Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Риболов на мирни риби
 Риболов на мирни риби

Каракуда
Модератор: sapuna
- stoilkatastz
- ще става разбирач 
Re: Каракуда
Смаятам че повечето от нас,като начинаещи риболовци сме почнали с каракуди,но навремето ги имаше в изобилие.Моята наи едра е около 1,5 кг на пресевни Зимница преди мноооооооооого години.

аз миналото лято ('09) имах същата слука на Жребчево - на БоклуцитеПинко написа:Н жребчево,около килограм,на попово прасе

Доста често бяхме лятото на 2009-та на Тунджа до Самуилово.Почти всеки ден даваше каракуда колега,но най голямата която съм извадил от там е била 700гр.ivanov70 написа:Няма ли един риболовец от Сливен да се похвали за хваната трофейна каракуда ?
На баластиерите около река Тунджа и в самата река не е изключение (все още) да се закачи каракуда над килограм.
Миналото лято основно риболовствах на село Самуилово и почти на всеки излет имах по някоя и друга каракудка над килограм, като за стръв използвам основно варено жито и сладка царевица от консерва.
моята най-голяма рибка е каракудка  около 1,700-1,800 на яз. Лобош от към радибош на дъно на торен червей (с пружина - кюспе+хляб)
 около 1,700-1,800 на яз. Лобош от към радибош на дъно на торен червей (с пружина - кюспе+хляб)

около 1,700-1,800 на яз. Лобош от към радибош на дъно на торен червей (с пружина - кюспе+хляб)
 около 1,700-1,800 на яз. Лобош от към радибош на дъно на торен червей (с пружина - кюспе+хляб)Re: Каракуда
А няма ли някои да се похвали за каракуда от Търговищка област 

- 
				Lusi_vg
- ще става разбирач 
Ето я моята най-голяма каракуда   
  Лицето съм си го скрил за да не ви се чупат мониторите ;д просто от цяла нощ риболов не приличах на човек
 Лицето съм си го скрил за да не ви се чупат мониторите ;д просто от цяла нощ риболов не приличах на човек  

- 
				burgaskoto pop4e
- новобранец 
Моята наи-голяма каракуда е 1,200кг на Мандренското езеро край Бургас.

- 
				Lusi_vg
- ще става разбирач 
На какво я хвана колега (монтаж)  

Онзи ден заковах една към килограм, на дъно-пружина, на торен (нямам снимки защото не очаквах да излезнат толкова едри)  

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !

С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
850гр на рБотуня на жито

На сегашното "Suki lake"-до преди декември 1999г.(тогава го изпуснаха за да стане от държавен-  частен) съм хващал доста каракуди -най голямата около 2.5 кг(мерено с дом.кантарче:D ),на плувка с торен.Сегашните резултати са доста по-скромни(защо ли),миналия юни-около 800-900гр. на дъно със сладка царевица.

Мозъчните гънки не се виждат,но липсата им личи!

Платено ли беше гьолчето?legolata написа:1.3кг преди 3 дни,на едно гйолче на село.
- 
				legolata
- научил се да хвърля 
не.гйолчето е нещо като блатце,което става по-дълбоко пролетта и есента,а лятото е дълбоко 20 см,зимата си е дълбочко,но има лед.да не си ловчалия,колега?