засрамете се софиянци

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: засрамете се софиянци

Мнение от VIKI_HARI »

Не те разбирам ? Всеки може да си напише каквото иска ама ДАЙ ПРИМЕР КАКВО ТЕ ОБИДИ
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Когато ходих в София колегите направиха среща заради мен.Все хубави хора :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

Колеги,явно оставате с грешно впечатление............никога не сам казал казал ,че софиянци са кофти хори,напротив познавам много стойносни хора от там,още повече че и аз съм родом от там :wink: Имах предвид ,че на последната среща в София която е била ,колегите са имали гости от друг град и едва ли не не са ги отразили,на колегата които говореше за комплекси искам да кажа:По добре цар на село отколкото говедар в града.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

krasalumin написа:Колеги,явно оставате с грешно впечатление............никога не сам казал казал ,че софиянци са кофти хори,напротив познавам много стойносни хора от там,още повече че и аз съм родом от там :wink: Имах предвид ,че на последната среща в София която е била ,колегите са имали гости от друг град и едва ли не не са ги отразили,на колегата които говореше за комплекси искам да кажа:По добре цар на село отколкото говедар в града.

Бате какво означава не са ги отразили?
Аз ако отида и седна на масата и си мълча и мене няма да отразят.
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

VIKI_HARI написа:Не те разбирам ? Всеки може да си напише каквото иска ама ДАЙ ПРИМЕР КАКВО ТЕ ОБИДИ
колега не сам аз потърпевш.Ако беше заради мене нямаше да го направя на въпрос,много над тези неща съм,но когато става въпрос за приятели които ги познавам и знам какво представляват не мога да стоя на една страна.За съжаление това което го го знам не е от госта ви а от съвсем други хора,които немога да ги коментирам
krasalumin
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от krasalumin »

snegk написа:Когато ходих в София колегите направиха среща заради мен.Все хубави хора :drinkers:
Ти си VIP,Илийка :drinkers:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

я па "СОФИЯНЦИ" от София не познавам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: включително и Я..може пьк на това да се дьлжи :idea: :lol: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Много мразя такива недоизказни и недоклатени неща.Един ми каза, ама не му знам името.
Батка, ако имаш нещо конккретно срещу някой, казвай.Ако ли не, не пускай такива теми повече, щото прави лошо впечатление.
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

krasalumin написа:
VIKI_HARI написа:Не те разбирам ? Всеки може да си напише каквото иска ама ДАЙ ПРИМЕР КАКВО ТЕ ОБИДИ
колега не сам аз потърпевш.Ако беше заради мене нямаше да го направя на въпрос,много над тези неща съм,но когато става въпрос за приятели които ги познавам и знам какво представляват не мога да стоя на една страна.За съжаление това което го го знам не е от госта ви а от съвсем други хора,които немога да ги коментирам
Ако става въпрос за 44-та среща имахме гост от Варна,но не съм забелязала някой да се държи лошо с него.Напротив всички се забавляваха.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Пиша за последно в тази тема нямам никакво намерение да обидя някой. Но нали този форум е да се сприятеляваме,пием,и ловим риба хайде стига сме се замеряли с партенки .Успех на всички
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

НА предпоследната среща ,която беше на Кулата и аз Сливналия се изтупах неочаквано на софийската среща.Но не съм останал с впечатлението ,че не съм отразен.както се изказа някой,ако си стоиш на масата и си мълчиш и не обръщаш внимание на хората и на теб няма да ти обърнат.
При мен ситуацията беше ,че познавах половината лица присъствали там и то защото се познаваме от по -ранни национални срещи.С други се познавахме виртуално ( "bradata","drat" ) .Дори за колегата "drat" до последно не знаех ,че е той .Просто си се представи човека с името си ,а не с НИК-а си и до последно се чудех кой ли е .Чак като се прибах в къщи и прегледах снимките и постовете по темата ми стана ясно с кой съм говорил цяла вечер. :D :D :D
Та ,че за отразяването ...Верно не ме посрещнаха с пита и масло ,но никакво по-специално друго отношение не съм видяли то при положение ,че се изтърсих без предупреждение .Просто така се получи ,че бях в София в момента и реагирах първосигнално,щом видях ,че ще се осъществи такава.
Не се записвам за срещите просто ,защото не съм сигурен дали ще присъствам.Ето на последната имах намерение да ходя но същия ден пътувах за СЛИВЕН.Така,че задругата среща пак ще се ослушвам,че то май за СЛивенска среща не виждам кога ще успея да се уредя. :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Айде... няма нужда от такива теми... :wink:
Никой не е някакъв по специален Вип, има стеснителни има и широко скроени... не може и без едните не може и без другите.... Специален гост на среща може да бъде само Министъра на земеделието, и то ако желае да е полезен :lol: :lol: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Разни”