Рандеву на 26.01.2006г. в Приморско...

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

Ей garin4a у фризеру как стоят нещата - некоа рибка за продан? Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго :lol: :lol: :lol: - да има кво да печем! :lol: :wink:
Пилето голям футболист и готин човек!!!!
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Михалич написа:Ей garin4a ....Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго :lol: :lol: :lol:

кво дал...ши го питам довечера на молитвата... :lol: :lol: :lol:

монахини ша има ли подсигурени или да влизам в метоха ???

Амин Господ Твърдост да ви даде в тоя риболов :idea:
Господ може всичко чада мой !
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Миналата година победителя беше хванал толкова много попчета че си ги броеше на пръстите на едната ръка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Я какво получих по пощата от ДОЦЕНТА...

http://wwwa.accuweather.com/world-forec ... O&metric=1

Батмилене, това по-горе е прогнозата за времето в Приморско от 26 до 28 януари т.г. През нощта минус 14 градуса, през деня минус 7, север-североизточен вятър 27 км в час, сняг и възможни виелици. Направо можем да оакаме срещата и да не можем да разпънем въдици. Предлагам да променим датата и да я изтеглим на 19.01 една седмица напред. Пусни го ти това предложение, щото имаш ловече авторитет, аз вече зададох подобен въпрос в "Разни", но почти никой не ми обърна внимание и го взеха на ташак. Моят тел е 0887 18 77 74, обади се ако имаш други предложения, но трябва да се действа бързо.
Поздрави от Доцента!

Та се чудя да ходя или да не ходя..на рандевуто... :wink:

Ама риба се хваща на лошо време...и да няма РАНДЕВУ...пак ще отида на буничката на Перла...за проба...ама ако хвана некой ШОПАР...Вие ще си гризете ноктите...хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Михалич
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Михалич »

отец Ми Го Нафърфорий написа:
Михалич написа:Ей garin4a ....Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго :lol: :lol: :lol:

Отче, направи един молебен за средно лошо време - около 0 С :lol: - ако може да измолиш и ако те чуе "шефа" - щото работата взе да умалява нещо :cry: виж Доцента е раздвоен нещо чиляка :roll:
Батко - държи :!: :lol: :lol: :lol:
А, и влизай в метоха :lol: :lol: :lol:
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Михалич написа:

Отче, направи един молебен за средно лошо време - около 0 С :lol: - ако може да измолиш и ако те чуе "шефа" - щото работата взе да умалява нещо :cry: виж Доцента е раздвоен нещо чиляка :roll:
Хич не съм ни раздвоен, ни разчетворен :D :D Аз ще съм там на 26 януари в петък С ВЪДИЦИ И БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ У РЪКА, ако ще камъни да падат от небето и ако никой друг не доде - ще се награждаваме двамцата с Батмилен с наградния фонд, кеф ти за първо,второ, трето място, кеф ти за карък :D :D
Ама аз ще взема да пусна утре една регистрационна форма, поне да е ясно, кой ще дойде с преспиване, че да знаят хората от хотела колко стаи да топлят :!: :!: :!:
Айде, морски змейове, звезди български, да идем да ги хванем ПЪРВИТЕ ЕВРОКАЛКАНИ!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Михалич написа:

Хич не съм ни раздвоен, ни разчетворен :D :D Аз ще съм там на 26 януари в петък С ВЪДИЦИ И БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ У РЪКА, ако ще камъни да падат от небето и ако никой друг не доде - ще се награждаваме двамцата с Батмилен с наградния фонд, кеф ти за първо,второ, трето място, кеф ти за карък :D :D
Ама аз ще взема да пусна утре една регистрационна форма, поне да е ясно, кой ще дойде с преспиване, че да знаят хората от хотела колко стаи да топлят :!: :!: :!:
Айде, морски змейове, звезди български, да идем да ги хванем ПЪРВИТЕ ЕВРОКАЛКАНИ!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Е може и ЕВРОПОПЧЕТА...все е нещо...хахаха... :lol:

ама си вземете блесните, конците , чепаретата и воблерите, че може и ЕВРОЗАРГАНИ и ЧЕРНОКОПИ да има...щото подочух нещо... :lol:

ВЪПРОС към ДОЦЕНТА...Какъв ще е регламента...???

ФРИСТАИЛ...или пак една кука, една пръчка , един БАЛЪК...хахаха... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: за калабалък... :lol:
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Регламентът е даден още в началото - две въдици свободен стил, кой каквато му е фантазията, ако ще ЕВРОКЕБАПЧЕТА да слага за стръв :D
Аз лично ще си нося и изкуствените примамки - чепарета, блесни, воблери, силиконки и други джаджи, защото предишния път някой яко атакуваше увата. При живата стръв също ще имам един нестандартен експеримент, но това ще го видите на място :D :!:
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

docenta написа:Регламентът е даден още в началото - две въдици свободен стил, кой каквато му е фантазията, ако ще ЕВРОКЕБАПЧЕТА да слага за стръв :D
Аз лично ще си нося и изкуствените примамки - чепарета, блесни, воблери, силиконки и други джаджи, защото предишния път някой яко атакуваше увата. При живата стръв също ще имам един нестандартен експеримент, но това ще го видите на място :D :!:
РАЦИ атакуваха цацата ми...тях ги има много...а както е казал народа...като няма риба и рака е риба...хахаха... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”