модел това си е напълно приемлив процент), но гаранцията си е една година и просто заменям лодката за нова ако това се случи. Действително дъното не е пригодено да се напомпва до такава степен колкото бордовете и не става да се стои прав (както при дъната под високо налягане), но все пак е достатъчно здраво и устойчиво.
Kолега не стaва въпрос за проблем при promarine 285ib а за seahawk ii :D
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”