Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

питане
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
питане
Колеги счупи ми се предното стъкло на колата.Вчера я купих и днес на магистралата праз един камък и се пукна сериозно,няма да стане с лепене.Та да питам,някой знае ли колко би ми струвало с поставянето?Тойота,рав4,2001г,двувратка.
Между другото ми се случва за втори път!!На предната ми кола пак на втория ден след покупката пак по същия начин
и пак псувни без край
къв е тоя късмет незнам
Счупеното носи щастие предната ми машина излезе много здрава,дано и таз е такава!
Между другото ми се случва за втори път!!На предната ми кола пак на втория ден след покупката пак по същия начин

Счупеното носи щастие предната ми машина излезе много здрава,дано и таз е такава!
-
- научил се да хвърля
Re: питане
На ,,,,магистралата тва е задалгително.МНОГО ДОБРЕ се подаржа и оше не е сабран чакала

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Около 150лв в Кобра
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Колега аз сменях миналата година на Сценика 175 лева с поставянето.Естествено стъклото за тези пари е китайско, момчето на което е фирмата ми го предложи като каза че няма никакви ядове с него.Действително вече 1 година всичко е ок и най-важното е че видимостта вечер коренно се промени с новото стъкло.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ако имаш притеснения да караш до сервиза със спукания джам,"Кобра" имат безплатна услуга да ти сложат прозореца пред блока,само трябва да се обадиш и да направиш заявка
http://www.autoglass.bg/
Скоро ми се налага да сменям преден джам и се позапознах,как стоят нещата и там ще ти излезе най-евтино.Иначе честито возило,да си го караш с кеф.

Скоро ми се налага да сменям преден джам и се позапознах,как стоят нещата и там ще ти излезе най-евтино.Иначе честито возило,да си го караш с кеф.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- barutchiata ©
- Администратор
Има ли някаква процедура за стикерите за техн. преглед и годишната винетка, или се набутваш отново за винетка и преглед?
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Не преместват ти ги,без никакъв проблем,самоче искат по 2 левчета на стикер.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
-
- разбира нещата
Вчера я купих,колеги(вече оня ден) още е с немски номера.Утре тръгвам за бг,там ще е регистрирам,преглед,застраховки т.н.Ще я карам с пукнат джам до България,няма проблеми.Ама тук ми казаха 600евро за смяната и ме уплашиха,та затва питам.Няма никви стикери,винетки,нищо което да ми трябва.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Няма проблеми ако си я докараш на автовоз инак с това спукано съкло може и да не я докараш кат ти я спрат от движение и вземат номерата по пътя за насам . Ама то тва до късмет де ... Инак точно за РАВ 4 ама четиривратка преди три години в Кобра беше около 180лв. ( застрахователите ми ги препоръчаха
) докато японско с монтажа и преместването на стикерите във фирменият сервиз = 985лв.ама при положение че го плащат от БулИнс това не е от особенно значение
Все пак можеше да и направиш некво краткосрочно каско де 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов