палтеното на негован

Модератори: bobopeli, sapuna

dancho50
новобранец
новобранец

палтеното на негован

Мнение от dancho50 »

Вчера на 18.03. след дълги спорове решихме да посетиме въпросният водоем.Пазача ни увери че ще докарат пастърва,и започна голямото чакане.До към 17,00 аз лично видях да се улови една червеноперка.Бусът пристигна около 17,30,като го чакахме от 12,00 и почти го бяхме отписали.Доста от колегите вече си бяха и тръгнали,но за нас останалите настана истински празник,но както винаги има едно голямо НО, пазача с бодра крачка отиде до буса гребнаха му 8 или 9 пастърви в едно бидонче пусна ги в кръглия гйол,пожела ни наслука и с усмивка се подпря на бараката.За мен това си е пълна подигравка цял ден чакаме прословутата пастърва и за останалите 9 човека пуска 8 или девет пастърви,до около 18,15 се хванаха 7 ,аз не издържах теглих една дълга и се прибрах.Това инфо го пускам за колегите който мислят да посещават това място ,да имат едно на ум.Още нещо рибата се пуска сутрин след като се види колко човека са си платили,но на около 10 човека не повече от 20 пастърви.
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: палтеното на негован

Мнение от dako71 »

Ей това си е голяма подигравка за любителите на платените локви. Имало е един учен Попов кото правил опити с кучета. Та по същия начин собствениците си правят опити с вас. Не мога да разбера защо си давате парите на такива.
Аватар
DrAkoN
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от DrAkoN »

Това не стига че е една напикана поква ами и тея нещастници собствениците си правят базик с нас риболовците.Там никога няма да ми стъпи крака !! Благодаря на колегата за имфото !!
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Аз ви се чудя въобще как може да ходите на такива легени...пък и за 10лв... :shock:
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Скъперници!!! :oops:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Ми защо ходите на платено като не ви кефи и се гаврят с Вас ? :)
Vankata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vankata »

sandista написа:Ми защо ходите на платено като не ви кефи и се гаврят с Вас ? :)
Ми а де ??? :idea: :smt023
Аватар
pluv4o
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pluv4o »

Ей за това не ходя на платени водоеми,където се разпореждат тъпаци и измекяри.То като се замисля,последните години въобще не съм ходил на платено.Това е положението в нашата скъпа и мила Родина. :?
Аватар
J.P.
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от J.P. »

Ей това,хич не го разбирам!какво му е лошото на платеното?!Хващаш си рибка и си доволен.Сега....друг е въпроса,че по стар български обичай,искаме да минем метър-да платим 8-10 лева такса и.....да хванем риба за 50,та да си избием масрафа!Е туй го няма нийде-безплатен обяд няма.Няма как да има рибета,при положение,че не се плаща рибата.Сигурно има няколо платени,на които може и да стане,но пак е до време.Като види чорбаджията как се пълнят торбите,ще започне да пуска по 5-6 рибета,то е ясно.Аз лично,не си спомням да съм останал доволен от платени,на които само такса плащаш,без улова.
Така мисля аз
мужчины не собаки - на кости не бросаются

"......Пийни ракия, хапни от кюфтетата(яденето на плодове води до сношение с друг мъж)...."
jor
новобранец
новобранец

Мнение от jor »

Не съм съпер фен на Негован но там наистина си заслужава и дори някой път оправдава 10 лв .... аз не преследвам пъстървите много хора на малко гьолче не ства но се е случвало да препълвам живарника на съседните ръкави и след това да връщам риба пред изумени погледи на колеги :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”