Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Долна Махала - прясно инфо
Модератор: Paublo_Eskobar
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Долна Махала - прясно инфо
Колеги, някой ходил ли е скоро за щука на дупките в с. Долнна Махала-Пловдивско. Как е положението там в момента , обажда ли се щука?Моля дайте прясно инфо за този водоем!
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
е щото никой нищо не каза , аз отидох там тази неделя - пълна суша, по думите на бай Живко(дето събира там макар и незаконно по 2 лв. такса) от 4 седмици никой нищо не бил хващал - за цял ден само една писалка се обади-много слаба работа-щуката явно се е изпокрила и тази година ще хвърля хайвера значително по-рано, заради топлото време
Името!
Катри, Рибата, Тетко,
Нали всички сте от този регион, братлета, само не ми е ясно защо тия дупки ги казвате ,че са при Долна Махала, като за тях се влиза откъм Горна Махала, а пък са и по-близо до нея. Само последния гьол, дето виси Живко от Иван Вазово да ви събира двата кинта е горе-долу по средата на двете Махали, ама пак е по-близо до Горна Махала. Е точно на тоя гьол щука ще хванете на куково лято, но на тия дупки, които са по-близо до Стряма /при изгорелия от светкавица дънер/ и са много по-обрасли има и яки добичета, лично съм виждал как атакуват патета
Има там един специалист от Домлян идва, който лови яки щуки на стръв живо мишле, закачено за гъза с тройката, ама без плувка
Дано да съм ви бил полезен
Наслука
Нали всички сте от този регион, братлета, само не ми е ясно защо тия дупки ги казвате ,че са при Долна Махала, като за тях се влиза откъм Горна Махала, а пък са и по-близо до нея. Само последния гьол, дето виси Живко от Иван Вазово да ви събира двата кинта е горе-долу по средата на двете Махали, ама пак е по-близо до Горна Махала. Е точно на тоя гьол щука ще хванете на куково лято, но на тия дупки, които са по-близо до Стряма /при изгорелия от светкавица дънер/ и са много по-обрасли има и яки добичета, лично съм виждал как атакуват патета

Дано да съм ви бил полезен

Наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Katri,
А нагоре към Баня и Бегунци, какво става, имаш ли информация, там също има дупки? Братовчед ми оня ден е ходил на Плодовитово и апнал дръвцето
Ако някой от вас иде на Пясъка - да пише и там какво става, Сашо Каменов ми каза, че преди Нова година давало някой костур на силиконки , но сега как е не знам
Наслука на всички от Филибето!
А нагоре към Баня и Бегунци, какво става, имаш ли информация, там също има дупки? Братовчед ми оня ден е ходил на Плодовитово и апнал дръвцето

Наслука на всички от Филибето!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Баня също е трагедия - тази година поне не сум чул никой да се похвалил за добра слука на Баня.Лично аз останах най-доволен от дупката в Белозем, ама това беше септември,октомври, след това щуката се покри и не сум ходил скоро там, ама от предишния си опит знам, че там щуката не бара през зимата, виж наесен е друга работа
Tetko,tetko написа:Ами че на Баня имаки още дупки ?
Миналата година р.Стряма беше скъсала дигата.
Та вече може и да са история.
Наводненията заливат дупките, но не могат да ги отнесат, това не е микроязовир, друг е въпросът какво става с рибата. През септември последно бях на Баня, имаше дупки, сега не знам - затова питам.
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!