kуки за скобар

Модератор: sapuna

blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: kуки за скобар

Мнение от blashko »

Ако мога да попитам Готовите Куки от магазига (вързаните) добри ли са на марка OSAKA тъи като се уча още да връзвам :oops: :oops: :oops:
Лалала
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

blashko написа:Ако мога да попитам Готовите Куки от магазига (вързаните) добри ли са на марка OSAKA тъи като се уча още да връзвам :oops: :oops: :oops:
Не знаех , че освен климатици осака правят и куки. Наблегни на марките, които се занимават основно скуки. Оунър имат вързани куки и са доказано качество. Сигурно и осаката стават , но гледай да са от по-отворена серия , да имат хват.
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

Мерси за инфото иначе съм сгрешил марката извинявам се OSAKO са :lol: :lol: :lol: иначе за скобар № 14 , 12 , 16 гледам че пишете нали така :shock:
Лалала
gosta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от gosta »

Те номерата са малко условни. Едни и същи номера на различни марки и различни серии отговарят на съвсем други номера. Майката му е проба докато почнеш да ловиш добре , хем рибата да взима без притеснения хем да имаш сигурни закачания. Рибите в зависимост от условията си искат различен такъм. Универсална рецепта няма. Напазарувай си куки от 16-9 и ги почвай. Това е- ходене и проби .
Мечката се мие,чисти във потоците сребристи. Има ли за тебе пречка , да постъпваш като мечка?
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

Аз ще накупа но няма кои да ме откара на риба и времето е кофти :(
Лалала
sher059
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sher059 »

моето мнение е модел куки на сеймуро дх-3 номер 14,13 това е нещтото което лесно се намира в магазините за тази цел куките са уникални за троха не налагам мнение но който ме познаява се досещта 4е тази материа ми е доста позната успех на колегите
Не всичко което има две бузи е лице...
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

И аз ги харесвам Сеймуро. Здрави са, не се затъпяват бързо.
Ей тия DH-7 ползвам често:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”