Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Рибарски стол
Модератор: emo vasilev
-
- фен клуб-скобар
Рибарски стол
Въпроса е как да си направя стол собственоръчно понеже не разполагам със средства в тази криза
Моля колеги дайте съвет от какво и как да си спретна нещо прилично за малко пари
Благодаря
Моля колеги дайте съвет от какво и как да си спретна нещо прилично за малко пари
Благодаря
Re: Рибарски стол
Ами колега трябват ти малко летви и парче бризент или здрав плат:вземаш летвите и ги слагаш на "Х"подравняваш ги и на мястото кадето се застапват /пресичат/ги пробиваш, вземаш болт и две гаики едната да затегнеш сглопката а другата за контра на затягашата гайка.Правиш два такива "Х"-са и ги захващаш с по една летва отгоре ,ако е нестабилно закови една и отдоло.на горните летви закови бризента,тои трябва да е дълак колкот- столат да застане стабилен като го разтворисхш на земята.ако пак плата не е толкова здрав варжи ограничители от корда или канап.Надявам се да съм бил полезен.
Последно промяна от djsweek на Нед Апр 04, 2010 7:31 pm, променено общо 1 път.
На тоя стол от летви и кучето може да не издържат гредички е по добре...ама цената на гредичките е !?!?!?!?!?!? така че иди и си купи един най евтиният които видиш по нагазините ..ама аз да ти кажа имам 2 от онези с поставките за чашите и си ги нося с мене винаги ама пак си седя на кофата от латекс ..така че това е най-евтиният и практичен стол поне за река виж за язовир облегалката си е удобство
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
ас имам 2 такива стола единя е този дето казвам и др е същия ама с облегалка и мога да ти кажа от опит че до сега са издържали летвите са дебели 2,5 на 2,5см от бук и са достатачно здрави .135 кг издаржат тествано е. 

-
- кандидат преподавател
Изтрих няколко компетентни мнения,колегата jultopepi е задал сериозен въпрос който предполага сериозни отговори 

-
- фен клуб-скобар
Извинявам се може би зададох въпроса си не както трябва
чудя се как да си спретна нещо подобно

Обикновенни столчета рибарски имам трябва ми нещо ПОДОБНО без чекмеджета и без прикачни
Благодоря Ви
чудя се как да си спретна нещо подобно

Обикновенни столчета рибарски имам трябва ми нещо ПОДОБНО без чекмеджета и без прикачни
Благодоря Ви
Бре,такова чудо и мен ми се ще да имам.В нясой склад за алуминиеви профили бих отишъл и в магазин за крепежи,дрелка да играе и готово.Ама като си помисля за паричките-ще ми излезе не особенно евтино.Ама е добре замислен, има резон.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн