Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Рандеву на 26.01.2006г. в Приморско...
Модератор: dantho.mihov
- Михалич
- ще става разбирач
Ей garin4a у фризеру как стоят нещата - некоа рибка за продан? Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго
- да има кво да печем!

Пилето голям футболист и готин човек!!!!

Пилето голям футболист и готин човек!!!!
Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
Я какво получих по пощата от ДОЦЕНТА...
http://wwwa.accuweather.com/world-forec ... O&metric=1
Батмилене, това по-горе е прогнозата за времето в Приморско от 26 до 28 януари т.г. През нощта минус 14 градуса, през деня минус 7, север-североизточен вятър 27 км в час, сняг и възможни виелици. Направо можем да оакаме срещата и да не можем да разпънем въдици. Предлагам да променим датата и да я изтеглим на 19.01 една седмица напред. Пусни го ти това предложение, щото имаш ловече авторитет, аз вече зададох подобен въпрос в "Разни", но почти никой не ми обърна внимание и го взеха на ташак. Моят тел е 0887 18 77 74, обади се ако имаш други предложения, но трябва да се действа бързо.
Поздрави от Доцента!
Та се чудя да ходя или да не ходя..на рандевуто...
Ама риба се хваща на лошо време...и да няма РАНДЕВУ...пак ще отида на буничката на Перла...за проба...ама ако хвана некой ШОПАР...Вие ще си гризете ноктите...хахаха...

http://wwwa.accuweather.com/world-forec ... O&metric=1
Батмилене, това по-горе е прогнозата за времето в Приморско от 26 до 28 януари т.г. През нощта минус 14 градуса, през деня минус 7, север-североизточен вятър 27 км в час, сняг и възможни виелици. Направо можем да оакаме срещата и да не можем да разпънем въдици. Предлагам да променим датата и да я изтеглим на 19.01 една седмица напред. Пусни го ти това предложение, щото имаш ловече авторитет, аз вече зададох подобен въпрос в "Разни", но почти никой не ми обърна внимание и го взеха на ташак. Моят тел е 0887 18 77 74, обади се ако имаш други предложения, но трябва да се действа бързо.
Поздрави от Доцента!
Та се чудя да ходя или да не ходя..на рандевуто...

Ама риба се хваща на лошо време...и да няма РАНДЕВУ...пак ще отида на буничката на Перла...за проба...ама ако хвана некой ШОПАР...Вие ще си гризете ноктите...хахаха...

- Михалич
- ще става разбирач
Отче, направи един молебен за средно лошо време - около 0 Сотец Ми Го Нафърфорий написа:Михалич написа:Ей garin4a ....Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго![]()
![]()
![]()
кво дал...ши го питам довечера на молитвата...![]()
![]()
![]()
монахини ша има ли подсигурени или да влизам в метоха ???
Амин Господ Твърдост да ви даде в тоя риболов

Батко - държи

А, и влизай в метоха

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Хич не съм ни раздвоен, ни разчетворенМихалич написа:Отче, направи един молебен за средно лошо време - около 0 Сотец Ми Го Нафърфорий написа:Михалич написа:Ей garin4a ....Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Амин Господ Твърдост да ви даде в тоя риболов- ако може да измолиш и ако те чуе "шефа" - щото работата взе да умалява нещо
виж Доцента е раздвоен нещо чиляка
![]()
Батко - държи![]()
![]()
![]()
А, и влизай в метоха![]()
![]()

Ама аз ще взема да пусна утре една регистрационна форма, поне да е ясно, кой ще дойде с преспиване, че да знаят хората от хотела колко стаи да топлят

Айде, морски змейове, звезди български, да идем да ги хванем ПЪРВИТЕ ЕВРОКАЛКАНИ!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Хич не съм ни раздвоен, ни разчетворенМихалич написа:Отче, направи един молебен за средно лошо време - около 0 Сотец Ми Го Нафърфорий написа:Михалич написа:Ей garin4a ....Щото то май работата се заформя - скарабира и квот дал господ друго![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Амин Господ Твърдост да ви даде в тоя риболов- ако може да измолиш и ако те чуе "шефа" - щото работата взе да умалява нещо
виж Доцента е раздвоен нещо чиляка
![]()
Батко - държи![]()
![]()
![]()
А, и влизай в метоха![]()
![]()

Ама аз ще взема да пусна утре една регистрационна форма, поне да е ясно, кой ще дойде с преспиване, че да знаят хората от хотела колко стаи да топлят

Айде, морски змейове, звезди български, да идем да ги хванем ПЪРВИТЕ ЕВРОКАЛКАНИ!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Е може и ЕВРОПОПЧЕТА...все е нещо...хахаха... 
ама си вземете блесните, конците , чепаретата и воблерите, че може и ЕВРОЗАРГАНИ и ЧЕРНОКОПИ да има...щото подочух нещо...
ВЪПРОС към ДОЦЕНТА...Какъв ще е регламента...???
ФРИСТАИЛ...или пак една кука, една пръчка , един БАЛЪК...хахаха...
за калабалък... 

ама си вземете блесните, конците , чепаретата и воблерите, че може и ЕВРОЗАРГАНИ и ЧЕРНОКОПИ да има...щото подочух нещо...

ВЪПРОС към ДОЦЕНТА...Какъв ще е регламента...???
ФРИСТАИЛ...или пак една кука, една пръчка , един БАЛЪК...хахаха...

Регламентът е даден още в началото - две въдици свободен стил, кой каквато му е фантазията, ако ще ЕВРОКЕБАПЧЕТА да слага за стръв
Аз лично ще си нося и изкуствените примамки - чепарета, блесни, воблери, силиконки и други джаджи, защото предишния път някой яко атакуваше увата. При живата стръв също ще имам един нестандартен експеримент, но това ще го видите на място

Аз лично ще си нося и изкуствените примамки - чепарета, блесни, воблери, силиконки и други джаджи, защото предишния път някой яко атакуваше увата. При живата стръв също ще имам един нестандартен експеримент, но това ще го видите на място

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
РАЦИ атакуваха цацата ми...тях ги има много...а както е казал народа...като няма риба и рака е риба...хахаха...docenta написа:Регламентът е даден още в началото - две въдици свободен стил, кой каквато му е фантазията, ако ще ЕВРОКЕБАПЧЕТА да слага за стръв![]()
Аз лично ще си нося и изкуствените примамки - чепарета, блесни, воблери, силиконки и други джаджи, защото предишния път някой яко атакуваше увата. При живата стръв също ще имам един нестандартен експеримент, но това ще го видите на място![]()