Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
malkia_joro
разбира нещата
разбира нещата

Re: Сериозните рибари ловят със сериозни макари !

Мнение от malkia_joro »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Вече съм сигурен че вносителя дето ги продава в София ти е приятел и ти прави подаръце на всяка макара закупена от човек които заведеш :lol: :lol: :lol: :lol:
Може би имаш впредвид,че американеца от ибей му е приятел :wink: В България тези макари са двойно по-скъпи.
Красотата на живота е в това,че продължава.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: А бе и с ония има някаква далавера :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Няма нищо против макарите на Дайва,но ловя с Шимана.Защо ли,ами не знам,забравям ги ,че ги имам ,въпреки ,че съм вманиачен на тема поддръжка,тях само забърсвам с влажно парцалче.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

butnik написа:Няма нищо против макарите на Дайва,но ловя с Шимана.Защо ли,ами не знам,забравям ги ,че ги имам ,въпреки ,че съм вманиачен на тема поддръжка,тях само забърсвам с влажно парцалче.
Ицо,защо лъжеш хората сега,признаи си че ти блокират като ги натопиш във водата :lol: Оооооо,разбрах защо не си разбрал че блокират,щото само ги бършеш с парцал а не ги топиш във водата :lol: :lol: :lol: Тия момчета се бъзикат нещо.Аз когато съм решил да ги чистя като хората,отивам на чешмата,поливам обилно цялата макара с веро и започвам да търкам с гъбичка.След това се започва достатъчно сериозно плакнене,качване на пръчката,правене на нов дюзен и хайде на водата.Работят като совалки :lol: :lol: :lol:

Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:
butnik написа:Няма нищо против макарите на Дайва,но ловя с Шимана.Защо ли,ами не знам,забравям ги ,че ги имам ,въпреки ,че съм вманиачен на тема поддръжка,тях само забърсвам с влажно парцалче.
Ицо,защо лъжеш хората сега,признаи си че ти блокират като ги натопиш във водата :lol: Оооооо,разбрах защо не си разбрал че блокират,щото само ги бършеш с парцал а не ги топиш във водата :lol: :lol: :lol: Тия момчета се бъзикат нещо.Аз когато съм решил да ги чистя като хората,отивам на чешмата,поливам обилно цялата макара с веро и започвам да търкам с гъбичка.След това се започва достатъчно сериозно плакнене,качване на пръчката,правене на нов дюзен и хайде на водата.Работят като совалки :lol: :lol: :lol:
ей бат Любо значи са слаба работа аз си мислех че ги слагаш в миялната машина направо :lol: :lol: а ти така набьрзо ги плакнеш само :lol:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Нарочно ги пазя,да не блокират като съм за риба заради едното мокрене :lol: :lol: :lol:

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

malkia_joro написа:...Може би имаш впредвид,че американеца от ибей му е приятел :wink:...
Ааааааа , моля , моля , хамериканците ми продават разни геги , очили , попуци , дрешки и разни други . Макаретата си ги взимам от японски селерчета и тъй :wink:

Баси ! Чудим се що си бегаш от късмета Любе след кат си толкоз сигурен в Шиманата :wink: Не тъ ли устройва предложението ми ?

пп - въртел си Сертейт ама друг път :smt016 :smt016 :smt016 Ако беше въртел немаше да си погледнеш ни едно от наличните Шимана :smt033 :smt030 :smt077
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Да бе,не съм,само ти така си мислиш :idea: :idea: :idea: Просто не го купих защото не съм фен.Иначе го гледах доста време едно да го взема.Другото дето казвам че съм го пробвал,беше 3000 инаправо се исплаших също като твоята Сол дето ми прати :!: :!: :!: Кекави са,това е моето виждане за моя риболов а твоите дребни примамчици,няма как да ги усети,все пак е сериозна марка.Хващам се с тебе на бас и на пролет ще ти взема баса ако ще да не ме вземат в казармата.Аз си познавам макарите и нито една не е запецвала въпреки редовните къпания когато съм за риба.Ами аз по цял ден стоях във водата бе,поне десет пъти съм я топил когато се наложи нещо да направя и съм до кръста във вода.Просто макарата и цялата дръжка на спининга понякога ги топя във водата като сложа пръчката под мишницата,няма как,рядко не се топват.Така че,когато кажеш,тогава ти взимам баса.Смятаи че сме се хванали :idea: :idea: :idea: Това че се дръгнем и бъзикаме за истински неща,не мислех че чак до там искаш да стигнем да ти взема макарите :lol: :lol: :lol: :lol: Вашето желание е заповед за мен сър,няма да откажа нещо да прибера щом ми предлагат :!: :!: :!:

1. Вкакво ще ти топим
2.Колко време искаш да стои макарата във водата
3.Някакви други неща, искаш ли да намажем на макарата че поне да имаш някакъв шанс
4.кога и къде ще се състои теста

Отговорите по точки,тук в темата че всички да гледат и четат :lol: :lol: :lol:

Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: 1. Вкакво ще ти топим - На мен в нищо нема да топим просто ще топиме макарите - кеф ти Панега , кеф ти Искрецка !
2.Колко време искаш да стои макарата във водата - Една цигара време !
3.Някакви други неща, искаш ли да намажем на макарата че поне да имаш някакъв шанс - Ми бих ти препоръчал да си я намажеш със свинска мас та поне после при ремонта да ти е по-лесно :wink:
4.кога и къде ще се състои теста - Другата събота на Панега устройва ли те ?
Да не забравиш - от теб се иска само да си донесеш Стелла FA или FB , имаш цела седмица време да си вземеш и тъй :D

Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Само Стела ли да нося,другите Шимана не играят ли :shock: :o :roll: :?: :?: :?: :lol: Имам в предвид ТуйнПауър,Страдик и др :lol: :lol: :lol:

Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Само Стела ли да нося,...
Ми по принцип за Стелла идеше предложението . Не ти пречи да минеш през Ицо или Кире ( кой ти е по на път ) и да земеш една специално за целта . Ако не им споменеш за какво ще се ползва то предполагам че няма да има проблем да ти я дадът назаем за ден :wink: Други Шимана става като освен Туйн Пауъра не ти препоръчвам да носиш Страдик , Биомастер , Техниум . Не друго ами Стелата и ТП биха имали некакъв шанс след цялостно разглабяне , почистване и подсушаване докато другите изредени от мен сле цели три минути време ( за толко пуша една цигара ) седене в карста немат съживяване на прилично за риболов ниво та ...

Павел Иванов
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Павел Иванов написа: не ти препоръчвам да носиш Страдик , Биомастер , Техниум
Павле, я каи ква требе да е водата- ''киселинност,соленост,минерални вещества и тн.'' и веднъж за винаги да разбием мита за затягането.От мене проба със Страдик 3000 джапчо. :wink:

Запис на потапянето в тенджера''не-под налягане'' :rolleyes: :rolleyes: и една песничка от тубето по избор,щото не-пуша вече от шест месеца. :drinkers: Пиенето не-съм,да го имаш впредвид,след теста. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

lovo-бай СТОЯН написа:
Павел Иванов написа: не ти препоръчвам да носиш Страдик , Биомастер , Техниум
Павле, я каи ква требе да е водата- ''киселинност,соленост,минерални вещества и тн.'' и веднъж за винаги да разбием мита за затягането.От мене проба със Страдик 3000 джапчо. :wink:

Запис на потапянето в тенджера''не-под налягане'' :rolleyes: :rolleyes: и една песничка от тубето по избор,щото не-пуша вече от шест месеца. :drinkers: Пиенето не-съм,да го имаш впредвид,след теста. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Бай Стоене,като гледам,Павката иска просто да ме накара да отида до Софето да си пийнем по една ракия след риболова.То иначе и на бебетата им е ясно че това са глюпости за запецването на макарите/рекламен трик в полза на Дайва/ама какво да го правя,трябва да му угодя :lol: :lol: :lol:

Аватар
sestrata
Модератор
Модератор

Мнение от sestrata »

Понеже и двамата спорещи са ми приятели, ще им спестя излишните разходи. :wink:

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6YLuZZsVut0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6YLuZZsVut0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Xe7zfWbVoKk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Xe7zfWbVoKk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

Изображение
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Браво Сестро ,е това имах предвид. :wink: И като допълнение мога да трясна Страдика о една кофа с пясък,и една ниско класна Сахара''ма що ли така се казва''сигурно напомня пясъците на безизвестната пустиня :lol: :lol:

Все си мисля,че малко стояха у водата,май им требе още малко ,за да попие по-добре алуминия и зъбчатките. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”