Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Организация за НС 7
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Организация за НС 7
Там съм бай Танасе още от 4 (живот и здраве).Ако се сетиш и не си я хвърлил вземи скаричката дето я забравих на Ивайловград,че знаеш ли с колко любов си я откраднах навремето.И кажи колко джинджифирова да взема ,тази година си ъпгрейдвах казана със филтър и ракията стана "Майка да пие и на детето да не даде".Жената ще дойде чак на 8 да ми нивелира караваната.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
HAZART написа:Там съм бай Танасе още от 4 (живот и здраве).Ако се сетиш и не си я хвърлил вземи скаричката дето я забравих на Ивайловград,че знаеш ли с колко любов си я откраднах навремето.И кажи колко джинджифирова да взема ,тази година си ъпгрейдвах казана със филтър и ракията стана "Майка да пие и на детето да не даде".Жената ще дойде чак на 8 да ми нивелира караваната.
И аз планувам от 4 живот и здаве, за скаричката със сигурност не съм я изхвърлил, ще трябва само да я потърся къде съм я картотекирал. А за джинджифиловата,нема да и се размине. А ти до 8 как ше се нивелираш.
- pachosz
- сериозен играч
Разгеле
И аз от 4-ти ше ходя, бях се притеснил, че никой няма да идва толква рано, а тя веселбата вече се заформила

И аз от 4-ти ше ходя, бях се притеснил, че никой няма да идва толква рано, а тя веселбата вече се заформила

-
- разбира нещата
Имам две организационни предложения:
1. В тъмната част от денонощието тоалетните да НЕ се ползват по малка нужда. За който не е бил там, да кажа, че в тоалетните няма осветление и, ползвайки ги на нетрезва глава, на сутринта са в такъв вид, че по-добре да си ползваш храсталака.
2. Божо (Чапара) и бачо Илия да се чувстват поканени на срещата! Това е среща на риболовци, които са станали или ще станат приятели благодарение на форума на nariba.com. А те двамата са ни(ми) приятели, така че са добре дошли.
1. В тъмната част от денонощието тоалетните да НЕ се ползват по малка нужда. За който не е бил там, да кажа, че в тоалетните няма осветление и, ползвайки ги на нетрезва глава, на сутринта са в такъв вид, че по-добре да си ползваш храсталака.
2. Божо (Чапара) и бачо Илия да се чувстват поканени на срещата! Това е среща на риболовци, които са станали или ще станат приятели благодарение на форума на nariba.com. А те двамата са ни(ми) приятели, така че са добре дошли.
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
наблюдател написа: 2. Божо (Чапара) и бачо Илия да се чувстват поканени на срещата! Това е среща на риболовци, които са станали или ще станат приятели благодарение на форума на nariba.com. А те двамата са ни(ми) приятели, така че са добре дошли.
Много ясно, с Божо се виждаме от време на време и сме говорили на темата, ако има възможност ще доиде, бачо също.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Приятели, ако е живот и здраве ще се видим на 7ми, ако не дойда, значи съм фърлил топа

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
-
- кандидат преподавател
На Илиянци има жълти джапанки по 3лева.nasco2 написа:Накиснах царевицата, бегайте шарани.

- prokop4o
- ще става разбирач
аз пък вчера обиколих родопите и се зааредих с брънза
сега всички риби ще са мои

сега всички риби ще са мои

-
- ще става разбирач
Абе да ви питам ,някой знае ли каваците във водата ли са и повече ли е водата от миналата година... 
Не, че ще повлияе нивото на водата на пиенето ама да знам дали да носа хамак.

Не, че ще повлияе нивото на водата на пиенето ама да знам дали да носа хамак.

-
- сериозен играч
Пичове,не-се сърдете и не-искам да обидя никого,....ама тва среща на алкохолици ли е ,или национална среща на любителите на аматьорският риболов
В тази тема освен за ракии,вина,и уйскита друго не-се пише.Мислех да се обадя на Кирето ''Godzi'' да мине да ме вземе ,да ни излезе по тънкана пътя и масрафа,..ама още ми е рано за среща на алкохолици,та били те и НЕ-анонимни.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- сериозен играч
Ама бай Стояне сега е забрана какъв риболов,да не сме някакви гадни бракониери.lovo-бай СТОЯН написа:Пичове,не-се сърдете и не-искам да обидя никого,....ама тва среща на алкохолици ли е ,или национална среща на любителите на аматьорският риболов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В тази тема освен за ракии,вина,и уйскита друго не-се пише.Мислех да се обадя на Кирето ''Godzi'' да мине да ме вземе ,да ни излезе по тънкана пътя и масрафа,..ама още ми е рано за среща на алкохолици,та били те и НЕ-анонимни.
![]()
![]()
![]()

- barutchiata ©
- Администратор
lovo-бай СТОЯН написа:Пичове,не-се сърдете и не-искам да обидя никого,....ама тва среща на алкохолици ли е ,или национална среща на любителите на аматьорският риболов![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aми батка то на регионалните срещи си пиеме и си хортуваме, невиждам нищо лошо и на НС хорат да правят същото. То хората на маса се опознават най-добре.Та в тоя ред на мисли, това с класификацията алкохолици е малко обидно.
п.п. Извини ме ако със поста си имал нещо друго в предвид.
-
- сериозен играч
Еееееее малко майтап де
,тея емотикони дето съм ги сложил на края на поста си ,не-са щото обичам зеления цвят.Абе както и да е ,просто изках да кажа ,че съжалявам ,че няма да съм сред вас.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- сериозен играч
Ееее ти па вземи се притесни сега,та да не ти върви мадейрата и калвадоса
.