Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Телескоп на аке манчо
Модератор: sapuna
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Телескоп на аке манчо
Влюбих се в едно телескопче на манчо,8 метра 330гр. за скромните 145лв.Някой притежава ли такова нещо,да сподели впечатленията си?На първо четене в магазина се държеше доста добре,но в работно положение с риба и на другия край(израза е краден от бате КИРО
),прилични каракуди и дребен шаран,дали ще се справя?Рожденният ми ден
наближава и трябва да се мисли нещо.

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Re: Телескоп на аке манчо
Ако е един зеленикав имам точно такъв на 7м от преди 10-тина години.
Оказа се невероятно здрав и още е в употреба. С риби до към полвин кило се спрява добре, по нагоре няма много контрол над рибата.
Оказа се невероятно здрав и още е в употреба. С риби до към полвин кило се спрява добре, по нагоре няма много контрол над рибата.
-
- научил се да хвърля
изразът май е "в работно положение и с риба на другия край" 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
Ако става дума да директни телескопи манчо, засичал съм два модела. По старият Синьо-зелен на цвят с релефна повърхност е много здрав прът. Беше добил голяма популярност по тукашните магазини, избиваха се за него. Аз имам шестица от по-новият и по лош нов модел /комуфлажна шарка/. Бива телескопчето, не е от най леките, но е здраво и все пак старите бяха по-добри. Други не съм виждал.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Страхотна въдица имам я на 6 метраJavor написа:Ако е един зеленикав имам точно такъв на 7м от преди 10-тина години.

колега къде има магазин на Манчо във Варна? благодаря! 

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
някой ползвал ли е mancho carp 2,5lb __________добра сопа ли е
sory че,пиша тук но просто неми се отваря нява тема

sory че,пиша тук но просто неми се отваря нява тема

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
-
- вече хвърля и на тежко
На "Колхозния пазар", под "Била". Отстрани до входа на подземния паркинг.vankata88 написа:колега къде има магазин на Манчо във Варна? благодаря!
Някой ще разясни ли,каква е тази нечувана до сега от мен марка " манчо " , и къде в нета може да се погледне? Благодаря.
TICA FAN
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Re: Аке манчо
Този за който питам ми се струва по-нов модел.Javor написа:Ако е един зеленикав имам точно такъв на 7м от преди 10-тина години.
В нета май я няма никаде.Иначе манчо е варненска фирма занимаваща се с внос и търговия на риболовни такъми.От каде ги внася нямам представа,за качеството също.Ще променя заглавието на темата на "аке манчо" за да може ако някой знае нещо повече за тази марка да го споделиSONY написа:Някой ще разясни ли,каква е тази нечувана до сега от мен марка " манчо " , и къде в нета може да се погледне? Благодаря.

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Re: Аке манчо
Марката е AKEvladofommi написа:Ще променя заглавието на темата на "аке манчо" за да може ако някой знае нещо повече за тази марка да го сподели

-
- новобранец
За телескопа не мога да ви кажа нищо, но си купих преди година телескопична пръчка 3,90м карбонова с акция 120гр., от която съм много доволен. Става и за морски и за сладководен риболов, така да се каже оказа се многофункционална.
Магазина преди се намираше на Колхозния пазар във Варна на ул. Дрин, мисля че така се казва. Когато решиха да отварят улицата за движение махнаха един ред от магазините и съответно моя любим магазин от който пазарувах предимно. Моля колегите от Варна, а и тези които имат информация за този магазин(къде е преместен) да споделят информацията къде се намира или от къде да се намерят продуктите с марка "АКЕ Манчо специал" . Благодаря предварително!
Магазина преди се намираше на Колхозния пазар във Варна на ул. Дрин, мисля че така се казва. Когато решиха да отварят улицата за движение махнаха един ред от магазините и съответно моя любим магазин от който пазарувах предимно. Моля колегите от Варна, а и тези които имат информация за този магазин(къде е преместен) да споделят информацията къде се намира или от къде да се намерят продуктите с марка "АКЕ Манчо специал" . Благодаря предварително!
В сградата където е билата и мултирама, до пазара
мисля че там го бях видял магазина
мисля че там го бях видял магазина
-
- новобранец
Благодаря за информацията колега.
аке манчо-познавам бай асен тасев от1993 г.Рядко срещан лоялен човек в края на краищата спортен риболовец и треньор на националния отбор по спортен риболов–в миналото.За стоката какво да кажа-за тази цена просто превъзходни уреди и такъми.на времето внасяше директно от Германия и чехословакия.сега доколкото знам внася основно от Корея и то по поръчка.произвежда сам някои неща.