Играете ли покер ???

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Играете ли покер ???

Мнение от krokibg »

Здравеите момчета и момичета :wink: Чудя се,само няколко човека ли играем Zynga покер в Facebook :roll: :roll: :roll: Така се подпалих че постоянно играя.Имам и покер игри в компютъра,обаче никаква игра неможе да се сравни с това,да играеш и да биеш живи хора / милиони играчи/ от цял свят.Няколко елемента сме там,Аз,Митев,Сапунчето и още няколко човека.Влизаите и се регитрирайти,много е забавно а за дамите има доста занимавки,с други игри.Кажете си мнението и да се преброим и намерим.Колкото повече хора сме,постояно си пращаме гифтове,и разни други нещица а за покера,чипове :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Играете ли покер ???

Мнение от snegk »

Регистрирайте се в http://www.gearpoker.com/ тука е истината.Постоянно има турнири.Във фейсбука не ме кефи :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Спец-костур
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Спец-костур »

Аэ играя в Pokerstars и Full Tilt Poker - това эа мен са най-добрите , като последно време се погрижиха и эа осигуряването на повече freeroll турнири . В Pokerstars от иэвестно време текат турнири само эа български играчи , а във Full Tilt има няколко турнира на ден с награден фонд 250$ . Фейсбук го иэбягвам эаради беэмислената игра на повечето играчи там ! :wink:
Аватар
cecodevil
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от cecodevil »

Здравейте аз също съм доста запален по онлайн покера имам няколко спечелени турнирчета (нищо кой знае какво).Играя в Pokerstars и Everest poker . А ако някой иска може да се регистрира в този http://bg.pokerstrategy.com/uZV56Y сайт дават 50$ първоначален капитал и има доста материали за четене.Успех по масите :smt023 .
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Тя,печалбата не е задължителна :roll: Искам да кажа,че не е задължително да се играе с истински пари.В Феисбука има постоянни бонуси до 20-30 000 долара на ден.Има си и турнири,на които постоянно играя.Аз го играя за кеф и сега се регистрирах в саита дето го даде Илия,тотален кенеф,няма нищо общо с Зинга покера.Още е допотопно направена масата и самата игра.В Зингото си има доста екстри,много по добра е от това което съм видял до сега.Ок,успех на всички,без значение къде играете :smt023
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
stefan_ginev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от stefan_ginev »

Еми значи е решено на НС 7 идвам и с картите да видим кой колко е научил през зимата :drinkers:
snegk

Мнение от snegk »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Тя,печалбата не е задължителна :roll: Искам да кажа,че не е задължително да се играе с истински пари.В Феисбука има постоянни бонуси до 20-30 000 долара на ден.Има си и турнири,на които постоянно играя.Аз го играя за кеф и сега се регистрирах в саита дето го даде Илия,тотален кенеф,няма нищо общо с Зинга покера.Още е допотопно направена масата и самата игра.В Зингото си има доста екстри,много по добра е от това което съм видял до сега.Ок,успех на всички,без значение къде играете :smt023
Брат нещо се бъркаш.Не знам дали си играл в някой турнир, но пробвай с 1000 долара започваш и трябва да стигнеш до първите места за да получиш долари.Сега завърших 12-ти от 1200човека.Първия взе 16долара.Тука хубавото е, че всички започват равностойни с по-1000 долара.Можеш да си купиш до 2000.Това е, всичко друго е майсторлък и късмет естественно. :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
fider
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fider »

Аз играя в Pokerstars всяка вечер има турнир с вход 3,30$ в който се натрупва над 100 000 долара награден фонд.Късмет по масите.
Да си добре приспособен към болно общество не е признак за добро здраве.
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

играя редовно в фул тилта и покер старса.преди седмица взех 2500 долара с 1 долар вход за турнира :D играя от около 5 год. постоянно
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

мисля че саита беше poker strategy.com дажат 50 долара за игра които има интерес да пробва :wink:
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

Само с карти в ръцете :wink: и то по много 8)
kalmat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kalmat »

като доидат чужденците по морето и особено евреите :D и аз сам с карти в ръка :wink:
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Здравеите момчета и момичета :wink: Чудя се,само няколко човека ли играем Zynga покер в Facebook :roll: :roll: :roll: Така се подпалих че постоянно играя.Имам и покер игри в компютъра,обаче никаква игра неможе да се сравни с това,да играеш и да биеш живи хора / милиони играчи/ от цял свят.Няколко елемента сме там,Аз,Митев,Сапунчето и още няколко човека.Влизаите и се регитрирайти,много е забавно а за дамите има доста занимавки,с други игри.Кажете си мнението и да се преброим и намерим.Колкото повече хора сме,постояно си пращаме гифтове,и разни други нещица а за покера,чипове :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
сега ако обясниш и как става тази регистрация....
Не съм фен на фейсбука точно зарадо сложните менюта и поредицата от безмислени линкове.
Порових се малко ,опитах се да се регистрирам и до тук ....за сега се отказвам ....или съм много прост ...или...Не разбирам защо трябва да е сложно ,като може и да е доста по разбираемо.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
XOLERA
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от XOLERA »

Aз играя често в ZYNGA........не съм засичал никой от форума...но падне ли ми ще го обера :drinkers: :D
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Не знам за покер но табла играя редовно в MSN-a. Направо ги отказвам ингилизите :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”