Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

А ти такъв ли си?
Модератор: bobopeli
Re: А ти такъв ли си?
тая ЯРА ще яде каликата някаде по тича дето нисе пречи даси пускаме мрежите
Менение #112137 Анонимен 28.02.2010 09:23
Господин инспектор.. Жоренце.. защо изгори твоя приятел Елхан нали ти подари ловно куче.. а в замяна ти му даде мрежи.. ходихте заедно на лов.. трепахте заедно елени в резервата покрай Белореченския ракав със знанието на братовчет ти Божедар " шефът ти " .. Eлханчо.. не иска да си плаща затова ли го изгори.. А другите ващи протежета като Пенчо шарана , Марин от Преслав , Кольо Ножара , Даракчията от Ловец и още много други си плащат редовно затова не ги горите като Елхан..Вашето време изтича Жоренце..Крайно време е да ви изгонят защото се корумпирани..
Добави коментар
Предишна страница 1 2 3 4 5 Следваща страница
Менение #112137 Анонимен 28.02.2010 09:23
Господин инспектор.. Жоренце.. защо изгори твоя приятел Елхан нали ти подари ловно куче.. а в замяна ти му даде мрежи.. ходихте заедно на лов.. трепахте заедно елени в резервата покрай Белореченския ракав със знанието на братовчет ти Божедар " шефът ти " .. Eлханчо.. не иска да си плаща затова ли го изгори.. А другите ващи протежета като Пенчо шарана , Марин от Преслав , Кольо Ножара , Даракчията от Ловец и още много други си плащат редовно затова не ги горите като Елхан..Вашето време изтича Жоренце..Крайно време е да ви изгонят защото се корумпирани..
Добави коментар
Предишна страница 1 2 3 4 5 Следваща страница
Трябва да се обърне повече внимание на Кольо Ножара защото пак започна да зарежда долнопробните квартални барчета в Шумен с прясна риба уловена по неговите методи(всички се сещаме какви са те)на яз.Тича!!!!!Ако не се заемем всички с това след 1-2 години ще ловим единствено ЖАБИ на този прекрасен,но зле стопанисван язовир-Тича.Защо някой от компетентните органи внезапно не провери на Ножара фризерите и да им фръкнат очите

Колеги браконери има на всеки дьол и река .Маи единствения на4ин е
снимки и на Господари на ефира .Маи само при тях се работи - като хората.
снимки и на Господари на ефира .Маи само при тях се работи - като хората.

- ivanta4ev
- вече хвърля и на тежко
браво колега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
само това ги оправя тези МАЛОУМНИЦИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Преди време там имаше денонощтна охрана и обикаляха денонощтно но защо ги махнаха и КОЙЙЙЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!имали някой отговор???????????????

Кажи ни какво знаеш за този човек. Къде са му фризерите, с какви автомобили движи. Всяко малко камъче би могло да обърне каруцата.YO-ZURI написа:Трябва да се обърне повече внимание на Кольо Ножара....
едно предложение ,когато си купуваме рибарските билети ,някъде на тези лесчета/риб.билети/да са исписани телефоните на ловните, давидим тогаз нямали да има обаждания,и кат се обадим а те не дойдат КОЙ ША Е НА БОРСАТА
- Fishing_Fan
- разбира нещата
една хубава новина
Двама инспектори от ИАРА Шумен хванати с бракониери.
http://iara.government.bg/?p=1362

Двама инспектори от ИАРА Шумен хванати с бракониери.
http://iara.government.bg/?p=1362
- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- новобранец
Като гледам как се развиват нещата в държавата при сегашното правителство явно проблема може да се реши само по един начин.Да изготвим промени и решения по сега действащия закон за бракониерство и да бъдат изпратени на Бойко Борисов.Може да започнете сега да се шегувате,но направете си една справка който не се е оплакал на наго той не се е оправил.Така беше и с майките,сестрите,докторите и т.н. Не съм вещ в материята на изготвяне на закони,но трябва да се покаже,че има една група от хора, които милеят за запазване и подържане на част от нашата природа.Не само да ругаем по форуми всичко да си минава.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- Fishing_Fan
- разбира нещата
-
- новобранец
Ще им конискуват колата и лодката с двигателя.За дулмите не знам ще ги глобят от ИАРА Разград или Търговище
Ма то гарван на гарван око вадили
Пущаѝте ги да на хранят с таранки.Не ги сменяѝте по гладни ще доѝдат,такива са ми наблуденията.Уж сме задружни пък никоѝ не си иска парите за билета.Има равни и по равни.Питаш де са фризерите на Колио ами и в ИАРА са маѝ.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Познавам единия от задържаните.Лоша дума не мога да кажа.Като сме подавали сигнали винаги са се отзовавали.Не съм очаквал,че ще падне толкова ниско да играе с токаджиите,но действително тези дето ще дойдат на тяхно място едва ли ще са по добри.Всичко така е навързано...Балкански манталитет и това е.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Един амуджа в Турция ми каза:
"Димчик, човек кавъвто и кахър да си докара, всичко е от голям мерак и от празна глава."
simbat, ти си прав, но не и за реакцията на инспекторите. Ние имаме други наблюдения. Какви са "новинките" ще си проличи веднага. Всички са под лупа. Няма вече будали. Всичко се вижда. На Тича все още има недокоснати бракониери, от ранга на Даракчията. Това ме притеснява! Дано не излезеш прав. Лодкарите размътиха водата в тая "ниша" и се разсмърдя. Надявам се това да е за доброто на тази земя, която ми е много свидна. Дано не е поредната мафиотска история.
"Димчик, човек кавъвто и кахър да си докара, всичко е от голям мерак и от празна глава."
simbat, ти си прав, но не и за реакцията на инспекторите. Ние имаме други наблюдения. Какви са "новинките" ще си проличи веднага. Всички са под лупа. Няма вече будали. Всичко се вижда. На Тича все още има недокоснати бракониери, от ранга на Даракчията. Това ме притеснява! Дано не излезеш прав. Лодкарите размътиха водата в тая "ниша" и се разсмърдя. Надявам се това да е за доброто на тази земя, която ми е много свидна. Дано не е поредната мафиотска история.