ЗАБРАНАТА !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЗАБРАНАТА !

Мнение от Младенов_78 »

Само не ми е ясно като толкова много сте се загрижили за рибната популация и само плачете че няма да може да си хвърли хайвера как пък един не каза -ЕЙ хора дайте да дадем предложение до когото трябва да удължи забраната с 15 дена та да може и на по високите водоеми да стане работата.
Да ама НЕ всеки гледа да не иде случайно на платено щото разбираш ли там не е за НАС бе там е за голтаците Ние си можем на свободно,що да пълним гушите на арендаторите.А пък и на свободен водоем никой не ти прави проблем че си оставяш мизерията по брега нали а на платения ще те изхвърлят като парцал за такова поведение.
Няма водоем който да не прилича на бунище и повечето са опоскани до шушка и точно в момента в който природата трябва да си свърши работата с въстановяването на мизерните популации,се надига вой до небето.
Ма що ли се напъвам толкова-То да е к.р да го набиваш ама разум не може
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЗАБРАНАТА !

Мнение от vasko102530 »

Баткаааа,много добре знаеш че като ни няма пиратите щръклеят на воля даже и през деня.Аз съм сигурен че ако няма забрана рибата хваната от нас ще бъде в пъти по-малко от колкото от мрежите в даден водоем.Мога да се обзаложа.
Др.години пускаха поне Събото и Неделя и от Понеделник да си я забраняват.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”