питане

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
chanio
разбира нещата
разбира нещата

питане

Мнение от chanio »

Колеги счупи ми се предното стъкло на колата.Вчера я купих и днес на магистралата праз един камък и се пукна сериозно,няма да стане с лепене.Та да питам,някой знае ли колко би ми струвало с поставянето?Тойота,рав4,2001г,двувратка.
Между другото ми се случва за втори път!!На предната ми кола пак на втория ден след покупката пак по същия начин :lol: и пак псувни без край :lol: къв е тоя късмет незнам :|
Счупеното носи щастие предната ми машина излезе много здрава,дано и таз е такава!
БАТТОНИ
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: питане

Мнение от БАТТОНИ »

На ,,,,магистралата тва е задалгително.МНОГО ДОБРЕ се подаржа и оше не е сабран чакала :oops: :oops: :oops: :finga:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Около 150лв в Кобра
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
nicko67
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nicko67 »

Колега аз сменях миналата година на Сценика 175 лева с поставянето.Естествено стъклото за тези пари е китайско, момчето на което е фирмата ми го предложи като каза че няма никакви ядове с него.Действително вече 1 година всичко е ок и най-важното е че видимостта вечер коренно се промени с новото стъкло.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Ако имаш притеснения да караш до сервиза със спукания джам,"Кобра" имат безплатна услуга да ти сложат прозореца пред блока,само трябва да се обадиш и да направиш заявка :arrow: http://www.autoglass.bg/

Скоро ми се налага да сменям преден джам и се позапознах,как стоят нещата и там ще ти излезе най-евтино.Иначе честито возило,да си го караш с кеф.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Има ли някаква процедура за стикерите за техн. преглед и годишната винетка, или се набутваш отново за винетка и преглед?
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Не преместват ти ги,без никакъв проблем,самоче искат по 2 левчета на стикер.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

а КАСКО немаш ли? :!:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Вчера я купих,колеги(вече оня ден) още е с немски номера.Утре тръгвам за бг,там ще е регистрирам,преглед,застраховки т.н.Ще я карам с пукнат джам до България,няма проблеми.Ама тук ми казаха 600евро за смяната и ме уплашиха,та затва питам.Няма никви стикери,винетки,нищо което да ми трябва.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Няма проблеми ако си я докараш на автовоз инак с това спукано съкло може и да не я докараш кат ти я спрат от движение и вземат номерата по пътя за насам . Ама то тва до късмет де ... Инак точно за РАВ 4 ама четиривратка преди три години в Кобра беше около 180лв. ( застрахователите ми ги препоръчаха :smt044 ) докато японско с монтажа и преместването на стикерите във фирменият сервиз = 985лв.ама при положение че го плащат от БулИнс това не е от особенно значение :D Все пак можеше да и направиш некво краткосрочно каско де :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”