Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Моля за помощ
Модератор: dantho.mihov
Моля за помощ
въпроса ми е към хора,които скоро са си издали книжка. Решил съм да подам документи и аз утре,но няколко човека ми казаха,те преди 2-3 години са издали книжка,че трябало в медицинското да пише,че съм минал при психиатър. Някой ако знае да ми помогне дали това е вярно. Благодаря предварително 

-
- разбира нещата
Re: Моля за помощ
Колега, за шофьорска книжка ли става дума?
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
да извинявам се,че не уточних много добре
- dedeff
- разбира нещата
Това е абсурдно колега,пази боже да се стига до там да ходиш на психиатър.Минава се тест за психологическа годност в ДАИ,за провесионален шофьор.И мисля,че вече не е задължително.
Без жени можем,без риболов не можем!
преди години сестра ми и трябваше такъв печат и подпис за книжката,но нито инструктора ми вчера ми каза за такова нещо,нито днес в болницата личната ми 

колега ,за любителска книжка се изисква най-обикновенно медицинско от лекари.за категория "С",самата бланка емалко по различна,но за "С+Е","Д","Д+Е" се изисква психо тест :медицинско от районния психо диспансер+психо тест в РД наИААА ,тоест тестове и машинката с рефлексите.
- kocitoto
- ще става разбирач
Колега, аз я извадих преди 1 седмица
отиваш при личния ти лекар и казваш че ти трябва медицинско за книжка и тя ще ти го попълни( копува се от книжарница бланката) и никакви други психо диспансери и всекви други психота

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
благодаря,аз си знам,че не ми трябва ама исках да се убедя,за да не ме върнат в КАТ
- stoilkatastz
- ще става разбирач
колегата е прав,тои има опит.dedeff написа:Това е абсурдно колега,пази боже да се стига до там да ходиш на психиатър.Минава се тест за психологическа годност в ДАИ,за провесионален шофьор.И мисля,че вече не е задължително.