Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Водоем за НС 7
Модератор: sapuna
Re: Водоем за НС 7
Любе, адашчето е прав в случая. Не може един да поема масрафа на всички, ако и да е пич широкоскроен и достоен като тебе.
Иначе, както обикновено съм в наличност където и да е срещата.

Иначе, както обикновено съм в наличност където и да е срещата.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Иаз съм на това мнениеslivnalia написа:И аз съм за Езерово , подкрепям идеята че отидем ли там трябва да си платим

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На Жеков вир няма толкова място за реален лагер ако е високо нивото. Ако е ниско пък както е писал 5-рката няма излизане, иначе риболова е червеноперка и каракуда, щука викат, че има ма не съм я видел. Но перката е едра имам и половинкилограмови каракудата също.
-
- разбира нещата
Дискусията се завъртя около два водоема (даже около един). Нека има повече предложения, пък да ги обсъдим.
Аз в нашия регион не се сещам за подходящо място за среща. Иначе ми се ще да одумаме Крапец с уговорката, че не мога да организирам запазване на терен.
Аз в нашия регион не се сещам за подходящо място за среща. Иначе ми се ще да одумаме Крапец с уговорката, че не мога да организирам запазване на терен.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Напълно подкрепям че ако бъде избрано Езерово трябва да се уточни някаква такса ,и не някаква престоят на този водоем си има цена която се заплаща от всички останали.ние можем да получим някаква отстъпка от 10-20% но не повече.Приятелството си е приятелство особено с Любо е нещо което много ценя но сиренето си е с пари.Павел Иванов написа:МмммммДам ! Напълно подкрепям че ако бъде избрано Езерово трябва да се уточни някаква такса на ден която би трябвало да заплати всеки съфорумник на ден още с пристигането си ! Не случайно иде реч да се цака още в момента на пристигане та да не се получи как се е получило миналата година изнизване по бели гащи и другите да плащат и техните сметки щот или некой не си зел пари , друг си ги забравил и т.н. Защо трябва да се даде нещо ?
- гьола е частен и ако и Любо да е пич и да не търси някаква изгода от форума то той с това си храни семейството !!!
- Don4o_62
- учете се от него
Подкрепям също за Езерово.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- barutchiata ©
- Администратор
И аз съм за Езерово. 

-
- вече хвърля и на тежко
езерово
до сега не е имало присьствие на Пазарджиклии,по тез срещи,време е и ния да се включим в тия сьбития,от името на всички от П-к мога да кажа и аз Езерово 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ТВЪРДО за Езерово!
П.С: Лубак, знаем всички, че от теб по-гостоприемен няма, но не може 100 човека, да ядът и пият на язовира, и риба да хващат....То хубаво аванта... ама всичко си има граници.
Трябва да се сабира някаква такса за участие, каде 3 каде 5,.. аз с радост, ще си дам парите за да присъствам на Езерово.
А пък ти ще ни
малко и всичко ще е 6!
П.С: Лубак, знаем всички, че от теб по-гостоприемен няма, но не може 100 човека, да ядът и пият на язовира, и риба да хващат....То хубаво аванта... ама всичко си има граници.
Трябва да се сабира някаква такса за участие, каде 3 каде 5,.. аз с радост, ще си дам парите за да присъствам на Езерово.
А пък ти ще ни

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- krokibg
- учете се от него
Благодаря Ви че сте оценили гостоприемството ми,обаче има и руги хора,които ще трябва да гласуват.Оставете да се избере водоем и тогава ще Ви уведомя какво ще се случи с петте лева на човек,които ще съберете,щом искате.Или,няма какво да се умува,една част ще се платят за тоалетни а другата ще се вземат агнета,ядене и пиене - така става ли ????

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Само за едене и пиене мислишЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Благодаря Ви че сте оценили гостоприемството ми,обаче има и руги хора,които ще трябва да гласуват.Оставете да се избере водоем и тогава ще Ви уведомя какво ще се случи с петте лева на човек,които ще съберете,щом искате.Или,няма какво да се умува,една част ще се платят за тоалетни а другата ще се вземат агнета,ядене и пиене - така става ли ????

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- pachosz
- сериозен играч
Любе, стига си се дърпал, може да е символична, ама нека някаква такса да си платим, най-малко за да не се чувстваме ние неудобно. Спести ни го това. А парички за тоалетни и агнета ше има, ний няма с по 2 лева в джоба да тръгнем я 

- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
snegk написа:Само за едене и пиене мислишЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Благодаря Ви че сте оценили гостоприемството ми,обаче има и руги хора,които ще трябва да гласуват.Оставете да се избере водоем и тогава ще Ви уведомя какво ще се случи с петте лева на човек,които ще съберете,щом искате.Или,няма какво да се умува,една част ще се платят за тоалетни а другата ще се вземат агнета,ядене и пиене - така става ли ????![]()
![]()
Ти са кат не ядеш агнешко кво да не ядем и ние ли?

А сега сериозно, за тоалетни и за агнета предлагам да си съберем отделно, и Любо да каже такса за престоя, ако не каже, тя си е ясна има си ценоразпис ако не се лъжа беше 10.00лв. на ден без жените и децата. Достатъчно е екстрата, че той е домакин друго не ни трябва.