Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Парола - акаунт
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Парола - акаунт
Здравейте. Пускам темата с молба от моят приятел Жоро. Ника му е ribar4eto_ot_selo, но си е забравил паролата за акаунта и не може да влезе. А за да даде забравена парола трябва да напише емайла, този с който се е регистрирал, да, но не си помни паролата и на емайла и сега не може да си влезе с регистрацията в сайта! Някакви предложения от модераторите и администраторите за акаунта му ?!
-
- научил се да хвърля
Re: Парола - акаунт
Като се опита да си влезе в E-mail, да следва процедурата за забравена парола. От там ще му изпратят SMS със паролата и ще си влезе в Пощата. После същата процедура и тук в този сайт и ще получи поща със парола......
- barutchiata ©
- Администратор
Vojd_of_CarpTeamPRD написа:Здравейте. Пускам темата с молба от моят приятел Жоро. Ника му е ribar4eto_ot_selo, но си е забравил паролата за акаунта и не може да влезе. А за да даде забравена парола трябва да напише емайла, този с който се е регистрирал, да, но не си помни паролата и на емайла и сега не може да си влезе с регистрацията в сайта! Някакви предложения от модераторите и администраторите за акаунта му ?!
Ами аз сега как да знам, че този твоя приятел е наистина същия.То всеки може да каже аз съм този.

- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Май най- добре да се види, от кога не е влизал във форума, и ако датата се промени, значи е ясно.barutchiata © написа:Vojd_of_CarpTeamPRD написа:Здравейте. Пускам темата с молба от моят приятел Жоро. Ника му е ribar4eto_ot_selo, но си е забравил паролата за акаунта и не може да влезе. А за да даде забравена парола трябва да напише емайла, този с който се е регистрирал, да, но не си помни паролата и на емайла и сега не може да си влезе с регистрацията в сайта! Някакви предложения от модераторите и администраторите за акаунта му ?!
Ами аз сега как да знам, че този твоя приятел е наистина същия.То всеки може да каже аз съм този.и да му дам нова парола.

Но като гледам не е влизал от декември така , че е възможно.

-
- научил се да хвърля
Еми, не знам как да ти докажа, че той си е той, а не аз!barutchiata © написа:Vojd_of_CarpTeamPRD написа:Здравейте. Пускам темата с молба от моят приятел Жоро. Ника му е ribar4eto_ot_selo, но си е забравил паролата за акаунта и не може да влезе. А за да даде забравена парола трябва да напише емайла, този с който се е регистрирал, да, но не си помни паролата и на емайла и сега не може да си влезе с регистрацията в сайта! Някакви предложения от модераторите и администраторите за акаунта му ?!
Ами аз сега как да знам, че този твоя приятел е наистина същия.То всеки може да каже аз съм този.и да му дам нова парола.
Пример?!
- Andrey82
- научил се да хвърля
Да си направи нов е-майл и след това нова регистрация и да не си забравя паролата на мейла повече...
На Текето ми е най-добре