Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За пъстърва
Модератор: Кърцата
-
- новобранец
За пъстърва
Колеги решил съм в събота да ходя на една пъстървова рекичка.РЕКАТА НЕ Е ЗАБРАНЕНА. Та въпроса ми е на какво да търся пъстървата по това време ( жива стръв, блесни и т.н ). Благодаря ви предварително 

Последно промяна от daniel_borislavov на Чет Апр 29, 2010 4:30 pm, променено общо 1 път.
Re: За пастърва
Може ли да споделиш, коя е рекичката, че и на мен ми се до ходи 

-
- сериозен играч
Колега,извинявай за забележката ама ми приличаш на един познат с небългарско потекло,който казваше "Дай ми един кафе и трима швепса" и "Дай ми две кафета едното чай" и др.На български се казва пъстърва.Иначе може да я търсиш успешно и на жива стръв (но не е спортсменско) и на изкуствени примамки(воблери и блесни).На слука.
П.П
П.П

И кое не е спортменското да ловиш на жива стръв! Я представи си, че нямам възможността да си купя 5 блесни и 5 воблера!А мога да си накопам земен червей!HAZART написа:Колега,извинявай за забележката ама ми приличаш на един познат с небългарско потекло,който казваше "Дай ми един кафе и трима швепса" и "Дай ми две кафета едното чай" и др.На български се казва пъстърва.Иначе може да я търсиш успешно и на жива стръв (но не е спортсменско) и на изкуствени примамки(воблери и блесни).На слука.
П.П
По темата, колега земен червей, мамарец(така му казваме по нашия край)! Блесните също са успешни, по мой наблюдения номер 1 и 2 с червени точици по плочката на блесната! Дано съм ти бил полезен!!! И да пускаш маломерните!!!
-
- новобранец
Благодаря ти много колега.
-
- ще става разбирач
"колега" ти от кой край си та викате на земния червей мамарецGeleto написа:И кое не е спортменското да ловиш на жива стръв! Я представи си, че нямам възможността да си купя 5 блесни и 5 воблера!А мога да си накопам земен червей!HAZART написа:Колега,извинявай за забележката ама ми приличаш на един познат с небългарско потекло,който казваше "Дай ми един кафе и трима швепса" и "Дай ми две кафета едното чай" и др.На български се казва пъстърва.Иначе може да я търсиш успешно и на жива стръв (но не е спортсменско) и на изкуствени примамки(воблери и блесни).На слука.
П.П
По темата, колега земен червей, мамарец(така му казваме по нашия край)! Блесните също са успешни, по мой наблюдения номер 1 и 2 с червени точици по плочката на блесната! Дано съм ти бил полезен!!! И да пускаш маломерните!!!

Мисли малко преди да пишеш не се излагай
Колекционирам лампови радиоприемници
-
- сериозен играч
Re: За пъстърва
А на това в средата,по нашия край му викаме земен червей

-
- ще става разбирач
Значи всички в района сте в заблуда.HAZART написа:А на това в средата,по нашия край му викаме земен червей

Това няма нищо общо с червеите мисля че сам го виждаш.
И коментара ми не беше към теб а към Гелето
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
Написал съм земен червей,(запетайка) МАМАРЕЦ!!! Едното няма нищо общо с другото, две различни гадинки! А мамарец ние наричаме едно такова обвито с черупчица от малки камъчета!!! И ти не се излагай, а се научи да четеш и разбираш препинателните знаци!!! Това което съм написал се нарича ИЗРЕЖДАНЕ, и между думите се слага запетайка!!!натали написа:"колега" ти от кой край си та викате на земния червей мамарецGeleto написа:И кое не е спортменското да ловиш на жива стръв! Я представи си, че нямам възможността да си купя 5 блесни и 5 воблера!А мога да си накопам земен червей!HAZART написа:Колега,извинявай за забележката ама ми приличаш на един познат с небългарско потекло,който казваше "Дай ми един кафе и трима швепса" и "Дай ми две кафета едното чай" и др.На български се казва пъстърва.Иначе може да я търсиш успешно и на жива стръв (но не е спортсменско) и на изкуствени примамки(воблери и блесни).На слука.
П.П
По темата, колега земен червей, мамарец(така му казваме по нашия край)! Блесните също са успешни, по мой наблюдения номер 1 и 2 с червени точици по плочката на блесната! Дано съм ти бил полезен!!! И да пускаш маломерните!!!Представям си как казвате на поповото прасе
![]()
Мисли малко преди да пишеш не се излагай
- steven1969_bg
- научил се да хвърля
"По темата, колега земен червей, мамарец(така му казваме по нашия край)!" - Извинете,че ще поспамя но как да не се включа в такава веселба
Най-обичам в риболовен форум да обсъждам език,политика,театър,кино и тем подобни важни и необратимо свързани с темата въпроси !Без обиди но от цитираното изказване аз разбрах,че колегата се обръща към друг колега-земен червей...Тоест те двамата с червея си имат приказка...Още веднъж моля да не се връзвате ама не издържах
...Вижте смешното в случая,наслука - PEACE!

не ме е срам да уча нови неща и да ме подсещат за стари...