Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Някакво инфо за този мач ?
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Някакво инфо за този мач ?
Преди два-три дни имах възможност да поразмахам /на сухо,разбира се,щото тука е такъв сняг /една мач-пръчка на "Колмик",модел " Artax Beta",4,20 м,6-30 грама и на първо четене ми хареса много.Цената е средна хубост-130лв.Моля,колеги,ако някой има по-богати усещания и впечатления,особено от риболов с ваглери с такава пръчка и не го мързи много,нека драсне някой ред.
- kaminero65
- научил се да хвърля
Re: Някакво инфо за този мач ?
Кой те лъже с тия 130 лв колега?В сайта на Колмик България цената е намалена на 90 лв.По-добре го вземи оттам
Team Milo - feel the difference
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пръчката е хубава.Ако и цената е 90лв. няма какво да му мислиш.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Мъдър е този,не който знае много,а необходимото.
-
- кандидат преподавател
Не лъжат-тук по принцип си слагат извънредно високи "добавки",все едно че ги транспортират на единични бройки с отделни автомобили от Пловдив до Смолян.Ама аз изобщо не съм казал,че ще го купя от тук на тази цена,де,макар,че ако търговецът беше по-арен човек,що да не го бонифицирам ?Благодаря,че ме светнахте за промоционалната цена в сайта,та да имам ориентир за поръчката,щото съм й намерил ниша на тази пръчка при риболова в язовири на места с дълбочина над 5 м на дистанция 15-25 м от брега 

Аз пък съм на мнение,че продукти от ниския клас на Колмик,Дайва и Шимано,не си заслужават парите.
Едно време ми го повтаряха това нещо,но не го взимах много под внимание.В последствие,няколко пъти се убедих сам.Все пак това е мое мнение,без да искам да ангажирам никого с него.За 100-120 лв. има по-добри мачове от този.
Едно време ми го повтаряха това нещо,но не го взимах много под внимание.В последствие,няколко пъти се убедих сам.Все пак това е мое мнение,без да искам да ангажирам никого с него.За 100-120 лв. има по-добри мачове от този.
TICA FAN