Водоем за НС 7

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Водоем за НС 7

Мнение от Ivak »

:evil: :evil: :evil:

Навсякъде другаде, но не и на Езерово.

Видиш ли другите щели да бъдат пренаселени. А Езерово няма ли да е :?: Няма ли точно тогава да е урожая на Любо.
Или дайте някой да ни прави густото на аванта.
Не се ли чувствате малко нагло :!: Наясно ли сте какво остава след нас, кой чисти, кой извозва боклуци, кой го прави това на Езерово.
Колко хора не си извадиха въдиците през ноща на НС на Ивайловград както си е по закон и Любо се застъпва пак. Колко простотии станаха на Езерово предната среща, колко от хората на Люби ви носиха по палатки и ви вардеха един от друг, да не би това да им е работата да се правят на пъдари :!:
Що не се бръкнете всички по 11 лв на ден, както си му е реда за престоя на Езерово а?
Стига сте се натрапвали, какво очаквате Любо да ви каже, че не може ли или че не ни иска. Иска ни човека, но му костваме доста главоболия за съжаление.

Та така за мен е много нахално и безочиливо да злоупотребяваме с човечността на Любо :!: :!:
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

За кво ги пускате тия теми като триете мнения, вземете се уточнете насаме тарторите за дати, водоеми и други подробности, пуснете после едно съобщение и кой иска да ходи.
Изображение
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Ivak написа::evil: :evil: :evil:

Навсякъде другаде, но не и на Езерово.

Видиш ли другите щели да бъдат пренаселени. А Езерово няма ли да е :?: Няма ли точно тогава да е урожая на Любо.
Или дайте някой да ни прави густото на аванта.
Не се ли чувствате малко нагло :!: Наясно ли сте какво остава след нас, кой чисти, кой извозва боклуци, кой го прави това на Езерово.
Колко хора не си извадиха въдиците през ноща на НС на Ивайловград както си е по закон и Любо се застъпва пак. Колко простотии станаха на Езерово предната среща, колко от хората на Люби ви носиха по палатки и ви вардеха един от друг, да не би това да им е работата да се правят на пъдари :!:
Що не се бръкнете всички по 11 лв на ден, както си му е реда за престоя на Езерово а?
Стига сте се натрапвали, какво очаквате Любо да ви каже, че не може ли или че не ни иска. Иска ни човека, но му костваме доста главоболия за съжаление.

Та така за мен е много нахално и безочиливо да злоупотребяваме с човечността на Любо :!: :!:

Ами аз миналата години като ги говорех тези неща, едва ли не ме анатемосахте, че не съм за Езерово. :roll:
Сега щом е предложено Езерово, трябва да си иде на вот с останалите водоеми, пък к'вото гласуване покаже.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

МмммммДам ! Напълно подкрепям че ако бъде избрано Езерово трябва да се уточни някаква такса на ден която би трябвало да заплати всеки съфорумник на ден още с пристигането си ! Не случайно иде реч да се цака още в момента на пристигане та да не се получи как се е получило миналата година изнизване по бели гащи и другите да плащат и техните сметки щот или некой не си зел пари , друг си ги забравил и т.н. Защо трябва да се даде нещо ?

- гьола е частен и ако и Любо да е пич и да не търси някаква изгода от форума то той с това си храни семейството !!!

- минималните удобстава като химически тоалетни се заплащат а това че Любо ни е поканил в неговата си собственост не означава че освен че трябва да търпи материални загуби от заетите от нас места а и да додаде някой лев за това че ни е изтърпял , погрижил се да ни осигури удобно за нас място , почистил преди и след нас и пр. !

Та преди гласуването моля ( даже Любо да се дърпа ) да се определи съответна такса от дошъл на НС 7 на ден която да се заплати при пристигането му ! Ако остане някой ден в повече то си го заплаща сутрешно време и остава до другата сутрин примерно ! Та нека тази такса да е вписана в анкетата за гласуване и така всеки да си прави сметката дал ш идва и за колко време преди да клицне за място :idea: :idea: :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Павел Иванов написа:МмммммДам ! Напълно подкрепям че ако бъде избрано Езерово трябва да се уточни някаква такса на ден която би трябвало да заплати всеки съфорумник на ден още с пристигането си ! Не случайно иде реч да се цака още в момента на пристигане та да не се получи как се е получило миналата година изнизване по бели гащи и другите да плащат и техните сметки щот или некой не си зел пари , друг си ги забравил и т.н. Защо трябва да се даде нещо ?

- гьола е частен и ако и Любо да е пич и да не търси някаква изгода от форума то той с това си храни семейството !!!

- минималните удобстава като химически тоалетни се заплащат а това че Любо ни е поканил в неговата си собственост не означава че освен че трябва да търпи материални загуби от заетите от нас места а и да додаде някой лев за това че ни е изтърпял , погрижил се да ни осигури удобно за нас място , почистил преди и след нас и пр. !

Та преди гласуването моля ( даже Любо да се дърпа ) да се определи съответна такса от дошъл на НС 7 на ден която да се заплати при пристигането му ! Ако остане някой ден в повече то си го заплаща сутрешно време и остава до другата сутрин примерно ! Та нека тази такса да е вписана в анкетата за гласуване и така всеки да си прави сметката дал ш идва и за колко време преди да клицне за място :idea: :idea: :idea:
:smt023 :smt023 :smt023
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

:smt023 Съгласен.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Браво Павка, много точно си го казал.
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вие сте луди бе,някои питал ли ме е,дали искам пари :evil: Изобщо ако се идва при мен,не може да става въпрос за пари и такси.Единственното нещо което ще се плаща е - Химическите тоалетни :idea: :idea: :idea: Забранявам Ви от мое име да пишете каквото и да е.Аз каквото съм искал да кажа съм го писал стотици пъти.Всички сте добре дошли - АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО :!: :!: :!: :!:

А сега по темата.Когато анкетата с имената на водоемите стане факт,тези които ще идват -гласуват.За мен е без значение кои ще е водоема,както и за най-сериозните хора,които винаги и на 100% са присъствали на всяка НС.Когато се испишат имената в анкетата,всеки гласува и пуска пост.Примерно:
Аз гласувах за Домлян - присъствам на 100%

Ако има мнения,абе аз не е сигурно че ще присъствам,просто мнението не се зачита,като гласуването с анкетата,ще е само за да имате представа кои водоем води.За мен това е начина за гласуване.Писна ми,десетина човека,които гласуват но не идват,да накланят везните към определен водоем или дата.Аз така мисля и така трябва да бъде за да се избегнат тези спекулации с гласовете на хора,които не са сигурни дали ще ни уважат.Отчитат се само сигурните присъстващи :idea: :idea: :idea: :smt023 :smt023 :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Павел Иванов написа:... ( даже Любо да се дърпа ) ...
:smt016 :smt016 :smt016

Радвам се че си толкоз широкоскроен ама и това споменах :
Павел Иванов написа:...той с това си храни семейството !!!...
не си длъжен баш кога е жътва да ни търпиш , ако и да ти е приятно това , без нищо ! Някаква минимална такса от 3лв. на денонощие ако не се прибира рибата на тръгване от водоема си е съвсем реална и ненатоварваща . Друг е въпроса ако някой реши да си отнесе всичко какво е хванал :evil: В такъв случай към 3те лв. би трябвало да се добави и съответната такса която си определил на ден и тъй .

пп - ти си се дърпай :wink:

пп2 - па друг път да си мислят га гласуват дата в забраната :twisted: :twisted: :twisted:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Аз съм на линия 99,99 на 100,където и да е. :wink: Навсякъде ще ми е весело щом съм с всички вас. :D :drinkers:
Аватар
prokop4o
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от prokop4o »

с такса без такса аз съм за езерово
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Аз все още чета и мисля за водоем :smt017
Няма да се изказвам,но ще гласувам твърдо
На Езерово прекарах най приятно с истински приятели
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

По добре с такса ,но да е сигурно местото ,отколкото без такса да гледам язовира от трети ред .
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Вие сте луди бе,някои питал ли ме е,дали искам пари :evil: Изобщо ако се идва при мен,не може да става въпрос за пари и такси.
ВИЧЕВ ти може да не си искал ама безплатен обяд няма, нямаааа... :lol:

Та пара трябва да се събира... :roll: Тия момчета при тебе дето после изхвърлят боклуците с камион след НС хляб не ядът ли? Може да им пуснеш нещо премиално та да не ни псуват докато ни.....
2. Вариант за който винаги си съдействал Е парата при отчето и децата...
3. Вариант като се събере пара да платим на фирмичака за уеб дизайн да ни осъвремени сайта, който всички ползваме "НаРиба.ком"
Абе идеи да искаш... :roll:

п.п Българина когато си плаща е по дисциплиниран... :roll:
п.п 2 ВИЧЕВ Ако те дразня :D няма да ти вдигам телефона докато ти мине... :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

И аз съм за Езерово , подкрепям идеята че отидем ли там трябва да си платим :wink:
Изображение
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”