Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Керкини
Модератор: Кърцата
Керкини
Здравейте.Всъботе мисля да отида за риба в Гълция на Керкини.
Може ли някой да ми даде актуална информация за риболова там.Какви са ограниченията за улов?
Може ли някой да ми даде актуална информация за риболова там.Какви са ограниченията за улов?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Керкини
Здравей,
границите на маломерност на рибоците са близки до тези у нас общо взето.
А що се отнася до ограниченията на улова -
Имаш право на 2 кг риба на 24часа или 3 риби.
границите на маломерност на рибоците са близки до тези у нас общо взето.
А що се отнася до ограниченията на улова -
Имаш право на 2 кг риба на 24часа или 3 риби.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
тва е за КеркиниPlamnik написа: актуална информация за риболова там.Какви са ограниченията за улов?

а тва за Струма

по добре иди по Струма,ранко е за Керкини
- jasonsmith
- разбира нещата
Повдигам темата с нов въпрос.
Другата събота-неделя отивам на излет на КЕркини, стига да е готино времето. Ще сме на палатки, на брега.
Тъй като основното занимание ще ни е излета и разходката, но все пак ми се иска да половя малко, питането ми е- има ли смисъл да се пробвам толкова рано на самото езеро, и какво кълве там в момента?
Също така, в коя част на езерото са хубавите места, моля ако някой е ходил да сподели.
Другата събота-неделя отивам на излет на КЕркини, стига да е готино времето. Ще сме на палатки, на брега.
Тъй като основното занимание ще ни е излета и разходката, но все пак ми се иска да половя малко, питането ми е- има ли смисъл да се пробвам толкова рано на самото езеро, и какво кълве там в момента?
Също така, в коя част на езерото са хубавите места, моля ако някой е ходил да сподели.
На палатки? На брега?
Май си просите глобата.
Бивакуването на открито в Гърция е забранено, както и паленето на огън.
По затънтените реки номера може и да минава, но на Керкини ша ва одрусат почти сигурно.
Едно, че се намира почти в селото и всички гърци са на пикник по брега през почивните дни, друго че пътя се вие по брега му и се вижда навасякъде, трето че е резерват от Европейска значимост и си го пазят.
Ако се включи Никола ще ти каже колко пъти са ги гонили полицайте.
А иначе имаше шанс да хванете некое костурче на кея дето е отляво на стената. Още е рано за Керкини.
Езерото гъмжи от корморани, пеликани и прочие водни птици, даже и фламинга има и рибата се е събрала там където има хора.
Черните точки са птици:

А това е стената на езерото. Забележи колко са близо къщите:

Все пак успех, но внимавайте да не си навлечете наприятности. Там глобите освен че са големи се и събират задължително
Май си просите глобата.
Бивакуването на открито в Гърция е забранено, както и паленето на огън.
По затънтените реки номера може и да минава, но на Керкини ша ва одрусат почти сигурно.
Едно, че се намира почти в селото и всички гърци са на пикник по брега през почивните дни, друго че пътя се вие по брега му и се вижда навасякъде, трето че е резерват от Европейска значимост и си го пазят.
Ако се включи Никола ще ти каже колко пъти са ги гонили полицайте.
А иначе имаше шанс да хванете некое костурче на кея дето е отляво на стената. Още е рано за Керкини.
Езерото гъмжи от корморани, пеликани и прочие водни птици, даже и фламинга има и рибата се е събрала там където има хора.
Черните точки са птици:

А това е стената на езерото. Забележи колко са близо къщите:

Все пак успех, но внимавайте да не си навлечете наприятности. Там глобите освен че са големи се и събират задължително
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- jasonsmith
- разбира нещата
Хм, Кърца благодаря много за изчерпателното инфо!
Аз също имам подобна информация, но тъй като вече ходих и бивакувах един път, в района на Кавала, а и имам приятели които също са го правили, бях позабравил тази подробност.. Но си спомням, че бях виждал табели забраняващи само паленето на огън, но не и бивакуването.. може и аз да бъркам, не знам. Може би ще си променим желаната дестинация след това инфо...
Аз също имам подобна информация, но тъй като вече ходих и бивакувах един път, в района на Кавала, а и имам приятели които също са го правили, бях позабравил тази подробност.. Но си спомням, че бях виждал табели забраняващи само паленето на огън, но не и бивакуването.. може и аз да бъркам, не знам. Може би ще си променим желаната дестинация след това инфо...