СИЛИКОН

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Xora, ia kajete kakva silikonka da izpolzvam za biala riba i kostur?(tsviat i forma)
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Бяла риба трудно, но костур аз лично пробвах, след като ме посъветваха, зелен с опашка. От брега не е много ефектно освен на стена. От лодка зеления силикон много съблазнява костура!!
p4elata_brumze
новобранец
новобранец

Мнение от p4elata_brumze »

Samo da te pitam, opa6kata ima li zna4enie kakuv tsviat da e ?

P.S. S edna ili dve opa6ki e po-dobre ?
...и нека БРЪМЗЕ бъде с теб !

Hика ми се чете: пчелата БРЪМЗЕ
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

Ееее ПЕНН-ка, не го плаши, в магазина на Balzer /не само там/ има много вида силикон и са по стотинки. Да започне с 5 лева пък после да дава повече ако иска. Особеното е, че е много паянтов силикона /крехък, лесно се къса/ затова разгледай, някъде по сайтовете начините на закрепяне на куките. Сега не се сещам последно къде бяха описани много добре тези подробности. Относно цвета на опашката, нали се сещаш, че тя най- много дразни рибата защото е направена да се мърда енергично. Пробвай, както казва френд ПЕНН, с различни цветове, но аз ти казвам почни с ярко зелен
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Зелен , бял , червен и т.н. наистина проба му е майката :wink: Виж за туй че е трудно от брега с едно сбиро не е точно тъй :D Както и за бялата не е невъзможно да се хване на силиконка , даже има много по - голяма вероятност отколкото с въртележка :wink: , за нея е хубаво да се ползва потъващо сбиро , куки Тексас с оливетка и силиконови рибки или туистери около 10 см.

Апропо : Асене тез силиконови долини покрай тебе напълно са ти земале акъла :lol:

НАСЛУКА !!!
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

За бялата риба и щуката ползвам с успех фосфорните рибета от най-големите около 12см пролетно време.Иначе има общ принцип-колкото е по-студено се използват по ярки цветове рибка и обратното.
Публикувай отговор

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”