Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Разходка до Пясъка!
- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Разходка до Пясъка!
Явно съм разбран Грешно.С нищо не искам да обидя никой от ПИШЕЩИТЕ братя в форума.Под сулю и пулю има в предвид хора с регистрация и нито едно мнениеbatkovi kolio 3 написа:Не се правете на толкова Хрисими.Всеки от нас е Бракониер,всеки крие по нещо винаги и не спазва закона(размер и килограми улов).
Мойте уважениа lastika ама говори само за себеси обиждаш мн.колеги.А и как разбра кой е суло и кой пуло стегнисе млко де това е форум.нищо лично

Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хубави рибета, пуснахте ли ги обратно. Шаранчето е мн. малко
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- smoky
- научил се да хвърля
Ти като имаш 300 мнения за 1-2 години много горд ли си от това? Някой хора не прекарват целия си ден във форума, тъй че не считам за показател броя на мненията на колегите да съответства на натрупания им опит и познания в риболова.Кузмич написа:Като гледам си регистриран преди 4 години в този форум, а нямаш и сто мнения даже т.е. едва ли споделяш инфо във форума.
Специално за Пясъка се разбираме на лични за да може лодкарите - косачи да научават колкото се може по-късно, че е тръгнала рибата.
Те мястото го знаят щото всяка година е така ама не могат всеки ден да карат лодки и да проверяват дава ли или не.
Та за това си разменяме инфо на лични и ако някой изпусне тема отиде лодката в язовира.
Айде със здраве на всички.

- lastika
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абе smoky,Пак не ми отговори що не си описал нито един твой излет
.Или не си ходил от 1 година за риба.
Кажи къде ходиш в Сливен за риба да дойден и ние да хванем
защо милчиш по въпроса.
А относно сулю и пулю-прочети на кои казвам така по горе и по внимателно.Преди месец на Пясъка нямаше кой да те заплюе сега трябва да отида в 3-4 за да си хвана място.И мисля че е нормално да ме е яд че точно в сезона на некълването единственото място където можеше да се понаскубе риба с пълно густо сега е окупирано и масово се прибират рибите.Ток е мястото да благодаря на колегите които ги пускат
.
Просто сппирам да пиша защото влезнахме в една много неприятна полемика.
Бъди жив и ждрав

Кажи къде ходиш в Сливен за риба да дойден и ние да хванем

А относно сулю и пулю-прочети на кои казвам така по горе и по внимателно.Преди месец на Пясъка нямаше кой да те заплюе сега трябва да отида в 3-4 за да си хвана място.И мисля че е нормално да ме е яд че точно в сезона на некълването единственото място където можеше да се понаскубе риба с пълно густо сега е окупирано и масово се прибират рибите.Ток е мястото да благодаря на колегите които ги пускат

Просто сппирам да пиша защото влезнахме в една много неприятна полемика.
Бъди жив и ждрав
Калин Запрянов
COLMIC BULGARIA
COLMIC BULGARIA
- smoky
- научил се да хвърля
Не от 1, от 6 години не съм ходил!
Заповядайте край Сливен, на нас не ни се свиди рибата, а пък и майстори сте трябва да ги познавате добре местата не е нужно точно аз да ви ги казвам...
И аз спирам да пиша, защото не е коректно към автора на темата точно тук да си ги мерим на кой му е по-голям.

- borislav58
- сериозен играч
Трябва вече да се излови рибата на Пясъка ,та да си седнем на дупетата.Некой хора се поуакаха с темата за лодките и кво станааааааа Панаир .Вече дърпат от брегът с тройки.Риби не си нося у дома ,че ми е забранено пък и не ям риби, пускам я, и си навличам гневът на колегите, дори ще ме збият
.Неискам да се заяждаме но форумът е за това да се споделя риболовния излет
.Местото наистина е ограничено, но който иска да си начеше крастата нама да спи до топлото дупе на своята половинка, а ще стане по рано.Да ме прощават тези които не съм засегнал с моето писание.

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- Don4o_62
- учете се от него
Абе само там ли дава където се е снимало, или и другаде, на и около стената.Щото ако дава само там,две групи ако се засечат, как ще си поделят мястото
.Ако и наоколо дава казвайте да се знае 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Бориславе-59,ловях на това място от началото на ноември,и чак в последния брой на един ежеседмичник излезе инфо,че съм ловял там,даже и най-близките ми познати от форума не са идвали на Пясъка с мен,но им казах,че дава.Не исках мълвата да се разпострани толкова бързо по лични съображения,защото във форума влизат да четат и недобросъвестни рибари.Въпреки това там настана баташкото клане,вече не изпитвам вина за нещо,защо ли,ами всяка година рибата се събира там и рано или късно се разбира.Но във време оно нямаше форуми и споделяне.В момента ловя само с куки без контра от съображения за сигурност,минават колеги оглеждат се,а като те видят със добри такъми и кофи с храна се досещат,че не е случаен риболовеца на това место,като отпусна кордата и давам шанс на рибата да се откачи да не се вижда ,че се хваща риба
.Едно место на реката, което хранех упорито много време започна да работи/много колеги ще потвърдят думите ми/и един беше достатъчен да седи половин час зад мен и да види ,че се хваща доволно риба и познай какво стана на другата сутрин ,когато заведах мои колеги от форума.Е, изгоних го тактично.И вече ще пускам /живот и здраве да е/теми тук само на места на които знам ,че не всеки може да хваща.Мога да дам пример и за още едно плодовито място на Марица,което стана по-населено от циганска махала и рибата си удари шута.А се ловяха добри каракуди и шарани,между тях и перки.Съжалявам,че темата на колегите се разви така.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ице незнам ама май всеки си е прав за него си!Лошото че от тази информация печелят и доста недобросъвестни хорица ама......... 

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
- mitakahristov
- новобранец
За съжаление е така има недобросъвестни,но все пак това не е частен форум.
Та всички имаме приятели авери и се разчува мълвата за пясъка.
Според мен не е вината наша че коментираме местата за риболов,начините,способите и т.н
Просто компетентните органи трябва да са там всеки ден, щом се струпва такова множество и да следят за риболова..та нали всеки иска да си направи удоволствието...затова плащаме билети...е да- има и страшно бракониери между нас....Българският манталитет дали ще го променим-незнам....
Та всички имаме приятели авери и се разчува мълвата за пясъка.
Според мен не е вината наша че коментираме местата за риболов,начините,способите и т.н
Просто компетентните органи трябва да са там всеки ден, щом се струпва такова множество и да следят за риболова..та нали всеки иска да си направи удоволствието...затова плащаме билети...е да- има и страшно бракониери между нас....Българският манталитет дали ще го променим-незнам....
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Да,всеки е прав за себе си,но съм сигурен,че има регистрирани и само слухтят къде какво се лови.А една такава информация е скъпа,ходиш няколко пъти ,пробваш различни места,дълбочина,напипваш и сипваш наготово.И хоп-мястото вече не мо же да го доближиш.Ако е водоем на който дава на по-голяма площ и могат да ловят повече хора -да,но има разлика в случая.Рибата си даваше и на фидер и на плувка,контролираш и дистанцията с храна,но като се започне сечтта,рибата се вдига и се покрива.И като ловите на фидер ще трябва голям повдигач-балон,да намери и вашата стръв.Нищо не ми пречеше да мина 1-2км встрани да направя снимки и да пусна тема.Това е риболов за кеф,не толкова за майсторлък.Рибата ти е групирана,само иска да и хванеш дълбочината.Не искам да подценя на никой излета и хванатото количество риба с писаното.Дали ме разбирате какво пиша.С една дума-на готова информация е лесно.А на колко места сме въртяли валати
На някой може да му прозвучи като егоистично ,но така съм мислил,така съм направил.Миналата година стана същото на друг водоем-даваше си риба доволно и стана същото,без косачи само,но местата бяха ограничени
и ......отиваш и заврваш търпана и от други населени места,обръщам и си плюя на петите ,даже без да си направя труда да видя кои са.Раходите са за моя сметка.Може да не мисля правилно,но инфо ще дам за нещо само на лични и то по преценка.Съжалявам, ако съм засегнал някой.

-
- разбира нещата
Браво брат,страхотен излет си направил 

- borislav58
- сериозен играч
Колеги на Пясъка започна да се КРАДЕ внимаваите с колите.Толкова съжалявам за темите че чак ми е болно.Мрежи до мрежи и от ИАРА нищо .Неделя им се обаждах доидоха видяха и си отидоха Педали МРЪСНИ!!Нямам повече думи но раздуханата тема за лодките и нашите теми ще сринат всичко .

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ами някои хора те предупреждаваха,за моите излети някой да разбра 

- Кузмич
- dreamer
Пич колегите са им хванали цаката на ИАРА-джиите.borislav58 написа:Колеги на Пясъка започна да се КРАДЕ внимаваите с колите.Толкова съжалявам за темите че чак ми е болно.Мрежи до мрежи и от ИАРА нищо .Неделя им се обаждах доидоха видяха и си отидоха Педали МРЪСНИ!!Нямам повече думи но раздуханата тема за лодките и нашите теми ще сринат всичко .![]()
![]()
Звъниш директно на 112 и казваш, че си видял нарушение и те пращат и полицаи и горски щото всичко се записва и няма мърдане.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...