Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Въпрос за промяна на баланс на болонеза.
Модератор: emo vasilev
-
- научил се да хвърля
Въпрос за промяна на баланс на болонеза.
Зравейте,колеги от скоро съм собственник на болонеза/тика пауърпул-7м/ в разпънато положение си натежава та искам да разбера как и дали има възможност да се промени баланса.Сложил съм и макара shimano-2500nexeveFB но, пак си натежава върха.
-
- разбира нещата
Re: Въпрос за промяна на баланс на болонеза.
Не е невъзможно но не очаквай чудеса .
Отвий тапата в долния край и монтирай в нея една 20 грамова тежест за дъно ( примерно ) .
Така ще увеличиш тежестта в задния край на дръжката и ... нататък вече ясно .

Отвий тапата в долния край и монтирай в нея една 20 грамова тежест за дъно ( примерно ) .
Така ще увеличиш тежестта в задния край на дръжката и ... нататък вече ясно .

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- научил се да хвърля
Благодаря ти колега. Още утре ще опитам но, трябва да измисля как да закрепя неподвижно тежеста . 

-
- разбира нещата
С парче конец (влакно) през утежнението и отворите на тапата .jaaako написа:.... трябва да измисля как да закрепя неподвижно тежеста .
Остава да се вижда едно незначително възелче, за което обикновенно само ти си знаеш.
Не съвсем неподвижно но поне си е там и може да се махне много по-лесно от това ако го залепиш с поксипол .

Факт !
LynyrdSkynyrd написа:...Това ,че ние ползваме качествени такъми не значи ,че сме по-добри риболовци от доста други...
Vid написа:Днес в един магазин пипнах пръчка с неизвестната марка .... и по всички видими и осезателни показатели според мен беше също като Авида???
-
- вече хвърля и на тежко
Можеш да помолиш някой приятел - стругар, да ти направи по- тежка тапа.
това е много добър вариантСтефан Добрев написа:Можеш да помолиш някой приятел - стругар, да ти направи по- тежка тапа.
баща ми е направил така на един телескон не заради баланса просто ей така