Кои са правилните места

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Aз ви казвам,че пасе на всякъде-щом има пасище.Кроки ти къде ходиш та неможеш да хванеш сом някъде.Не те заяждам,а питам къде не си успял да хванеш сом.Сома идва и от страни-пак зависи от температура,а не от това,че е дънна риба.Даже понякога идва и от горе.Воден дух-да сома е като кравата и пасе на всякъде където има риба или пасище-това ти го казва телето от собствен опит.Ти си дух и можеш без храна,но ние не.
Последно промяна от Emo-83 на Вто Яну 30, 2007 11:00 am, променено общо 1 път.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Нощно време съм виждал малки сомчета да гонят дребосъка покрай брега, като ги осветя с пржектора спират на място и после бягат към дълбокото,значи сома обикаля на всякъде но нощно време и вероятно през деня се връща в укрития от ями,дървета ,дупки.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

За сомчетата по това време пасището е било там-до брега.Като застудее си сменя пасището.Това къде спи и живее няма общо с храненето.Повечето стоят и във водораслите.Не говорете за ясни неща-коренища и др.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Tele,когато отида за сом,трябва да има голям спад в нивото на водата или покачване,за да не хвана/няма да изброявам всичко което оказва влияние /.Вярно,имало е и доста случай в който съм се връщал валат но в повечето винаги съм хващал,може и дребен който съм пускал но съм хващал.Значи малко или много знам къде да го търся.Особенно сега,след като ти каза къде са им пасищата,тайните тотално изчезнаха и вече го знаем къде е и какво прави сома денонощно.Щете питам нещо на майтап,абе все нещо телешко има в постовете ти,пасища,пасене,да нямат нещо роднинско сомовете и телетата ??? :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А как ще ми обясните следната ситуация:всяка година ходя да бучкам на едно язовирче и имам удари все на едно и също место в диаметър от около 80-100мт.на други места къде ли несъм пробвал по ръкавите,втичалото около стената нямам и пипане,
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Не няма нищо общо-роден съм май-значи телец.Не си ми го измислил ти за да се обиждам.И Фуцата сам се е кръстил Левака.Що се коркаш и подскачаш.Аз нямам намерение да те заяждам исках само да ти кажа,че може да се хване на всякъде.Ти го приемаш лично и като обида.Кво говориш къде живее сома,като това няма общо с храненето.И аз спя в леглото а се храня на масата.Ето така няма пасища.Разбра ли ме или пак зацикляш в тема спорове.Забравих за капото-присъщо е на всеки риболовец.Не съм искал да кажа,че не си такъв.Сам си водиш някаква борба-не се засягай от различно мнение.
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А като сте със толкова богат опит защо не споделите нещо съществено по темата асе дърляте :smt014 като петли за кокошка.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Не аз,ти не носиш на майтап,всичко друго се знае и то прекрасно :lol: :lol: :lol:

Телешка работа !!!

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Сърдите се,като кажа вълк,кон,пасище,теле-аз не се сърдя да ми викат петел биещ се за кокошка.А Кроки какво означава-крокодил ли?Аз обясних за телето-кажи и ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Крокодила е едно животно дето някой тъпаци го бъркат със щуката :lol: :lol: :lol:
Чат-пат и хапе,и изяжда по-някой и друг рибар объркал го със щуката :wink: :wink: :wink:

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

EЙ- това бил страшен прякор.Аз мислех,че изразява визия.А ХИПОПОТАМ в водата как е.Още по-гадно.А аз съм едно безобидно теле.ЩО ТАКА СЕ КРЪСТИХ.Телешко задушено-телешко варено-телешко със зеленчуци.Всеки те яде и му е вкусно.А като порасне Телето-Бивол ли става или крава.Ако е бивол добре.БОЦ_БОЦ с рогцата и лъва го е шубе.Добре,че по-китайския зодиак съм Тигър.ТИГЪРА НА 7 МОРЕТА-звучи гот.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Виж сега,тигър наистина звучи някак си по ...... могъщо,докато теле.....направо си е телешко.

Ми :smt017 вземи си го смени този прякор и всичко ще си дойде на място.

Виж как ще звучи...Ей,Тигре !!!

Докато сега..... Ей,Теле !!!

Помисли по въпроса :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Срешнал заека една видра в гората и и казал:
--Еи ТИгро!!!
--Аз несъм тигра а видра!!;отговорила тя.
--Със курви на ВИ неговоря!!!отговорил заека.
:lol: :lol: :lol: :lol: така че и това с тигъра не върви :wink:
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Вица,си е добър! :D
kalinux
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalinux »

Поборников написа:А как ще ми обясните следната ситуация:всяка година ходя да бучкам на едно язовирче и имам удари все на едно и също место в диаметър от около 80-100мт.на други места къде ли несъм пробвал по ръкавите,втичалото около стената нямам и пипане,
И за мен това истината. А бе това за вуко и коньо ... какво да си говорим :)
От Въча по-хубав няма.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”