Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
през есента бях когато доидоха 2 ямболски камиона със риба от1кг до 3кг и ги пуснаха.а мои приатели познават някои от собствениците и ми казаха че са изкупили рибата от Приселка.Явно имат пари.но подочух че ще има условия за рибата 5шарана и 5сулки таранката и амура без пари.събота съм там .НАСЛУКАААААААА.....vladofommi написа:За сефте чувам за яз.звънецrap66 написа:Звънец не го ли източиха 2007-ма ?ТОМИ написа: тръгна рибата яз звънец 6кг сулка.Най-вероятно става дума за яз.страхил
Няки да знае нещо за Калиманци ... Засмяново... :]
Който го умее, го умее..!
Някoи да знае нещо за Калиманци ... Засмяново... :]
-
- новобранец
За засмяново чух че е скъсал стената, но не съм ходил личноvenci05 написа:Някoи да знае нещо за Калиманци ... Засмяново... :]
- vladofommi
- вече хвърля и на тежко
Прясно инфо нямам,но като,че ли миналата година на калиманци тръгна най-рано,може и да греша.venci05 написа:Някoи да знае нещо за Калиманци ... Засмяново... :]
Колега ако можеш поразпитай повече,че ми стана интересно.И ако отидеш да не забравиш да споделиш ейТОМИ написа: през есента бях когато доидоха 2 ямболски камиона със риба от1кг до 3кг и ги пуснаха.а мои приатели познават някои от собствениците и ми казаха че са изкупили рибата от Приселка.Явно имат пари.но подочух че ще има условия за рибата 5шарана и 5сулки таранката и амура без пари.събота съм там .НАСЛУКАААААААА.....

единственото хубаво нещо на риболова във варненска област е темата във форума
Колега аз миналата година към март - април бях ходил на Калиманци... :] бях хванал 7 шаранчета около кило кило и малко
А утре смятам да ходя на Засмяново да си опитам късмета хахх можи и до Ботево да прескоча..
А утре смятам да ходя на Засмяново да си опитам късмета хахх можи и до Ботево да прескоча..
Язовира е м-у селата Звънец и Страхил.vladofommi написа:За сефте чувам за яз.звънецrap66 написа:Звънец не го ли източиха 2007-ма ?ТОМИ написа: тръгна рибата яз звънец 6кг сулка.Най-вероятно става дума за яз.страхил

ПОДА още не е отворен. Собственика каза, че тази година ще се забави с отварянето , но ще се опита до края на март да стане. От там на Лалов. 6 часа без никакви признаци на живот, иначе такса 10лв и си плащаш рибата, ако хванеш.
Здравейте колеги , седя и чета форума и гледам календара и май скоро няма да отида за риба
, та ако ми се отвори малко свободно време смятам да посетя Засмяново . Въпреки че миналата година по това време беше пълна скръб . За Цонево разбрах днеска , че на приливника било ужас кал , тиня и не става . Според мен още е раничко и на мен ми се ходи 2 не виждам , ама трябва да постопли малко водата .

Има няколко варианта:berk0199 написа:Здравеите колеги яз Засмяново каде се намира как да стигна до него
1 - Пътя за гр.Добрич,вляво за с.Крумово,с.Кап.Радево,през гората по разбит асфалтов път(тесен)се стига до хижата.От там вече по черно или пеша около 500м.При сухо време може да се слезе до самия бряг.Излиза се на удобни места за риболов.
2 -Пътя за гр.Добрич,вляво за с.Любен Каравелово,с.Водица,след чешмата(в дясно от пътя) вдясно по полуразрушен макадам се стига до опашката на язовира.При сухо време по черно може да се стигне и до местата от позиция 1.
3 -Пак през с.Л.Каравелово,с.Водица,подминава се макадамовата отбивка,след развъдниците(асфалтова отбивка)около 500м вдясно по черен път(в добро състояние,но дълъг около 2км,с разклонения до язовира) се стига до самия бряг.Местата са удобни и сенчести.
Дано съм бил полезен.На слука.

Засмяново , нали за него питаш къде се намираberk0199 написа:Колега това за кой язовир се отнася

-
- вече хвърля и на тежко
някой да е ходил наскоро на река камчия?
На 3 март ходих на Засмяново... едно голямо НИЩО ... дори и удър нямах.. трябва да се постопли водата още..
На 3-ти март под яз. Цонево - все още много голяма и мътна. Язовира го източват, а и прелива от преливника здраво. Реката си личеше, че е била 3 пъти по голяма и вече се е върнала, но надали скоро ще става за риболов.stanislav_simeonov написа:някой да е ходил наскоро на река камчия?
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Някой ако може да даде повечи информация за цонево че мисля да ходя да пробвам за сулкаЗлатев написа:На 3-ти март под яз. Цонево - все още много голяма и мътна. Язовира го източват, а и прелива от преливника здраво. Реката си личеше, че е била 3 пъти по голяма и вече се е върнала, но надали скоро ще става за риболов.stanislav_simeonov написа:някой да е ходил наскоро на река камчия?