Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Риболовни магазини-Плевен
Модератор: dantho.mihov
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Риболовни магазини-Плевен
Искам да се обърна към колегите от гр. Плевен - ако някой може да ми даде адрес на някой риболовен магазин, в който има богат избор на такъми.
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!
Re: Риболовни магазини
Единият е на Гренадерска и се казва "Перфект",на Н.Рилски-"Кука" и зад централното Тото на Д.Попов отивай и купувай.Успех! 

Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
- divaka_besen
- фен клуб-скобар
Благодаря, на всички отзовали се колеги!
Последно промяна от divaka_besen на Пон Мар 08, 2010 8:23 pm, променено общо 1 път.
- panddov
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега!Препоръчвам ти магазин "Перфект" намира се на ул.Гренадерска и магазин "Кука" намира се на ул.Неофит Рилски.Там ще намериш почти всичко необходимо!Успех!
Да колега това са :магазин "Перфект" намира се на ул.Гренадерска и магазин "Кука" намира се на ул.Неофит Рилски.
И ако мога да кажа ,че живея във кооперацията и под мен е магазина Кука и ако някой го интересува нещо ,да помагам имам се със собственика Жоро и на 200м съм до Перфекта и там се имам със собственика Калоянчо.
И ако мога да кажа ,че живея във кооперацията и под мен е магазина Кука и ако някой го интересува нещо ,да помагам имам се със собственика Жоро и на 200м съм до Перфекта и там се имам със собственика Калоянчо.
Единствените магазини които знам в Плевен са на бул. Христо Ботев.Единия се казваше Корда а другия имаше мацка-манекен отпред
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!