Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

спининг за мултипликатор
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- gogo3
- вече хвърля и на тежко
спининг за мултипликатор
колеги моля ви да ми кажете някакъв добър спининг за мултипликатор с акция към 5-15 ще се лови щука на блесни и туистъри . Ако имате предложения пишете плссс
а и ще се лови на плетено влакно
а и ще се лови на плетено влакно
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Гоги те тука е твоята въдица :
КЛИК !
по-точно този вариант :
GLX 7'5" 15 - 25 1/4 - 1 Fast Heavy 154 11460-01 $440.00
Много добър спининг баш за мултипликатор с тест на изхвърляне 7 - 28 гр. , Fast акция ( върхова , бърза ! ) , Heavy строй ( здрава , яка гега ! ) , 2.28 м. дължина , 1 секция ( работи като едно цяло , е верно че в случая доставката ще ти излезе колкото въдицата ама не е това най-важното , нали ?!? ) . Ми според мен е баш това което търсиш
Е разбира се винаги мож да си вземеш и една от ТЕЗИ ама това ако предпочиташ Японските пред Щатските пръчки
КЛИК !
по-точно този вариант :
GLX 7'5" 15 - 25 1/4 - 1 Fast Heavy 154 11460-01 $440.00
Много добър спининг баш за мултипликатор с тест на изхвърляне 7 - 28 гр. , Fast акция ( върхова , бърза ! ) , Heavy строй ( здрава , яка гега ! ) , 2.28 м. дължина , 1 секция ( работи като едно цяло , е верно че в случая доставката ще ти излезе колкото въдицата ама не е това най-важното , нали ?!? ) . Ми според мен е баш това което търсиш

Е разбира се винаги мож да си вземеш и една от ТЕЗИ ама това ако предпочиташ Японските пред Щатските пръчки