Някой има ли такъв......???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Някой има ли такъв......???

Мнение от ivan910923 »

Някой има ли такъв калъф, ако има нека изкаже мнение за него, че смятам да го поръчвам и някой поръчвал ли е от този сайт.Не мисля че ще има проблем изглежда надежден сайта, но все пак да се презастраховам? http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =792&click

Благодаря предварително! Поздрави и наслука!
deso_bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Някой има ли такъв......???

Мнение от deso_bg »

С калъфа не мога да помогна, но за магазина не се притеснявай-3-4 пъти съм пазарувал без проблем.
Тук доставката идва на следващия ден,пък и доста добре опаковат стоката. Праскат порядъчна надценка на някой неща.
Успех :D
indzaghi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от indzaghi »

Имам същия,150см.,купих го от Илиянци преди 3г. Има по принцип 2 вида-единия е от малко по-дебел плат,но и двата са добри.Аз съм доволен.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Въпросният калъф не е твърд, както пише на сайта. За магазин, който съществува само онлайн надценката си е голяма.
Изображение
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Приятелю,скоро си поръчах същия от ribooco на 1,50м.Мога да кажа само суперлативи за стоката и фирмата.Моите съмнения бяха същите,че изглежда на снимката като ефтин китаец,разпитах в форума,но отговорите бяха за подобен модел но не същия-както и да е.Та по въпроса-материала е от дебел мазен на пипане плат.В описанието пише че е твърд,но тук е особенноста-той е нито твърд,нито мек.В кантовете по краищата има стоманена тел която го опъва,а освен това самия плат от вътрешната страна е подплатен с някаква неопренова материя-която го заздравява още и не виси като сопол.Не знам какво точно търсиш,но не е като твърдите калъфи на vidrax или filstar които са с пластмаса отвътре.Размерите му са около 17/17/150,джобовете 55 и 35см.Според мен взема бая неща.В едната преграда съм събрал тубус с 2 директни, две шаранжийски сопи в калъфи и дръжка за кеп и фидер,а в другата преграда два телескопа за обща употреба с макарите/те са малки/ и около5-6 колчета и има още малко място.Само което не са се сетили да сложат лепки вътре за сопите,но това е бял кахър.Калъфа дойде много добре опакован в точния ден и час.Това е.Ето и една снимка :
Изображение
Успех.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

Върхът си колега, мерси много за полезната информация точно това ми трябваше! И още един въпрос колко ти взеха за доставка? Златен си златен...
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Значи,видях в сайта ,че поръчки над 50лв.са безплатни и си поръчах и едно влакно за 28лв.и всичко излезе 54 и толкова платих.
Сега видях ,че ти искаш калъфа с ушерението за макари,а моя е същия,но без ушерение и затова споменах че и влизат 2 пръчки с по-малки макари и струва 26лв
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... =791&click
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

Калъфа става.
Малко са му слаби шевовете и ако го пълниш много, да се напрягат, се късат. Но иначе нама проблем.
изкарва две -три години. За тая цена е супер.
Сменил съм вече два такива
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”