Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

BG Рибалка
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: BG Рибалка
Какъв ти е проблема? Сядаш зад компа,правиш я както трябва да е и я качваш тук!Ние също ще и се радваме!skorpinox написа:......и да кажа и нещо което ме дразни найстина(което го има в всички версий на риболова)как може пръчка която издържа 435кг да влиза в червеното когато вади риба тежаща 10кг?

Успех!!

Пичове,
имам два проблема. Играта я инсталирах като си емулирах виртуално XP. Луда работа.
Първия ми проблем е с клевалката. Струва ми се че не е много точна. Има ли нещо което не разбирам, някаква допълнителна настройка, що ли. Е сега лова на тунжа, разлива, дава ми че има 90 платики, тоест 9%, а за цял ден на три въдици нито една не съм хванал. И като цяло ми се струва не много точна. някой може ли да помогне.
Вторя птроблем е трунирите - записвам се, ловя, губя. Горе в играта нали има три прозореца, ехоло, един със списък с рибарите и един дето пказва кой какво е хванал. По време на турнир ми изписва разни ботове че хващат еди какво си и аз винаги съм първи уж, на средния прозорец ми дава съвсем различни имена, а накрая турнира го печелят играчи, които изобщо не се показват нито в единия, нито в дргуия прозорец. Аз ли нещо не разбирам, положителна ми е кармата, малко над 400 е.
Някой да даде акъл моля.
Поздрави
имам два проблема. Играта я инсталирах като си емулирах виртуално XP. Луда работа.
Първия ми проблем е с клевалката. Струва ми се че не е много точна. Има ли нещо което не разбирам, някаква допълнителна настройка, що ли. Е сега лова на тунжа, разлива, дава ми че има 90 платики, тоест 9%, а за цял ден на три въдици нито една не съм хванал. И като цяло ми се струва не много точна. някой може ли да помогне.
Вторя птроблем е трунирите - записвам се, ловя, губя. Горе в играта нали има три прозореца, ехоло, един със списък с рибарите и един дето пказва кой какво е хванал. По време на турнир ми изписва разни ботове че хващат еди какво си и аз винаги съм първи уж, на средния прозорец ми дава съвсем различни имена, а накрая турнира го печелят играчи, които изобщо не се показват нито в единия, нито в дргуия прозорец. Аз ли нещо не разбирам, положителна ми е кармата, малко над 400 е.
Някой да даде акъл моля.
Поздрави
-
- вече хвърля и на тежко
За съжаление си прав.Допуснал съм грешка при писането,вместо 90% съм писал 90 промила.В действителност Платиките са 27 промола.Благодаря,че си забелязал и ме насочи!Вероятно има и други грешки,но при толкова писане,няма как,случва се.Надявам се с ваша помощ да ги отстраним за следващото издание,ако има още такива!monopola написа: Е сега лова на тунжа, разлива, дава ми че има 90 платики.....
Наслука!!

Това много ме успокои, мислех си че съм пълен карък 
няма какво да се занимаваш си мисля, все пак да има някаква интрига, ръската версия я играх без клевалка и беше много по интерсно, какви късания и чудеса бяха.
Ама за турнирите наистина не разбирам

няма какво да се занимаваш си мисля, все пак да има някаква интрига, ръската версия я играх без клевалка и беше много по интерсно, какви късания и чудеса бяха.
Ама за турнирите наистина не разбирам
-
- вече хвърля и на тежко
Ами няма нищо за разбиране,играеш срещу машината.За разлика от теб ботовете ловят по всички локации и ти нама как да знаеш какво ловят.Затова е важен краиния резултат,ако спечелиш,пчелиш.monopola написа: Ама за турнирите наистина не разбирам

Успех!!

-
- научил се да хвърля
Колко интересно....току шо загубих турнир КВ на Янтра за речно попче като победителя беше с 121 грамово попче, а максимума който дава клевалката е 120г 

-
- новобранец
е какво толкова се учудваш? То и за черната мрена дава че е макс 1 кг но вече имам няколко хванати над килограм
-
- вече хвърля и на тежко
Защо се очудвате и двамата?
Първо клевалката дава грамажа за дадената локация,на друга може да има и по-едра риба,разгледайте я!И второ играта е така напрвена,че може да завишава теглото с 10% над максимално заложеното.И двамата играете отдавна,би трябвало да ги знаете тия неща. 

-
- научил се да хвърля
А по моя въпрос нещо да направиш 

Нито един турнир не мога да спечеля ебаси.
Сега бях за костур на езерото, дава 200 костура на клевалката за локация моста. Целия турнир въртях на спининг спримамки според тези в клевалката и нито едно кълване. Някойима ли идея защо така.
Сега бях за костур на езерото, дава 200 костура на клевалката за локация моста. Целия турнир въртях на спининг спримамки според тези в клевалката и нито едно кълване. Някойима ли идея защо така.
На мен ми харесва повече версията 1.6, по- лесна ми е някак. А и тази BG Рибалка дава грешка.
Играта си върви перфектно.На който не му работи да прочете малко и да се ориентира защо му дава грешка,и при мен в началото имаше грешка но като почетох малко разбрах защо става така и сега е 6.Относно колегата дето не може да спечели турнир...,колега проблема е изцяло при теб,явно не ползваш тези блесни,или стръв на която върви по добре.И аз не съм печелил кой знае колко турнира но пък участвам редовно където си струва и все заемам някой 2-3 место.
- stoilkatastz
- ще става разбирач
Нали за това я тестваме в този момент,които открие грешка да каже да се отстрани.Все пак както каза Баи Спас има много писане.Няма безгрешни хора.Успехspoke написа:На мен ми харесва повече версията 1.6, по- лесна ми е някак. А и тази BG Рибалка дава грешка.

- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Колеги, нали ако си по нахранен трябва по-лесно да се справяш с големите риби(или поне така пише), а алкохола за какво служи? И какво се прави като отидеш в Кафето каква му е ролята
- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Бай Спасе открих, проблем. В момента имам обявен затворен турнир на Ал. Стамболийски-Щука, но същевременно има и 3 дневна забрана за риболов на щука на язовира. Мога ли да ловя спокойно щуки и ако след като съм ги хванал ги пусна веднага отчита ли ги за турнира?