Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Котва - парашут
Модератор: emo vasilev
-
- вече хвърля и на тежко
Котва - парашут
Тъй като не намерих подобна тема, реших да отворя нова. Може ли някой да даде съвет как да си направя въпросния парашут. Каква дължина да има в зависимост от големината на лодката /3м надуваема/. От какъв плат да е и други такива подрбности.
Мисълта убива действието!
Re: Котва - парашут
Колега ако си намериш плат от истински парашут е наи добре,друг вариант е венил , лодката ми тежеше кам 400кг ,6м на 1,90м и с парашут купен с радиус 1,80 ми върши работа за вътрешните водоеми (на Дунава ще е по сложно)
- Don4o_62
- учете се от него
Емо да не ги ший
.Марко прати му оная тема за направата на парашут от другия форум.Найстина е много полезна.Хем и други ще видят.

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

По-лесния варянт е да си купиш, на прилични цени има в една железария на площад Възраждане до магазина на Орозов, точно на ъгъла дето завива трамвая, струва около 25-30лв, като съвет от мен е, като те попитат за размера на лодката и гледат по един каталог и ти препоръчват, вземи си един размер по-голям.
Ако всепак решиш да си правиш зависи и от тежеста на лодката, имах 3.30 надуваема и парашут-кожен от военна лодка с размери: около70см преден отвор, 20см заден и около 70-80см дължина, вършеше идеална работа, ако за слаб или идея по-силен вятър, задуха ли малко повече обаче, ми малееше, затова бих препоръчал размер 1м диаметър за преден отвор - поне, може и 1.20м, същата дължина и заден отвор не повече от 20-25 см.
Успех!
Ако всепак решиш да си правиш зависи и от тежеста на лодката, имах 3.30 надуваема и парашут-кожен от военна лодка с размери: около70см преден отвор, 20см заден и около 70-80см дължина, вършеше идеална работа, ако за слаб или идея по-силен вятър, задуха ли малко повече обаче, ми малееше, затова бих препоръчал размер 1м диаметър за преден отвор - поне, може и 1.20м, същата дължина и заден отвор не повече от 20-25 см.
Успех!
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
-
- вече хвърля и на тежко
Мерси. магазинът го знам. Още утре отивам да си поръчам. И цаната е добра.toshko написа:По-лесния варянт е да си купиш, на прилични цени има в една железария на площад Възраждане до магазина на Орозов, точно на ъгъла дето завива трамвая, струва около 25-30лв, като съвет от мен е, като те попитат за размера на лодката и гледат по един каталог и ти препоръчват, вземи си един размер по-голям.
Успех!
-
- ще става разбирач
Колега пиши какво си направил, че и аз трябва да си правяlubo9 написа:Мерси. магазинът го знам. Още утре отивам да си поръчам. И цаната е добра.toshko написа:По-лесния варянт е да си купиш, на прилични цени има в една железария на площад Възраждане до магазина на Орозов, точно на ъгъла дето завива трамвая, струва около 25-30лв, като съвет от мен е, като те попитат за размера на лодката и гледат по един каталог и ти препоръчват, вземи си един размер по-голям.
Успех!

-
- вече хвърля и на тежко
Нищо за сега, щото отскокнахме до една кричма и се поувлякохмеveso1968 написа: Колега пиши какво си направил, че и аз трябва да си правяПоздрави

-
- вече хвърля и на тежко
Проверих в магазина. Наистина има. За надуваема лодка 330 цената е 45 лева. Прилича на това http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... cts_id=778 но може и да е друго.