Избор на макара

Модератор: sapuna

amilo
новобранец
новобранец

Re: Избор на макара

Мнение от amilo »

kodek написа:Случайно си я закупих, не зная в България дали има внос. понеже съм доволен от качеството, затова препоръчвам.
тук има нещо като превод-дали ще работи при Вас?
http://translate.googleusercontent.com/ ... T6jlEPQkRw

Имам приятел Италянец, та той ма светна, че пръчките и макарите на "Алчедо" ги правят там(за сега) и турят по добро железо от китайците, и реших да пробвам това е.. :drinkers:
Каза още , че и Испанските VEGA още не са ги почнали в китай.
Пръчките и макарите на Алчедо се правят в Китай и те са първата марка на която виждам този факт да е написан на опаковката :drinkers:
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Абе колега КОДЕК я стига с тези глупости с това АЛЧЕДО бе. Ти да не си някой пубер дето сега за пръв път хваша макара. Кога си чувал за Италианска макара ,че и с 5 години гаранция. Пълни идиотщини. Виж Италинаски въдици е друго нещо. И ВЕГА е Португалска марка и всичко се прави в Китай. Изобщо всичко което може да си позволи средния български риболовец се прави в Китай , но не това е лошото . Важно е някой да отговаря са това което се прдлага на пазара/ да си сложи името/ единствените макари с италинаско име дето стават са на Тубертини и то е защото са Рйобита. Извинявам се за грубия тон , но е добре да влагаме и малко мисъл преди да пишем пулни глупости.
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Аватар
kodek
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kodek »

Колега ВИДРАКС, извинен си, не се сърдя за тона.от твоя гледна точка си прав.и АЗ на твое място бих се идосал некой да цапа темите с глупави предложения. Обсъждахме тема за НЕ маркови макари. предложих тази за обсъждане.Па италианците в каталога за 2009 писали"Alcedo Italian Pride" Дето се превежда "Алчедо италианската гордост". не писали "китайските Алчета". Ако те лъжат потребителите и клиентите си....к.во да кажа аз.Пнеже си купих такава макара и исках и други колеги да споделят мнение относно качествата на тази марка.потърсих инфо в гугъла за "Alcedo" и " Italian Pride" и прочетох доста теми.Явно Аз съм единствения (балък, тепигьоз,тъпанар и т.н) във форума дето имам такава макара.Когато се срещнем по водоемите с колеги- ще ме сочат с пръ(с)т, е.тва е оня с Alcedo-то.
Извинявам се на всички които се чувстат по нек,ъв начин засегнати. Но нали за това е форума: да обсъждаме добрите и пошите страни на дадена марка.
Още един път ИЗВИНЕТЕ и няма да прочетете нито един коментар повече от мен относно тази марка.

П.С размислих: ако някой пожелае ще кача снимка, това макарче с к,ва тояга Вега съм го обурудвал.
за да има коментари.
май италианците беха казали: В спора се ражда истината. и друго" In Vino Veritas" :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”