Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Спининг по Панчарево?
Модератор: Кърцата
Спининг по Панчарево?
Чудейки се какъв риболов с обществен транспорт да направя, взех да се чудя дали да не пробвам да позамерям "стария Пънч" с железа и дръве. Как мислите има ли смисъл?
ПП
Смятах да се мятам на ЖП-то, но информацията е малко обезнадеждаваща и се колебая...
Ако имате други предложение или си търси компания - с удоволствие ще ги приема!
ПП
Смятах да се мятам на ЖП-то, но информацията е малко обезнадеждаваща и се колебая...
Ако имате други предложение или си търси компания - с удоволствие ще ги приема!

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Re: Спининг по Панчарево?
Имащ Л.С 

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
-
- сериозен играч
Колега аз утре с първия влак мисля да ходя на Лобош на плувка ,защото Струма още не става за риболов.

Вече се уговорихме с Доцента за утре, но за следващия път може да се чуем по-рано за съвместен излет 

Получи се много приятна разходка с Доцента. И помен от рибки нямаше, но пък и двамата експериментирахме с различни примамки и начини за водененто им. Изредих почти всичко което бях събрал по кутиите - от силоконки та до самоделки!
Дори получих и урок от Доцента под формата на няколко хитринки при замятането, които на момента подобриха качествата на кастинга ми. Е, тепърва ще има да ги усвоявам и да залича грешнките, станали рефлекс. Беше чудесен ден! 

Да добавя и аз нещо за вчерашната разходка със Златев. Не е истина, че нищо не хванахме
Златев много професионално засече и извади това едро парче - има барем 10 кила

Класическа възглавница
Вижте как се радва юнакът:

После тръгнахме да търсим и юргана и други части от спалния комплект и видяхме, че някои наистина си ловят риба, но не на спининг, а на фидери:

А имаше и такива титани като колегата Емил Камбуров, но това вече бе на платеното, където само надникнахме с фотоапарата.

На моста и около гумаджийницата бе страшен фраш и изобщо не се отбихме.
Ами това е - Пънча си дава риба, стига да избереш правилния метод

Класическа възглавница

После тръгнахме да търсим и юргана и други части от спалния комплект и видяхме, че някои наистина си ловят риба, но не на спининг, а на фидери:

А имаше и такива титани като колегата Емил Камбуров, но това вече бе на платеното, където само надникнахме с фотоапарата.

На моста и около гумаджийницата бе страшен фраш и изобщо не се отбихме.
Ами това е - Пънча си дава риба, стига да избереш правилния метод

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!