Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Молба към Булти
Модератор: nkolev66
- Диканаров
- кандидат преподавател
Молба към Булти
Митко, вчера бях на тържеството на Кирил Вучков, по случай на седемдесет годишнината му. Спомнихме си много стари преживявания, случки , хора. Споменахме и Христо Янчев, като аз му казах за теб, Христо и за връзката ни чрез Форума. Киро ме помоли да предам на Христо Янчев специалните му поздрави! Киро ни разказа как веднъж у нас влезли в морето, Христо си наврякъл доспехите и като дошло време да се обърне във водата от лодката се оказало, че си забравил харпуните. Тогава Христо казал на Киро да погледне при мотора в чекмеджето имало една дълга отверка и да му я подаде. Та с тази отверка се потопил и след 4-5 мин се появил, като подал на Киро и Янка три калкана по 2-3 кг.
Киро го има в галерията ми , като сме двамата и между нас на пясъка е едно морско коте около 2-3 кг. Извини ме, че те товаря с тази молба, но аз нямам друга връзка с Христо. Запознал съм се с него преди 25г. покрай Пламен-счетоводител в Техноимпекс, а втората и последна среща ми е била, когато с Киро бяха тръгнали за Веска и Митко от Кореком да му правят изписване. Той бе легендарна в Либия личност, за нащего брата харпунджиите и го помним. От тогава не съм го виждал на живо.Ако ти не бе публикувал негови снимки и не бях видял онази негова снимка по повод на потопената му лодка от "доброжелатели" нямаше да го позная, ако се бяхме на улицата срещнали. Благодаря предварително!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Re: Молба към Булти
Yes ! 

- Диканаров
- кандидат преподавател
Не, грешка! Киро е на стр. 3 снимка 31.
! Клечим пред дизгията ми преди да се чисти и пече на плажа!
Тази с котето не е качена в галерията ми, а е в албумите ми! Извинявай! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Видя ли го , ще му предам поздравите непременно !