Трипъл-риболов за тарикати!

Модератор: bobopeli

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: Трипъл-риболов за тарикати!

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Troli Rapala написа:Ивак,прав си и за темата и за всичко! :wink: Съжалявам,че не дойдох,но с пеленаче и две дечица системата е сложна и ми остават 5 минути за риболов! :D Темата я почнах,да видите кви навлеци ми осират темите,щот се имат за единствените успешни риболовци!Млъквам отсекъде и се надявам такива,като Маги да се появят и да им спаднат злобата и балона! :wink: :D На лични,тоя комплексар ми обяснява,че сомът на Румен-дъртото не е 83кила и го е фанал щот всеки ден бил на Искъра!Жоро-златаря и той за това ги хващал сомовете на тролинг по Искъра! :D Един вид са некви късметлии,а не можещи! :rolleyes: Само собствените сомове са достойни за уважение,па на Старчето са преувеличени! :rolleyes: Да,ама Не! :idea:За сомовете на Маги,пък е забранено да се коментира,щот пришки му излизали! :D
Не знаех,че си пускаш твои теми. :roll: Те само за теб ли са :!: :?: Чети хубаво какво пиша.Нещо което ти смяташ за подвиг.За другите е ежедневие.Не случайно съм дал пример с риболовците по Дунава.
За Румен не съм ти писал на лични,а в темата.Може да се провери....,освен това не съм имал предвид това,което посочваш.Не съм му подценил успеха,а съм написал директно,че сом 2м. не може да е 83кг.Другото,което също съм писал в темите е,че е нормално човека да хване.Той спи на язовира и си влачи всеки ден...сутрин и вечер.В София риба няма,който ходи ще хваща и заявявам,че рибите са му отлични....не само тази година.Може да се прочете пост в който искренно,го поздравявам за улова и за пусната риба.
За Жоро Златря съм ти казал,че влачи от февруари и е нормално да хваща риби на тролинг.
На лични съм ти написал да не си играеш на развален телефон и да пишеш чул,недочул кой какъв риболовец е.Лошата приказка за него е това,че не може да си върже такъма за сом......лично аз съм го правил многократно.Но понеже искаш да ме скараш с хората и пишеш неща,които само ти си мислиш.....ти казвам бушон си и гориш.
Ходи се лекувай някъде,преди да съм ти дал хапчето.
....За Мага съм написал,че няма един пост в който да говори за риболова,споделяйки нещо.Това лесно се проверява....мога да му ги извадя веднага.Нещото,което е написал за рибите е от скоро(по повод виждането на цвета) и е извадки от някакви книги за акули.Все пак е похвално това,че този път не се заяде.
Бях длъжен да ти отговоря с ясното съзнание,че това не е чат.Но ти се опитваш да ме вкараш в някакъв твой филм за който аз нямам сценария.Надявам се другите хора да не гледат екшън,защото пък в другия форум споменаваш дъщеря ми......в темата за сонарите.Тука под поста ти с дребен шрифт съм написал под снимката с детето ти.Не го пускай голо в подобни форуми.Това е начина да го видиш в сайт за педофили.Но явно от чудене каква поредна глупост да направиш,започна да намесваш и децата.....и то не с хубаво.
Всичко това не те прави тарикат,а интригант.
Аватар
горан
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от горан »

Що така бе хора, всяка зима едни и същи караници, разбирам, че е студено и няма риба, ама недейте така.Февруари свършва, идва Март започва нашия сезон, тъй че вземете да се помирите, че на язовирите да няма да се блъскаме с лодките да се давим я :D
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Защото сме Българи и нямаме търпимост един към друг(важи в повече за мен).Вместо да си пишем за кеф и да споделяме....правим глупости.Моята слабост е,че като ми тръгнат с рогата и метам камъни.....а не трябва.Не понасям несправедливоста и лъжата,но се правя на съдник.Сигурен съм,че бъркам някъде,но ми омръзна от безгрешници и провокатори.Вместо да изпием по ракия и да се посмеем.....се затормозявам с тъпотии.В крайна сметка кво ми дреме,че някой се мисли за прав,а всъщност не е.Молбата ми е без лъжи и спекулации.Личните характеристики дразнят всеки в ефир...нали сме само мъже.
....п.п.Като се замисля съм се карал с двама.И защо подскачам,като с тях се карат всичките.
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от VGS »

Очаквам предложения какво да ви правя мненията с караниците. Защото после все има сърдити, и сега ще има, но какво да се прави.
Прочетете си писанията и се замислете.
От доста време само ви чета в няколкото теми, където си пишете само вие и ви оставям да видим до къде ще стигнем.
Като взема да трия се появяват много мрънкала и сърдити пикли, по- добре си решете проблема сами, не сте малки.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Никога не съм бил против да се трият мои мнения,когато не са подходящи за форум.Нормалния въпрос е защо ги пиша тогава!?Отговора е,защото се обръщат лично към мен.....а не въобще.Изтрий моите за другите не зная.Развалил съм им темата.Значи от утре си пускам тема и си отговарям сам в нея да не ми я развали някой с различно мнение.Ако погледнеш реално,защо се разсърди.....заради бившата му лодката,която нарекох балон.Да но веднъж не ми отговори или постна неговата лодка.Само заглавия някакви....наричам ги КУЛТОВИ.След тях нищо обосновано за ТАРИКАТИ наричащи се риболовци.След тези заглавия е редно да има обяснения някакви как е постигнал тази своя слука.После аз съм се бил дуел с риби и кила.....нещо,което го ненавиждам.Това,че съм имал някакъв късмет да хвана голяма риба не ме прави по-различен от всеки начинаещ.Точно това го доказаха момчетата,които хванаха най-големия пуснат сом от лодка тази година.Били новобранци.....да,но го хванали и го пуснали.Отгледах се на кървища,трупове....вече сме в другия век.
И нека е ясно,че никога не съм мрънкал за моите мнения.Трий всичко мое,защото го намирам за излишно и не полезно за форума......разправии някакви с Троли тариката.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз не виждам някой да се кара с някой. Или нещо да не е по темата :lol: :lol: :lol:
Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Лудница :rolleyes:
Верно народа се изнервя през зимата като не се ходи за риба :D
Да вземем докато дойде време за НС, да спретнем едно утешително НРН* на закрито, малко да се поуспокоят страстите :lol: :lol:

*(Национално Рибарско Напиване)
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не си го слагайте толкова на сърце бе момчета,нещата са такива всяко зима.Едно се пише,друго се разбира,трето се отговаря.Ако си говорим и да си чуваме гласовете,няма да го има това неразбиране.Успокоите топката и да продължаваме напред ИзображениеИзображениеИзображение

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Ivak написа:Аз не виждам някой да се кара с някой. Или нещо да не е по темата :lol: :lol: :lol:
Хехе....прав си...по темата е....даже е трипъл. :wink: :lol: :lol: :D :P
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”