Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изобщо не ми пука от анкетки !
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изобщо не ми пука от анкетки !
...в такова "негостоприемно" време може да се 'фане само грип или :
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80307010.htm
стига бе, Батка, пак обръщаш нещата персонално!
Идвам да ям и да пия с приятели - а център на внимание ще си ТИ
'фърляй 'фащай ... натръшкай ако щеш цялата буна с рибоци
... аз ще стоя до теб и ш'а гледам ф'любенУ ... ако не ти стигне капака на твойта кола... и върху мойта щи дам да ги пльоскаш калканите 
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/80307010.htm
стига бе, Батка, пак обръщаш нещата персонално!

Идвам да ям и да пия с приятели - а център на внимание ще си ТИ

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
.... аз та чаках на 23ти септември ... не съм се дърпал - преди това не се дръпнах и от Несебър - това прави 2(два) пътиbatmilen написа:....А и дойде ли врeми да се съберем на некоя среща...пак почващ да се дърпаш кат ощипана кокона...айде не се назландисвай...

3тия път ... стомната се счупва

Зависи от Петъчната ми вечерна кръчма в колко ще стана
... в колко ще си изпия кафето .
.. и в колко ще тръгна на традиционната Съботна разходка с половинката ми, която вярвай ми от половин година е не по-къса от 100ина километра на Юг или на Север
- може да повторя северно - нищо не ми пречи ... нали

п.с.
ти не си размърда дебелия задник да дойдеш тогава на 170 км - но аз не съм такава курва да кажа после - че си се дърпал!
Аре кажи да се разберем тук сега пред всички - КАКВО ИСКАШ ... ДА КАЗВАШ НАЗДРАВЕ НА АНКЕТКАТА СИ ЛИ ??? ... или на МЕН ???
Последно промяна от durumov на Пет Яну 26, 2007 1:44 pm, променено общо 1 път.
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
не си размърда дебелия задник да дойдеш тогава на 170 км - но аз не съм такава курва да кажа после - че си се дърпал!
Аре кажи да се разберем тук сега пред всички - КАКВО ИСКАШ ... ДА КАЗВАШ НАЗДРАВЕ НА АНКЕТКАТА СИ ЛИ ??? ... или на МЕН ???

veronika написа преди малко:Айде.Ние стегнахме багажа и след 10 минути потегляме. Довечера сме там, а Утре ще стоим зад Дурумов да му баем за риба. Само той от варненци ще лови май.
А ти ми си друндиш...не може да ми развалиш ПРАЗНИКА днес...
пусни радиото и виж каква сакрална дата е
Кво да те правя, че си толкова популярен в РАЗНИ...
Я го виж САПУНЯ...толкова се радва, че няма да ни има 2-3 дена...че е замязъл на ШАМПОАН....ххахаха...

А ти ми си друндиш...не може да ми развалиш ПРАЗНИКА днес...

Кво да те правя, че си толкова популярен в РАЗНИ...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
batmilen написа:veronika написа преди малко:Айде. Ние стегнахме багажа и след 10 минути потегляме. Довечера сме там, а Утре ще стоим зад Дурумов да му баем .......
...ми хората за моабета мислят, бре - Вероника само за това отива - и не само тя - отеца за ко' отива и той ... аз за какво ши бия път 400 км. в шибаното време - риба ли да ловя ???

... ти не си ли разбрал ...чи никой не ще да са прай на по-баш рибар от тебе - ВСИЧКО СЪМ УГОВОРИЛ ЗА ДА СПЕЧЕЛИШ БЕ, БАТКА

... и не съм се нацупил (антианкетно) изобщо

Годината пред нас - хубавото време също .... и рибите ще дойдат както си му е редът - само, че сега не е така - цялата пара(риболова) отива към свирката(моабета) - но ще уважа Доцента - дума съм дал, че ще бъда там да се видим

...seeUtomorrow my friend