Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Каква въдица да си взема
Модератор: sapuna
Каква въдица да си взема
здравейте фенове.....от скоро се запалих по риболова..но като отидох в магазина за въдици...онемях. Адски много въдици за различен вид риболов...направо си излязох.
можете ли да ми препоръчате нещо...трябва ми въдица за любителски риболов...като ми писне в София и да отида някъде наоколо...я на някой язовир или река...ей така да по къцам както се казва
)
можете ли да ми препоръчате нещо...трябва ми въдица за любителски риболов...като ми писне в София и да отида някъде наоколо...я на някой язовир или река...ей така да по къцам както се казва

- kita20008969
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Каква въдица да си взема
Колега зависи от парите,с който разполагаш 

Или по-точно от курса на долара преди 4 години.skofild6 написа:Колега зависи от парите,с който разполагаш
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Димчо,със сълзи се смях батко! 

земи си некой телескопично прътче с евтина макарка ... пробвай различни видове риболов - който ти хареса > вземи си по-хубава въдица предназначена за него 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Темата е от 2006 г.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.