Язовир Сопот

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

svilenars
новобранец
новобранец

Язовир Сопот

Мнение от svilenars »

Здравейте на всички колеги!Днес бях на язовир Сопот с моят голям приятел Герапа.Решихме да видим какво е състоянието на язовира че търсих информация в нета за него но не намерих актуална.Ловихме на бял червей и торен с надеждата да уловим някоя червеноперка или уклей но изглежда е още рано поне за това място(на стената кадет се влива долчинката)за тези които го познават.Нямаше такава риба за която бяхме трагнали :D но както и да е важно е адреналина от самия риболов.Не бяхме капо уловихме няколко костура дребни все пак е нещо по добро от капото :D .Качвам актуални снимки от моментното състояние на язовира дано да са полезни за тези които се решат да отидат.Поздрави на всички колеги.Успешни излети от мен!

Защо ми дава грешка кат искам да прикача снимките???
todor777
новобранец
новобранец

Re: Язовир Сопот

Мнение от todor777 »

Свилене мътна ли е водата и защо не пробвахте на рибе за по пълните костури
svilenars
новобранец
новобранец

Мнение от svilenars »

Здрасти Тоше!Ами беше леко матна едни колеги пробваха но нямаше никав удар.
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

Прясно инфо-около 10 бивака-бяла риба-5бр на мойте хора на бивака,оклей много :arrow:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

уклея на Сопот се лекува с черни мухи на булдо сутрин и вечер , презденя е на моменти , но излиза хубав и много
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

здр.колеги мислим да посетим язовира тея дни някои ако има някаква информация може да сподели ако изка разбираса?
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

явно никои не ходи на дози язовир :?:
Dimy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Dimy »

Ходят ма си траят и в момента едни приятели са там и ловят
Аватар
LnX
новобранец
новобранец

Мнение от LnX »

На мен ми се отваря един 3 дневен излет около 15-ти там ама има време дотогава, дано пак да е уловисто :) Последния път бяхме на 14.06 и 15.06 ама си беше мъка на дънните а на плувка излизаха само платики от детската градина както и каракудки със същия размер ... Предполагам нивото си е все голямо като се има предвид времето от последните 2 седмици и горница, та дано поне рибата да е свикнала с него. :) Ще чакам и аз отзиви от някой, който е ходил тези дни.
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

LnX написа:На мен ми се отваря един 3 дневен излет около 15-ти там ама има време дотогава, дано пак да е уловисто :) Последния път бяхме на 14.06 и 15.06 ама си беше мъка на дънните а на плувка излизаха само платики от детската градина както и каракудки със същия размер ... Предполагам нивото си е все голямо като се има предвид времето от последните 2 седмици и горница, та дано поне рибата да е свикнала с него. :) Ще чакам и аз отзиви от някой, който е ходил тези дни.
дано направите работа :D и после да споделите че след вас ще ходем и ние и аз ще споделя :drinkers:
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Малко прясно инфо от Сопот. Язовира е пълен до дупка. Лови се червенопер и платички по педя на торен. Говоря за гребната база. В канала беше пълно с народ, както и на стената на рибарниците. Предполагам че върви и там. Откъм селото няма много места за лагери заради голямото ниво. От към софийския път няма проблеми ама няма и сянка.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
rachmonik
новобранец
новобранец

Мнение от rachmonik »

Кажете някой хубави места за палатка по язовира.Никога не съм ловил на него,но често минавам по работа покрай него та ще съм много благодарен ако ме посъветвате :drinkers:
Аватар
gui4o
новобранец
новобранец

Мнение от gui4o »

Andrey_76 написа:Малко прясно инфо от Сопот. Язовира е пълен до дупка. Лови се червенопер и платички по педя на торен. Говоря за гребната база. В канала беше пълно с народ, както и на стената на рибарниците. Предполагам че върви и там. Откъм селото няма много места за лагери заради голямото ниво. От към софийския път няма проблеми ама няма и сянка.
много си печен благодаря за инфото ще изчакам 2-3 седмици и тогава ще атакувами
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

rachmonik написа:Кажете някой хубави места за палатка по язовира.Никога не съм ловил на него,но често минавам по работа покрай него та ще съм много благодарен ако ме посъветвате :drinkers:
Едно от местата е паткарника. Лошото е че рядко е свободно. Всички заливи са хубави но от паткарника нататък трябва джип.
Другия вариант е да се мине откъм Лесидерен но не съм минавал никога там.
Сега е супер и точно на канала в началото стига да не падне нивото.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
rachmonik
новобранец
новобранец

Мнение от rachmonik »

Паткарника и тези заливи са отсрещната страна като застанеш на софийския път нали и се минава през Голяма желязна.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”