Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Мнение от Павел Иванов »

steaven написа:...и ...
Санта сенплицита :lol: :lol: :lol: Абе знаех си че е комплекс амъ ...... Ся ш прегледам кво е казал докторо Фройд по въпроса та да съм подготвен за следващият ти пост :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Жоре,достатъчно че да имам представа колко пари сруват и колко са стабилни.Казах ти,тука се врътка един модел .Сол и това е.Всичко живо що е Видзра / пък и Магарко барабар Петко с мъжете - майтап/ и тои си взе Сол :lol: :lol: :lol: На Шиманото бигелите не падат,не им превъртат стоперите,работят като часовник дори и след дългогодишен целенасочен тормоз в кал,сняг,дъжд и пясък,на пук на Павловите писаници :lol: :lol: :lol: И шаранджийките им са кекави,и те го имат този дефект,макар да му знам чалъма и да съм го оправил на поне шест макари.Когато фактите говорят,боговете гълтат микрофона и млъкват :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Говоря за определени модели :!: Имат и те добри модели но са толкова рядко Дайва да не дефектира че направо ми е идвало насред риболова да си оскуба косата от нерви :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:...на пук на Павловите писаници ...
Любе , много си тъ обичам ама кат ги заплещиш тъй .... За сетен път затвърждаваш мнението че ако си работил с Дайва то това е било с най-ниско бюджетните такива за които всяко дете знае че не стават ама си плещиш ей тъй време да минава :wink: Преди доста време те помолих да не умешваш Видрите га си в делириум ако помниш :wink: Тва че Марко има СОЛ не значи че това е най-разпространената макара сред Видрите :idea: Тъй , преди ти пратих СОЛ , не го пробва . Сертейт хиперкъстъм няма да ти пращам щото ще намразиш Шимано ако случайно се престрашиш да го ползваш ( то и Сола предполагам че за тва не го ползва :wink: ) . Те , слушай конкректното ми предложение ! Купуваш една Стелла FA ; FB по избор . Донасяш я на Панега . Аз от моя страна донасям пет различни Дайви в различните им ценови диапазони ( без ниският такъф ) . Топиме макарите в реката , пушиме по цигара , вадиме макарите и ако Стелата върти по същият начин както е въртела преди топенето а не затега ти купувам още една Стела във варианта ПГ . Ако случайно некоя от петте Дайви земе да затега а не върти както преди потапянето ти плащам Стелата която си донесъл и ти купувам една такава във вариант ПГ . Ако всяка от петте Дайви си върти без никаква забележка и се държи точно както преди топенето от тебе искам да си сложиш в подписа - Шимано НЕ май че даже Тебен ще е по-добре ! и никога повече да не се вреш в теми от сорта . Съгласен ?

Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

http://www.stripersonline.com/surftalk/ ... p?t=626129

Гледай,гледай Павле и се кефи.И аз те обичам ама може ли да ти кажа че ти също си работил с най-евтините Шимана :lol: :lol: :lol:

Що се отнася до това да ме водиш за риба в чужденеция,аз и тук ги знам големите къде са и ги хващам пък и ги вадя с Шиманата :lol: :lol: :lol: И ела аз да те водя че да ни легне по евтино.За риби по пет кила,няма да се мръдна от България,и тук ги имаме :lol: А за теста които ми предлагаш,трпябваше да го напъна кекавия SOL 2500 дето ловите с него хамсийки и да ти го върна осран,ама нали съм човек и като го видях как се заогъва още при първата по-тежка примамка и направо истръпнах че трябва макара да купувам заради тъпата ми глава да се вържа да тествам :lol: :lol: :lol:
Моля те,топил съм ги във всякакви лайна Шиманата от всички класове,стига си измисляй тестове ами вземи кажи на момчето дето му се е счупила дайвата,как да я поправи :lol: :smt019 :smt081 :smt082 :smt080 :smt081 :smt082

Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

На вас трябва да ви наградят от шимано с по една макара за толкова реклама където и дръпнахте :lol: .Добрата стока няма нужда от реклама.Аз шиманото го знам от 6 годишен.Скорости,запчатки,барабани на колелото ми бяха на шимано и въртяха много мазно.От тогава знам какво значи шимано.Та за това и децата знаят.А поспрете се малко.То бива мания ама чак пък толкоз :lol: Става банално вече...
Above us only sky
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

lfc_boy написа:На вас трябва да ви наградят от шимано с по една макара за толкова реклама където и дръпнахте :lol: .Добрата стока няма нужда от реклама.Аз шиманото го знам от 6 годишен.Скорости,запчатки,барабани на колелото ми бяха на шимано и въртяха много мазно.От тогава знам какво значи шимано.Та за това и децата знаят.А поспрете се малко.То бива мания ама чак пък толкоз :lol: Става банално вече...
Ако ша плюеш една от двете макари,почвай,ако няма какво лошо или хубаво да казваш,чети.Ако не ти се чете,просто недеи да четеш и толкоз.Тук се вадят компромати,снимки на счупени макари,с едната Дайва 9000 вадят риба 1.5 кг а на Шиманото на клипа,вадят акула 500 либри ли беше или нещо такова.Хубаво е да има спор и ташак да става.Научете се да четете и между редовете малко :lol: :lol: :lol:

Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тоя па Любо па ми бега по тъч линията :? Поне за блу уейл на рейн уорм не щеш ли да тъ вода ?

Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Марко,и аз моите Шимана не съм ги бърсал и мил,също така,постоянно са в мръсотията по брега и нон-стоп ги топя във водата.Смяташ ли че ако нещо не са наред и не са здрави и стабилни,щях да ги купувам и ползвам толкова години.Фактите са факти,дефектите по Дайвите са постоянен гост на риболовците,и то не само един а поне 3-4 дефекта дават.И най-шибания Ексейдж го лангъркат хората дето немогат да си позволят по скъпи и не са придирчиви,без да имат проблеми с падане на бигела,спукването на корпус,дефекти при зъбните колела и т.н.Радвам се за теб обаче,щом си намерил твоята марка макара :lol: :wink: :wink: :wink:

Аре,някои да удари ключа,че ние няма да се усетим да се спрем.То всичко е казано вече :wink: :wink: :wink:

Павка,неща да ме водиш никъде,може само да пием по ракия някъде на близо :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Катинар моля,ако искате де,аз нямам проблем и нося на майтап :twisted: :twisted: :twisted:

Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:

Катинар моля,ако искате де......
Аз не искам :wink:
Сериозните рибари още не сте ми отговорили на въпроса :wink:
malkia_joro написа:Въпрос към всички Шимано фенове:
Какви модели на Дайва сте използвали,че не сте останали доволни от марката и само я оплювате наляво-надясно?
И по никакъв начин не успяхте да ме убедите,защо да си сменя Дайвата с Шимано.
Иначе и аз нося на майтап :D
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:...Павка,неща да ме водиш никъде,може само да пием по ракия някъде на близо :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: ...
Да бе ! Само ракия :? А нещо за мезенце или тц :roll:

Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами,ако сме хванали по некоя риба :lol: може и мезе да има.Ако ли не,направо преминаваме към пържолите :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

snegk

Мнение от snegk »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами,ако сме хванали по некоя риба :lol: може и мезе да има.Ако ли не,направо преминаваме към пържолите :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
С какво ще хванете, вие тези макари ги потрошихе :lol: :smt043 :smt043
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами,ако сме хванали по некоя риба :lol: може и мезе да има.Ако ли не,направо преминаваме към пържолите :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Струва ми се,че ти и Павката се чудите как да си уредите среща и да си пийнете,та за това си ги спретвате тези спорове :roll:
Само ядене и пиене ли ще има или ще направите тест на макарите?Ако ще тествате,да дойдеме да погледаме :wink:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нека се стопли времето и ще видим как ще се разберем.Този спор, свършване няма,води се почти три години вече :lol: :lol: :lol: Що се отнася до това,да гледате ако има тестове,за къде без сеирджийте да видят как ще свърши спора :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от malkia_joro »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:...... да видят как ще свърши спора :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
То е ясно как ще свърши-след потапяне във водата Стелата ще започе да затяга.Теста вече е правен.
Четох го някъде в един чуждестранен форум.Ама важното е сеир да има :lol:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”