Телескоп на аке манчо

Модератор: sapuna

Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Телескоп на аке манчо

Мнение от vladofommi »

Влюбих се в едно телескопче на манчо,8 метра 330гр. за скромните 145лв.Някой притежава ли такова нещо,да сподели впечатленията си?На първо четене в магазина се държеше доста добре,но в работно положение с риба и на другия край(израза е краден от бате КИРО :D ),прилични каракуди и дребен шаран,дали ще се справя?Рожденният ми ден :smt113 наближава и трябва да се мисли нещо.
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Javor

Re: Телескоп на аке манчо

Мнение от Javor »

Ако е един зеленикав имам точно такъв на 7м от преди 10-тина години.
Оказа се невероятно здрав и още е в употреба. С риби до към полвин кило се спрява добре, по нагоре няма много контрол над рибата.
ivan910923
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan910923 »

изразът май е "в работно положение и с риба на другия край" :D
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Ако става дума да директни телескопи манчо, засичал съм два модела. По старият Синьо-зелен на цвят с релефна повърхност е много здрав прът. Беше добил голяма популярност по тукашните магазини, избиваха се за него. Аз имам шестица от по-новият и по лош нов модел /комуфлажна шарка/. Бива телескопчето, не е от най леките, но е здраво и все пак старите бяха по-добри. Други не съм виждал.
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
koki

Мнение от koki »

Javor написа:Ако е един зеленикав имам точно такъв на 7м от преди 10-тина години.
Оказа се невероятно здрав и още е в употреба. С риби до към полвин кило се спрява добре, по нагоре няма много контрол над рибата.
Страхотна въдица имам я на 6 метра :D ... Още ми служи вярно!!!
vankata88
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vankata88 »

колега къде има магазин на Манчо във Варна? благодаря! :drinkers:
kasabov_le
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kasabov_le »

някой ползвал ли е mancho carp 2,5lb __________добра сопа ли е :P
sory че,пиша тук но просто неми се отваря нява тема :oops:
И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

vankata88 написа:колега къде има магазин на Манчо във Варна? благодаря! :drinkers:
На "Колхозния пазар", под "Била". Отстрани до входа на подземния паркинг.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Някой ще разясни ли,каква е тази нечувана до сега от мен марка " манчо " , и къде в нета може да се погледне? Благодаря.
TICA FAN
Аватар
vladofommi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Аке манчо

Мнение от vladofommi »

Javor написа:Ако е един зеленикав имам точно такъв на 7м от преди 10-тина години.
Този за който питам ми се струва по-нов модел.
SONY написа:Някой ще разясни ли,каква е тази нечувана до сега от мен марка " манчо " , и къде в нета може да се погледне? Благодаря.
В нета май я няма никаде.Иначе манчо е варненска фирма занимаваща се с внос и търговия на риболовни такъми.От каде ги внася нямам представа,за качеството също.Ще променя заглавието на темата на "аке манчо" за да може ако някой знае нещо повече за тази марка да го сподели :)
единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
koki

Re: Аке манчо

Мнение от koki »

vladofommi написа:Ще променя заглавието на темата на "аке манчо" за да може ако някой знае нещо повече за тази марка да го сподели :)
Марката е AKE :D ...
buhal-ribar
новобранец
новобранец

Мнение от buhal-ribar »

За телескопа не мога да ви кажа нищо, но си купих преди година телескопична пръчка 3,90м карбонова с акция 120гр., от която съм много доволен. Става и за морски и за сладководен риболов, така да се каже оказа се многофункционална.
Магазина преди се намираше на Колхозния пазар във Варна на ул. Дрин, мисля че така се казва. Когато решиха да отварят улицата за движение махнаха един ред от магазините и съответно моя любим магазин от който пазарувах предимно. Моля колегите от Варна, а и тези които имат информация за този магазин(къде е преместен) да споделят информацията къде се намира или от къде да се намерят продуктите с марка "АКЕ Манчо специал" . Благодаря предварително!
Javor

Мнение от Javor »

В сградата където е билата и мултирама, до пазара
мисля че там го бях видял магазина
buhal-ribar
новобранец
новобранец

Мнение от buhal-ribar »

Благодаря за информацията колега.
Аватар
mitushara
новобранец
новобранец

Мнение от mitushara »

аке манчо-познавам бай асен тасев от1993 г.Рядко срещан лоялен човек в края на краищата спортен риболовец и треньор на националния отбор по спортен риболов–в миналото.За стоката какво да кажа-за тази цена просто превъзходни уреди и такъми.на времето внасяше директно от Германия и чехословакия.сега доколкото знам внася основно от Корея и то по поръчка.произвежда сам някои неща.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”