за костур !!!

Модератор: sapuna

kan69
новобранец
новобранец

Re: за костур !!!

Мнение от kan69 »

legolata написа:благодаря.а и ако можеш да ми подскажеш така каква друга рибка има,освен щука,костур,шаран и толостолоб,вече ако та видя ша та черпа ;)
Щука ... на Батак ... :roll: не съм чувал да има /да ме поправят колегите ако греша/. Имаше преди доста време бяла риба, но костура й видя сметката :x .
Мирни риби там има доста, но за това има друга тема във форума...
legolata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legolata »

благодаря за инфото.явно са ме подвели.мерси все пак :)
Изображение
Нека вали,нека вей,ич на уя да ти ней!
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Щука да Няма :lol: . Ама пък бяла рриба има , ама шанса да фане некои бяла риба е толкова голям колкото да удари 6 от тотото :lol:
Изображение
1 Боклук не е навредил на никой....Така мислиш ти и още 7 милиона българи :!:
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от golden-retriever »

В интерес на истината и аз имах предвит Батак ! :)
Lusi_vg написа:Аз съм редовен посетител на Батак . Костур може да намериш на сякаде най-добрия начин за риболов на костур на Батак е на дънна с 2 куки и на двете рибки . Рибките може да са всякакви най-добри са тези от водоема . Ако имаш здрави нерви и си нацелил пасажа може и по 2 костура на 1 път да вадиш :!: 8)
ммм не ми се вярва някои да има късмет на дъно ... идеята попринцип е добра но не и за Батак ! Има страшно много водорасли ! Не става и за спининг ...
Не казвам , че няма шанс да се хване но ще си развалите спокоиствието с постоянно късане ...

Тава е моето мнение , вие си знаете ! НакукА :drinkers:
legolata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legolata »

колега на какво има шанс да си хвана костурчета там?в смисъл щом казваш че не става за спининг и на дънце,какъв е алтернативния начин?
Изображение
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

golden-retriever написа:В интерес на истината и аз имах предвит Батак ! :)
Lusi_vg написа:Аз съм редовен посетител на Батак . Костур може да намериш на сякаде най-добрия начин за риболов на костур на Батак е на дънна с 2 куки и на двете рибки . Рибките може да са всякакви най-добри са тези от водоема . Ако имаш здрави нерви и си нацелил пасажа може и по 2 костура на 1 път да вадиш :!: 8)
ммм не ми се вярва някои да има късмет на дъно ... идеята попринцип е добра но не и за Батак ! Има страшно много водорасли ! Не става и за спининг ...
Не казвам , че няма шанс да се хване но ще си развалите спокоиствието с постоянно късане ...

Колега :lol: до сега сам бил десетки пъти на Батак и нито 1 път не съм скъсал заради водорасли ;д явно си бил на някое место дет е пълно с тех ама просто като се качат куките малко по нагоре от тежеста проблема ша е решен ;д :)
Изображение
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

може на леко с подвижна на жива рибка , слагаш куката през устата (и през двете устни) и си замятяш ... но ако си краи стената може и на дъно с дунавска тежест на рибе , ама куката едно 50 санта нагори щото е каменисто или по точно скалисто , за да не ти се измуши стръвта в някоя дупка ... дай боже и някои сом до ти се натресе ... то краи стената е едно 80 процента от сома в батак ИМАЙ ГО В ПРЕДВИТ :wink: дано да съм бил полезен
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Lusi_vg написа:
golden-retriever написа:В интерес на истината и аз имах предвит Батак ! :)

Колега :lol: до сега сам бил десетки пъти на Батак и нито 1 път не съм скъсал заради водорасли ;д явно си бил на някое место дет е пълно с тех ама просто като се качат куките малко по нагоре от тежеста проблема ша е решен ;д :)
аз просто търся по сложни места и за това сигорно ... обичам да пробвам хищника при паднали дървета ,неравности , храсти и тем подобни места за да окритиа по едричките
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Мхм , на Батак според мен голямия костур ще е на вътре . Най-голяма слука би имал с лодка :wink:
Изображение
saiman
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от saiman »

Грозд Торен или Земен червей, другия вариян е живо рибе от гьола,аз лично съм хвърлял и на по едра лишанка за едър костур-успеха има също,ако е останал такъв в дадения гьол естествено
Наслука
"Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата."
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Ама сега да не забравяме и безброй многото блесни,клатушки,туистери и воблери ! :wink: на тях също се лови хубав костур :)
Изображение
legolata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от legolata »

еми като е хищник ще клъвне ли на силиконово жабче? :lol: не верно ще стане ли за костур?
Изображение
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Според мен да ако е свикнал да ги яде във водоема , но на него ще налитат и доста щуки и кефалчета (може и трофейни) за това със здрава корда :D
Изображение
golden-retriever
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Lusi_vg написа:Според мен да ако е свикнал да ги яде във водоема , но на него ще налитат и доста щуки и кефалчета (може и трофейни) за това със здрава корда :D
за Батак щуки малко ме самнява да има ама тук там някои кефал не се изключва :)
Lusi_vg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Lusi_vg »

Нее аз за жабчето не говорех конкретно за Батак :lol: иначе покрай втичалата може да удари некой Кефал :)
Последно промяна от Lusi_vg на Нед Апр 11, 2010 3:26 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”