Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Моторна лодка Флетчер 140
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- новобранец
Моторна лодка Флетчер 140
Здравейте колеги. Моля за вашето компетентно мнение както винаги. Мой колега от работата продава моторна лодка Флетчер 140 с мотор Ямаха 40 к.с. плюс колесар.
А цената е около 2000 евро. Моля ви кажете ми дали тази лодка е добра и дали цената е приемлива. На вид изглежда много добра. А ако получа и положителни отзиви от ваша страна бих искал да я купя. Не съм много на ти с лодките за това ви моля за помощ. Благодаря ви предварително.
п.с. Ако модераторите преценят че темата не е за тук моля да я преместят, а ако е излишна направо да я изтрият. Наслука на всички.
А цената е около 2000 евро. Моля ви кажете ми дали тази лодка е добра и дали цената е приемлива. На вид изглежда много добра. А ако получа и положителни отзиви от ваша страна бих искал да я купя. Не съм много на ти с лодките за това ви моля за помощ. Благодаря ви предварително.
п.с. Ако модераторите преценят че темата не е за тук моля да я преместят, а ако е излишна направо да я изтрият. Наслука на всички.
Re: Моторна лодка Флетчер 140
Прегледаи добре лодката (един познат купи едно италянско корито което от старост просмукваше вода) знам че някъде мерят с някаква техника дебелината и структората на лодката но мисля че на МАРИНАТА до караулката на горубляне при Божидар ще ти кажат (ако си от София )и ти е близко.А иначе като цена е изгодна защото колесара ти е около 1000лв двигатела зависи от състоянието към 2500лв и лодката я сложи около 2000лв СТИГА ДА СА ЧИТАВИ.bruxelman написа:Здравейте колеги. Моля за вашето компетентно мнение както винаги. Мой колега от работата продава моторна лодка Флетчер 140 с мотор Ямаха 40 к.с. плюс колесар.
-
- ще става разбирач
2000 евро казваш,за 40коня мотор плюс лодка Флетчер 140,доста примамливо предложение,но ми се струва,че има куца оферта,отваряй си очите и върви с човек който разбира,щото да не останеш разочарован 

-
- новобранец
Колегата е белгиец. Надали би си направил труда да лъже при положение че се виждаме всеки ден. Но имате право ще отида с човек който разбира. Аз я видях, изглежда доста добре. Мисълта ми беше дали като марка и модел са добри. И мотора Ямаха двуцилиндров и двутактов извънбордов, какво да гледам за да разбера дали става все още.Благодаря ви предварително.
Трябваше с това да започнеш (Колегата е белгиец) Излез на един риболов с неиго и въпросната лодка и ако се съгласи я плащаи
.Двигателя не го мисли Yamaha са се доказали с годините .Ако всичко работи я купуваи и не се чуди ИЗГОДНА Е.Ако имаш ръчен GPS трябва да вдига над 40км в час на пълна гас.Успех

Нещо такова ли е кораба? При дължина 4.2 и този двигатели, найстина трябва да прави над 40 км/ч.
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
-
- ще става разбирач
http://www.myvideo.de/watch/4362401/Fletcher_140_GTO .................ако е такова,купувай,макар,че от тия 40 коня,половината и да са магарета вече,си струва 

-
- новобранец
outsider 59 написа:http://www.myvideo.de/watch/4362401/Fletcher_140_GTO .................ако е такова,купувай,макар,че от тия 40 коня,половината и да са магарета вече,си струва
Да колега точно такова е. Благодаря ви за помоща.