BG Рибалка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: BG Рибалка

Мнение от bai_spas »

skorpinox написа:......и да кажа и нещо което ме дразни найстина(което го има в всички версий на риболова)как може пръчка която издържа 435кг да влиза в червеното когато вади риба тежаща 10кг?
Какъв ти е проблема? Сядаш зад компа,правиш я както трябва да е и я качваш тук!Ние също ще и се радваме! :D
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
monopola
новобранец
новобранец

Мнение от monopola »

Пичове,

имам два проблема. Играта я инсталирах като си емулирах виртуално XP. Луда работа.
Първия ми проблем е с клевалката. Струва ми се че не е много точна. Има ли нещо което не разбирам, някаква допълнителна настройка, що ли. Е сега лова на тунжа, разлива, дава ми че има 90 платики, тоест 9%, а за цял ден на три въдици нито една не съм хванал. И като цяло ми се струва не много точна. някой може ли да помогне.
Вторя птроблем е трунирите - записвам се, ловя, губя. Горе в играта нали има три прозореца, ехоло, един със списък с рибарите и един дето пказва кой какво е хванал. По време на турнир ми изписва разни ботове че хващат еди какво си и аз винаги съм първи уж, на средния прозорец ми дава съвсем различни имена, а накрая турнира го печелят играчи, които изобщо не се показват нито в единия, нито в дргуия прозорец. Аз ли нещо не разбирам, положителна ми е кармата, малко над 400 е.
Някой да даде акъл моля.

Поздрави
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

monopola написа: Е сега лова на тунжа, разлива, дава ми че има 90 платики.....
За съжаление си прав.Допуснал съм грешка при писането,вместо 90% съм писал 90 промила.В действителност Платиките са 27 промола.Благодаря,че си забелязал и ме насочи!Вероятно има и други грешки,но при толкова писане,няма как,случва се.Надявам се с ваша помощ да ги отстраним за следващото издание,ако има още такива!
Наслука!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
monopola
новобранец
новобранец

Мнение от monopola »

Това много ме успокои, мислех си че съм пълен карък :)
няма какво да се занимаваш си мисля, все пак да има някаква интрига, ръската версия я играх без клевалка и беше много по интерсно, какви късания и чудеса бяха.

Ама за турнирите наистина не разбирам
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

monopola написа: Ама за турнирите наистина не разбирам
Ами няма нищо за разбиране,играеш срещу машината.За разлика от теб ботовете ловят по всички локации и ти нама как да знаеш какво ловят.Затова е важен краиния резултат,ако спечелиш,пчелиш. :D
Успех!! :smt023
Изображение НАСЛУКА!!
Sobieski
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Sobieski »

Колко интересно....току шо загубих турнир КВ на Янтра за речно попче като победителя беше с 121 грамово попче, а максимума който дава клевалката е 120г :)
ivanblagov87
новобранец
новобранец

Мнение от ivanblagov87 »

е какво толкова се учудваш? То и за черната мрена дава че е макс 1 кг но вече имам няколко хванати над килограм
bai_spas
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bai_spas »

Защо се очудвате и двамата? :D Първо клевалката дава грамажа за дадената локация,на друга може да има и по-едра риба,разгледайте я!И второ играта е така напрвена,че може да завишава теглото с 10% над максимално заложеното.И двамата играете отдавна,би трябвало да ги знаете тия неща. :D
Изображение НАСЛУКА!!
tubusa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tubusa »

А по моя въпрос нещо да направиш :?:
monopola
новобранец
новобранец

Мнение от monopola »

Нито един турнир не мога да спечеля ебаси.
Сега бях за костур на езерото, дава 200 костура на клевалката за локация моста. Целия турнир въртях на спининг спримамки според тези в клевалката и нито едно кълване. Някойима ли идея защо така.
spoke
новобранец
новобранец

Мнение от spoke »

На мен ми харесва повече версията 1.6, по- лесна ми е някак. А и тази BG Рибалка дава грешка.
ico07
новобранец
новобранец

Мнение от ico07 »

Играта си върви перфектно.На който не му работи да прочете малко и да се ориентира защо му дава грешка,и при мен в началото имаше грешка но като почетох малко разбрах защо става така и сега е 6.Относно колегата дето не може да спечели турнир...,колега проблема е изцяло при теб,явно не ползваш тези блесни,или стръв на която върви по добре.И аз не съм печелил кой знае колко турнира но пък участвам редовно където си струва и все заемам някой 2-3 место.
Аватар
stoilkatastz
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stoilkatastz »

spoke написа:На мен ми харесва повече версията 1.6, по- лесна ми е някак. А и тази BG Рибалка дава грешка.
Нали за това я тестваме в този момент,които открие грешка да каже да се отстрани.Все пак както каза Баи Спас има много писане.Няма безгрешни хора.Успех :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Колеги, нали ако си по нахранен трябва по-лесно да се справяш с големите риби(или поне така пише), а алкохола за какво служи? И какво се прави като отидеш в Кафето каква му е ролята
Аватар
MIhaYLOV
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от MIhaYLOV »

Бай Спасе открих, проблем. В момента имам обявен затворен турнир на Ал. Стамболийски-Щука, но същевременно има и 3 дневна забрана за риболов на щука на язовира. Мога ли да ловя спокойно щуки и ако след като съм ги хванал ги пусна веднага отчита ли ги за турнира?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”