Милост за животните!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Милост за животните!

Мнение от Павел Иванов »

В тоя ред мисли миналата седмица хванах на клатушка много интересна костенурка . Самата тя беше над три килограма и такава не бях виждал до сега . Корубата и беше някак си сплесната като поднос от горната страна , абе нещо като китайските шлемове от времето на династиите . Интересното е че беше захапала желязото на клатушката а не се беше закачила за куката . Като казах захапала то си беше бая зверско захапване , извадих я на брега а тя държи и стиска ама яко . Баси дзвера , опита се да ме захапе веднага след като и взех клатуната . Малко след рилийза пак ми се закачи предполагам същата костенурка щото като я дигнах над водата веднага изплю джелезото и си би камшика .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Милост за животните!

Мнение от INCUBUS »

Чета и изпадам в лек ужас - Saxon,от криворазбрана милост ще си напълним водоемите,парковете и горите с екзотични гадини,докато почнат да апват беззащитни туристи,природодолюбители и риболовци като мене,дето не обичат да ходят на риба въоръжени до зъби и вместо риболов,да се озъртат през цялото време откъде иде съдбата :? Ба си перспективата -днес пуснал костенурка,утре черна мамба,други ден-пираруку и т.н.до извънземна човекоубийствена гад.Или с други думи-милост,ама към дивите обичайни за фауната ни животни,дето си ги знаем какво представляват и че няма поради необичайната среда да се изродят в неунищожаеми смъртноопасни за намаляващия човек български.Пък съседа си е грешен -не трябва да го пуска,по-оправдано би било да го усмърти безболезнено,щов поради някаква причина не иска повече да го гледа.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”