Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

КАК ДА ПРИМАМЯ КЕФАЛА
Модератор: nkolev66
- Valyo68
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: КАК ДА ПРИМАМЯ КЕФАЛА
http://chernorizec.ath.cx/Privat/Podvod ... lov-video/
Мир подводной охоты- Подводная охота с заманухой или несколько дней в Севастополе- 2007г-DVDRip.avi
Мир подводной охоты- Подводная охота с заманухой или несколько дней в Севастополе- 2007г-DVDRip.avi
-
- разбира нещата
Това ли е филма за тия "чЕфали"
Баф ма.. му
морето "таратор"с риби а жабаря-стреля ли,стреля
Пп:кога ше доде края на април???

Баф ма.. му

Пп:кога ше доде края на април???

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Да филма се казва "Кефали и лавраци от засада", на италиански Agguato a spigole e cefali con Giorgio Dapiran, а това наистина са само откъси.
- spook
- ще става разбирач
То хубаво ама мене ма кефи повече оня руския с пеленгасите...

Момчета, мисля, че заглавието на темата беше: КАК ДА ПРИМАМЯ КЕФАЛА?
Колга STENATO85, според мен, а и според моя приятел от другия форум - Камен (Katcho) (лелееее, от кога не съм го чувал туй момче
) повече от минута апнея хич не ти е необходима, когато лягаш за кефал. Но ако питаш конкретно за техниките за примамване на кефалите, то мога да те уверя, че има такива.Не си мисли, че състезателите по подводен риболов от ранга на .... ( да не споменавам имена, че ей сега някой ще се размучи),си седят пасивно на дъното между камъните и чакат късмета в лицето на кефала да ги споходи и просто късмета им носи винаги призовите места.
Има си техники, които те прилагат, но тъй като кефала се явява най-основната риба, която се лови по състезанията и носи точки, то въпроса който поставяш се явява нещо като табу
и по него дискусии много-много не се водят.
Мен лично ме споходи щастието и имах късмета да бъда нещо като ученик за известен период от време на двама братя от Поморие, които са истински асове в подводния риболов и трябва да ти кажа, че тактики за привличане на кефаловите има.
В подкрепа на думите си, мога да спомена, че Лъчо не ми вярваше първоначално, но след няколко минутен разговор на масата отначало с по-големия брат, а после с по-малкия,си мисля ,че май промени коренно отношението си по въпроса.
Опитах се в другия форум (spearfish.org) да попитам по заобиколен начин в различни теми, дали онова, което ми покзаха нагледно братята е истина, но се оказа, че онова което съм видял с очите си , в същност е било нещо като сън. Илюзия с една дума.
Е ... нека така да бъде.
Колга STENATO85, според мен, а и според моя приятел от другия форум - Камен (Katcho) (лелееее, от кога не съм го чувал туй момче

Има си техники, които те прилагат, но тъй като кефала се явява най-основната риба, която се лови по състезанията и носи точки, то въпроса който поставяш се явява нещо като табу

Мен лично ме споходи щастието и имах късмета да бъда нещо като ученик за известен период от време на двама братя от Поморие, които са истински асове в подводния риболов и трябва да ти кажа, че тактики за привличане на кефаловите има.
В подкрепа на думите си, мога да спомена, че Лъчо не ми вярваше първоначално, но след няколко минутен разговор на масата отначало с по-големия брат, а после с по-малкия,си мисля ,че май промени коренно отношението си по въпроса.
Опитах се в другия форум (spearfish.org) да попитам по заобиколен начин в различни теми, дали онова, което ми покзаха нагледно братята е истина, но се оказа, че онова което съм видял с очите си , в същност е било нещо като сън. Илюзия с една дума.
Е ... нека така да бъде.

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Мога само да допълня горния си пост с това, че на първо място, трябва да изтриеш от съзнанието си, че ти си човек, който е тръгнал да убие риба.
Мисли като рибата, действай като нея.
Мисли за онова, което би направил ако си на нейно място.
Разсъждавай по начина, по който (според теб) би разсъждавала рибата.
Следи много внимателно нейното поведение (там нищо не е случайно).
Никога, ама никога не си помисляй, че точно ей тая риба ти е 100% на кукана, защото в 99% от случаите си я изпуснал.
......(тука при всички положения съм пропуснал нещо)......
Ей тогава вече можеш да помислиш и за тактики да я примамваш.
Мисли като рибата, действай като нея.
Мисли за онова, което би направил ако си на нейно място.
Разсъждавай по начина, по който (според теб) би разсъждавала рибата.
Следи много внимателно нейното поведение (там нищо не е случайно).
Никога, ама никога не си помисляй, че точно ей тая риба ти е 100% на кукана, защото в 99% от случаите си я изпуснал.
......(тука при всички положения съм пропуснал нещо)......
Ей тогава вече можеш да помислиш и за тактики да я примамваш.
Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
- Jack Daniels
- разбира нещата
хм, риба да разсъждава (според теб) ?.. сигурно решава и квадратни уравнения 

Последно промяна от Jack Daniels на Съб Мар 06, 2010 9:18 am, променено общо 1 път.
Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Когато бях на маста дето споменава Gunman с братята Тошко и Андрей разбрах едно,да надхитриш рибата в собствената и среда.Научи се на това и ще имаш успехи с прослолутите кефали който са ти във главата.Успех.
Аз пък знам примамка убиец за лефера
, ама издавам само срещу яко напиване
...не са нито вилици и разните му там блесни , нито пък мехурчета въздух...брех тоз Христо Янчев , голям акъл е да знаете ....верно в подводния риболов , най-важното качество си остава интелигентоста ...ако не беше отишъл в Либия , нямаше да имат никакъв шанс другите състезатели

ха-ха , на лични не казвам , къв е чалъма , само на маса

-
- вече хвърля и на тежко
то тогава искаш не искаш,ще си пропеешБулти написа:ама издавам само срещу яко напиване![]()
![]()
...