Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

любимото ми язовирче
Модератор: bobopeli
- krokibg
- учете се от него
Re: любимото ми язовирче
Момчета,доста често се случват и двете неща.Гумите могат да са от камионите на глажданска цащита.Доста проблемно беше времето по Хасковско и на доло по ония краи.Янчо като разбере за какво става въпрос ще ни напише.Иначе,бои по бракониерите,те и гражданска да са го направили,нищо чудно и риба да са си взели от тамошната

Последно промяна от krokibg на Пон Фев 22, 2010 4:03 pm, променено общо 1 път.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- разбира нещата
Янчо ,кое е това язовирче ? Кроки гражданска може да вземат риба да хапнат ,а бракониерите зареждат търговската мрежа.
Последно промяна от Станимир Бегов на Нед Фев 21, 2010 9:36 pm, променено общо 1 път.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Кое беше е правилния въпрос?stupi написа:Янчо ,кое е това язовирче ?

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
-
- разбира нещата
Уоуууу... просто брутално ! Ако това е направено умишлено заради продан на рибата това трябва да са незнам какво хора !
Това може да стане само в България . Бива идиотщина , но вече на нищо не прилича !

Това може да стане само в България . Бива идиотщина , но вече на нищо не прилича !

- yancho
- ще става разбирач
Бившото язовирче се намира в село Конуш, но не това което е до самия път на завоя на влизане в селото, а около километър по на долу по дерето.Минава се през селото, преди тонуса в ляво през текезесето и след гробищата в ляво има път който излиза на "язовирчето" вече локвичкаstupi написа:Янчо ,кое е това язовирче ?
-
- ще става разбирач
За жалост това е родна гледка. Има само един начин да се продиводейства но той обикновено е свързан с ръкопашни умения

Търси начин да въстановиш стената, защото в този вид гьолчето е много удобно и ще грипнат рибата която е останала!
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
-
- разбира нещата
Язовирчето преля още януари и стената му се скъса ,следите от багера са може би опит да я укрепят . Януари извършвах транспортна услуга на фирма ,която има цех в бившия стопански двор и работниците говореха за скъсаната стена.
- krokibg
- учете се от него
На самата снимка си личи че водата е причината за това нещо.Виждал съм го с очите си как стана преди няколко години на язовира на един приятел,близо до моя.Напълни на хората дворовете с риба и еба мамата на реколтата и посевите.Затова не исках да избързвам да плую по някои,без да е виновин в момента.Обаче,когато и да отрепеш един бракониер,винаги ще е късно !!!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Поне в реката е заминала рибата , а не по нивята и така нататък напразно
-
- сериозен играч
Човешката алчност и простотия нямат край! 

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
често съм ловил на този язовир ..вярно е ,че имаше костури около кило....а запасите от каракуда да не говорим-за час съм правил 4-5 килограма на плувка,после ги пусках долу вЪВ Войводовска река ,за да ги папкат щуките и да станат големи крокодили....от там каракуда трудно да се яде-имаше натрапчив тревен вкус...
незнам дали това не е дело на водата -имаше много висока вълна към тези язовири-този непосредствено под пътя преливаше доста ...но от друга страна се сещам ,че стената не бе много слаба..знам ли...жал ми е за костурите...
незнам дали това не е дело на водата -имаше много висока вълна към тези язовири-този непосредствено под пътя преливаше доста ...но от друга страна се сещам ,че стената не бе много слаба..знам ли...жал ми е за костурите...
- yancho
- ще става разбирач
преди около половин час говорих с органите на реда-ИАРА Хасково (утиваха някаде с новия си нисан и старата лодка
) и казаха, че не знаят нищо за въпросното язовирче и че ще утидат да го проверят и да поразпитат и тогава вече ще знам какво сее случило със сигурност

стената найстина беше много здрава и цялата беше пълна с парчета от бетонни плочи, но знам ли може и да се е скъсала, ще изчакаме да видим какво ще направи ИАРАта(дано да засипят стенат, иначе трябва ние да се организираме и да го направим)enterprise написа:...но от друга страна се сещам ,че стената не бе много слаба...
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
чух ,че микроязовира всъщност е нает за поливане на околните ниви-ама това за миналата година...сигурно ще го възстановят...сега се сещам ,че преливника беше една тръба,а водната вълна натам беше сериозна,дядовците дето висят там са ми казвали ,че се е скъсвала преди дигата...гледам,че се е скъсала в най-ниската част,ако няма сериозни следи от копаене на багер,мисля ,че е от водата-ами ще ги търсим тази година рибите в реката...то и язовира дето е на входа по кърджалийско шосе (прякора на собственика е чин-чина или нещо подобно)е със скъсана стена май....рибата явно е вече в стамболийския язовир...който хич не е лош,ама не знам какви са условията на арендатора....