Рубриката здравей България-природа и снимки

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Рубриката здравей България-природа и снимки

Мнение от lusienn »

:D Така беше днес в парка сутринта разходих се на въздух със :D сина и щрак в гората Изображение Оправи ми се настроението нищо че не е нарибаИзображение :D Изображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Re: Рубриката здравей България-природа и снимки

Мнение от Ivo_Ivanov »

Страхотна природа...а СИНА с колелото е много ЯКО....поздрави и наслука...жив и здрав;ти и цялото семейство.......
Изображение
SixKillerVR6
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от SixKillerVR6 »

Ако съм разбрал правилно тук ще да е мястото за споделяне на снимки от заобикалящата ни природа, та бих се включил с малко снимки от родният ми Костенец :wink:

Ако пък не съм разбрал правилно модовете да търкат :oops: :mrgreen:

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

За съжаление ВСЕ ОЩЕ нямам качествена фотоснимачка...снимките са правени със доста стара "сапунерка" дано да изглеждат поне малко прилично :oops:

Поздрави
Изображение
lusienn

Мнение от lusienn »

:D Браво колега,точно за това съм я пуснал темата,да си покажем кой кво го заобикаля от всички краища на родината-та днес пак в западния парк в София на 50 м от него живея и си ми е екстра те и малко снимки от днес първо разходка на едни песове ,и ги зарезах на по крайна поляна да си играятИзображение после проверка в по подържаната част на паркаИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение тая е главната алея и се садят цветя красиви :D Изображение Тука е алпинеума ама езерото иска почистване ,пълнене и златни рибки,като малък съм пускал линчета и шаран има течаща вода с помпа и си живееха добре.Дано пак да стане :D Тука се спортуваИзображение Изображение Тревата е подрезанаИзображение Изображение стига за днес Изображение
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”