Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

искам съвет
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
искам съвет
здравейте, нов съм във този форум и ще ви помоля да ми каже някой каде мога да ида за риба около Пловдив? лятото ходихме редовно на брягово, но източиха водата
и сега не знам какво е положението. решихме да ходим в неделя за риба, а не знаем каде ще е най-добре. ако някой има някаква информация и не я пази само за себе си ще съм му много благодарен ако я сподели с мен 
благодаря предварително

благодаря предварително
- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей, колега и добре дошъл!
Не е хубаво да пускаш веднага нова тема без да си направиш труда да разгледаш вече отворените теми. Погледни малко по-надолу в този подфорум и има тема "Риболов около Пловдив". Просто можеш да зададеш въпроса си там
.
Извинявай за тона, но трябва да спазваме някакъв ред.... иначе УЖАС
.
Дано намериш необходимата ти информация.
Наслука
Не е хубаво да пускаш веднага нова тема без да си направиш труда да разгледаш вече отворените теми. Погледни малко по-надолу в този подфорум и има тема "Риболов около Пловдив". Просто можеш да зададеш въпроса си там

Извинявай за тона, но трябва да спазваме някакъв ред.... иначе УЖАС

Дано намериш необходимата ти информация.
Наслука

-
- новобранец
отговор
Колега да не търсиш да ти кажа в момента дава на гарваново чеверноперка.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- новобранец
като го видях на картата гарваново е много добра идея
а можеш ли да ми кажеш дали има хубав път до там и от коя страна е най-удобно да мина? много ви благодаря на всички, ще ида сигурно и на маноле следващия път, но ми трябва малко повече инфо за това място. ще съм ти благодарен ако кажеш нещо повече 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
минаваш през селото и на вулканизатора завиваш надясни-има една гума отстрани на пьтя,нема как да сбьркаш..цепиш все направо,пресичаш едни релси,бе кво ти обяснявам-питай некой местен за бента...заставаш преди бента и действаш-царевица,земен и бял червей и много захранка!!!!хвьрля се близо до брега,че навьтре става плитко..даже не се "хвьрля" ами се пуска пред самия бряг-има секва риба,ако ми видиш снимките май има там един шаран над 5 кила(
) от тоя вир...начина е на фидер и на плувка,наслука

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: