Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

препоръка за спиниг
Модератори: Павел Иванов, sestrata
препоръка за спиниг
Здравейте коеги искам да попитам за впечатленията ви от спинингите на ,,Мавер,, гледах един с акция 3 - 15 но искам да чуя и по компетентните от мен
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!
Re: препоръка за спиниг
За каква риба ще го ползваш на затворени водоеми или реки ? Уточни се малко и ще получих точен отговор 

за река я вземам за келаф пастърва и някои костур
Поздрави !!!
Поздрави !!!
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Не става откажи се, вземи си боло 6,7м.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
защо да не става Марката ли куца или самият риболов колега ???
- veselin spasow
- научил се да хвърля
колега с мавер няма да сбъркаш,за цената си е направо супер пръчка на мен лично 3-15гр ми е малко мекичка аз ползвам стралис 7-28 гр на 2.10мт от 2 год.- с много удобна къса дръжка ,тънка бланка и водачи издържащи на плетени влакна без проблем
за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
но за риба мога да вися цяял ден...
Благодаря колеги
И аз глегах тоно 2.10 само че 3 - 15 не знам исакам я за малки примамки до 5 гр. затова се насочих към тази акция. Мисля да и зкачам едно ексаже 1000 на нея
И аз глегах тоно 2.10 само че 3 - 15 не знам исакам я за малки примамки до 5 гр. затова се насочих към тази акция. Мисля да и зкачам едно ексаже 1000 на нея
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Защото няма да можеш да си контролираш линията и ше ти е тежка въдицата, болото е максимум 250,350 грама, зависи кое де, дали ще е 5,6 или 7м.nnenno написа:защо да не става Марката ли куца или самият риболов колега ???
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Спининг колега,вьпроса е за спининг.stefanotis написа:Защото няма да можеш да си контролираш линията и ше ти е тежка въдицата, болото е максимум 250,350 грама, зависи кое де, дали ще е 5,6 или 7м.
Иначе може и директен да си вземе ,все тая

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- pa4o
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Марката маver според мене е чудесна и предлага добри модели на добри цени, ползвал съм такъв спининг и никога не съм бил разочарован от него.
2.10м. е перфектна дължина за малки и средно големи реки, естествено може да я ползваш и в зтворени водоеми а посочения диапазон за грамажа на примамките е отличен в съотношени дължина акция, така че скачай и не се замисляй
2.10м. е перфектна дължина за малки и средно големи реки, естествено може да я ползваш и в зтворени водоеми а посочения диапазон за грамажа на примамките е отличен в съотношени дължина акция, така че скачай и не се замисляй

Да попиташ е моментен срам,
да не знеш срам за цял живот.
да не знеш срам за цял живот.
Ползвам Maver Stralis Ultra 2,10m, тест 3-15 или нещо от сорта. За малки и средни реки ми е перфектен. Долната граница на примамките е блеснички N1 на Моска и Мепс, е и 0-и изхвърля но със зор. За воблерчета - Salmo Hornet най-малките си хвъркат. С по-тежки блесни - 3-ти номер например, си е направо катапулт.
Пробвал съм я и на джиг, но аз самият там съм гола вода и не мога да бъда критерий.
Брат ми е със същата, но на 2,40 и малко по-висок тест, но като общо поведение е същата.
За кефал, пъстърва и костур е супер! Много е здрава, на добра цена, абе - грабвай и няма да съжаляваш!

Брат ми е със същата, но на 2,40 и малко по-висок тест, но като общо поведение е същата.
За кефал, пъстърва и костур е супер! Много е здрава, на добра цена, абе - грабвай и няма да съжаляваш!

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Колеги Много ви Благодаря за всички мнения, но се замослям за ено ,, Mikado ,, 2,30 акция 2 - 15 гр. с фуджи водачи и цената е двоина на мавера но пък ми пасна по добре на ръката. Моля за още няколко мнения защото съм пред голяма дилема за тази въдица. Макарата съм я избрал Шимано ексаже 1000
Благодаря ви предварително и поздрави
Благодаря ви предварително и поздрави

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Погледни ето тези , http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=6 ,имам PEARCH COMPETITION на 2,60,от около година и половина.
Прьчката е перфектна,тьнка бланка и доста лека-в сравнение с други от този клас.
Справя се перфектно с блесни 00,0 и 1 номер.
Балансира се с размер 1000 -моята е комплект с tica lybra.
Най голямата ми риба досега с нея е щука малко над 1 кг. прьчлето се справи доста добре.
Взимай смело ,че сезоньт наближава

Прьчката е перфектна,тьнка бланка и доста лека-в сравнение с други от този клас.
Справя се перфектно с блесни 00,0 и 1 номер.
Балансира се с размер 1000 -моята е комплект с tica lybra.
Най голямата ми риба досега с нея е щука малко над 1 кг. прьчлето се справи доста добре.
Взимай смело ,че сезоньт наближава

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
Аз,да използвам темата на колегата.За PEARCH PLUS 240м 3-12гр някой може ли да каже нещо бива ли,не бива ли

колмика тежи. много хвалят това http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=7156